![]() |
![]() ![]() |
![]() |
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
@Da, ala80, am gasit wasa fibre de secara (100 integrale) cu 16% fibre la Mega Image, dar ma uitam ieri ca aproape se golise raftul, si-mi pare rau ca nu mi-am mai luat. Wasa fibre 24% nu se importa in Romania, ca cica...zicea importatorul, nu se cere.Hmmm... le-am zis eu vreo doua!
@Pescarush, bruschetta mi-am facut-o singura, de aceea am si insirat ingredientele, am luat reteta de pe net si am folosit wasa in loc de paine ; ulei de masline e voie chiar cu wasa 16%, sau ma insel? eu am vazut pe un forum similar cu al nostru, spaniolesc, ca dimineata majoritatea mancau paine integrala cu ulei de masline, si ziceau ca e OK. Reteta de brushetta am luat-o de aici: http://www.elady.ro/articole/Gastronomie/B...a-cu-pui-.html |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Dimineata - clatita cu putintica marmelada
La pranz - tocanita de vita cu salata de rosii Cina - am facut o salata din champignons calite usor, piept de pui prajit cu f. putin ulei, usturoi, ardei rosii, patrunjel si 1 lingura de maioneza de casa + 1 iaurt si suc de lamaie. Nu pot sa va spun ce gust demential are! Pe maine mi-am facut cateva clatitute cu mere rase in aluat, tot din faina integrala. Sper sa-mi mai ramana macar una, c-au dat ai mei iama! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Doi, wasa integrale cu 16% fibre nu merg cu grasimi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Credeam ca le-ai gasit pe cele cu 24%fibre. Ai aflat importatorul?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
suna bine bruschetta aia, la fel si salata leei.
ala, eu zic ca sunt conforme wasa cu 16% fibre cu ulei de masline (nu in fiecare zi, totusi). ma gandesc ca daca la paste integrale merge si ulei de masline, de ce n-ar merge la wasa, chiar daca are 16% fibre? m-ati facut curioasa si m-am uitat si eu la wasa ale mele, si scrie pe ele 20% fibre. cat trebuie sa aiba minim ca sa fie conforme cu lipide? ma duc la polonezi sa mai studiez problema. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
eu am doua feluri de wasa cu 14% si cu 16%. importator e romco, iar producator e barilla, italia. Cele cu 14% fibre sunt mai negricioase si-s facute din faina de secara. diferenta de gust n-o stiu insa, pt ca n-a dezvirginat inca punga cu 16%.
astept si eu detalii despre combinatii. in ultimele 10 zile, cat am lipsit de pe forum le-am combinat cu iaurt, cu branza de burduf sau cu pateu de soia. am vazut ca s-a specificat deja marca. mie doar cel picant, de la inedit, imi place. si ca sa fie mai bun, ii adaug putin cimbru si sare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la final mentionez ca nu vreau sa ma spovedesc. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) imi aplic doar corectia pentru toate ciocolatele negre pe care le-am papat in ultima perioada. dupa ce-am descoperit ce gustoase sunt, mi-a fost cam greu sa ma autocontrolez. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) merit ditamai bataitza pentru asta. stiu. In rest, am incercat sa i-au mese conforme. doar ciocolata, bat-o vina, mi-a dat de furca. dar o scot eu din cap... cel putin pana la valentine's day. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) D: salata de fructe + ceai verde P: 2 iaurturi C: oua fierte+ cremvusti de soia + branza de burduf + salata verde cu masline de baut: apa, ceai, lapte |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala80, vad ca intre timp au venit doua raspunsuri relativ la wasa,importatorul si producatorul sunt cele mentionate de Fanny.
Pe ale mele scrie wasa 100% farina di segale integrale 16% fibre. Si eu am plecat de la ideea ca daca pastele integrale care au IG 40 merg cu un pic de ulei, poate merge si wasa 16%, dar poate ca ar fi mai bine sa facem o intrebare lui papa Monti de pe site-ul oficial. Oricum, s-ar putea ca bruschetta sa fie aproape la fel de buna preparata si fara ulei, am sa incerc si asa pana o sa primesc un raspuns . |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Romco astia nu au si o adresa trecuta acolo? Am google-it un pic si nu am dat de ei.
Wasa cu 16% fibre ii pap cu gem conform sau branza cu 0%grasime. Cred ca merg si cu un strop de ulei de masline. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu mi-am gasit Wasa din alea 16% la Cora, iar astazi am descoperit si la La Fourmi. Ba chiar aveau si Finn Crisp (mai multe sortimente). Am cumparat si niste naut de la un magazin al unui arab. Am vazut acolo si linte si alte chestii interesante. O sa caut reteta aia de salata de naut de care vorbeati voi acum vreo 2-3 saptamani sa-mi fac si eu.
M-am cantarit azi si aveam 74,6. Ma bucur ca s-au mai dus 400 gr. Apropo de rontait si eu am o pasiune migdalele. Dar am grija sa nu exagerez si nici la mine nu se vede vreo influenta pe cantar. Rontaitul asta cred ca ma apuca decat in perioadele din-nainte de menstruatie. Pescarush, fisticul e periculos. Si eu daca incep, mi-e greu sa ma opresc. Barbata-miu mananca si juma de kil o data si n-are nimic. Eu ma uit la el si ma inchin. Doi, bruschetta alea, cred ca-s f bune. Am vazut si eu la restaurant cum arata, dar nu le-am gustat. Erau facute cu focaccia. Azi: D: 2 wasa cu gem conform, iaurt cu fulgi P: pomelo C: snitele din piept de pui facute cu faina de soia cu rosii si masline; n-am gasit azi gulii, dar mai e si maine o zi G: ceva migdale Pupici si spor la slabit! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
am fost harnicuta tare in seara asta, a trebuit sa stau treaza pana mai tarziu, si ce m-am gandit eu, ia sa fac niste chifle din faina integrala cu tarate ...deci, m-am pus pe treaba si am facut , inspirandu-ma din retetele voastre, un aluat care a crescut destul de bine, am pus un cubulet de 25 g drojdie proaspata la 4 cani de faina+tarate. deci, maine voi manca CHIFLE (a se observa pluralul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) cu supa de legume. garantat. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica, numai pomelo la pranz, iar seara o masa copioasa nu-i tocmai ceea ce propavaduieste Montignac.
Aceeasi chestie si pentru Fanny, cu cele doua iaurturi la pranz. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:27 AM |
|