![]() |
![]() ![]() |
![]() |
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
@Ala80, uite datele romco: cal.mosilor 235,bl.43,ap.23,tel.021.2101455.Daca afli ceva interesant sa ne zici si noua.
@Roxanica, imi zici si mie pe unde e magazinul ala al arabilor, ca le-as face si eu o vizita... |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea fara cofeina cu lapte 0% , doua chifle (faina integrala+tarate) cu gem fara zahar G(ora 12):- doua mere P (ora13): - doua sarmale facute fara orez S (ora18): - spanac rest de ieri+o felie telemea |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Morning, ladies!
Vreau si eu bruschetta!!!! Am uitat de ele, sunt printre preferatele mele, de cate ori mergeam la Pizza Hut cu "frendele", luam ca aperitiv o portie de bruschetta, asta insemnand doua portii babane pt 2 doamne infometate(sunt patru felii de franzela cu cubulete de rosii, busuioc si pasta facuta din ulei de masline si usturoi, introduse putin la cuptor, ca sa se rumeneasca painea)...iam , iam! Dar merge uleiul de masline cu finn crisp 21% fibre, kalua, prego?! ...si doar in weekend sa mananc asa ceva, ca daca trag o bruschetta in dim de working day, omor si concurenta, si colegii de serviciu! ...si nici parfumul trantit pe piele nu va mai fi ce ar tb sa fie... Ieri ma scuzati, dar am avut aerobic de la 10:00 si n-am apucat sa ma "produc" pe forum pana la ora 09:00...stiti, toti baietii sunt acasa(doi, husband & son) si a tb sa fiu o mama exemplara si sa le pregatesc micul dejun a la carte...fir-ar sa fie! Deci, ieri am mancat: d - kiwi, doua felii de finn crisp cu gem, coffee p(pe la 15:00) - salata de ton s - doua mere...le-am luat baietilor "mille fleur"(parca asa se scrie?!...sunt paralela cu fr) si a mancat fiu-meu langa mine pe la ora 21:00 portia lui, eram innebunita de pofta, mirosea a caramel, crema de vanilie..of, mai aveam putin si o taiam la frigider dupa prune uscate, sau cioco 85%, dar am reusit sa ma opresc la timp! URA! Astazi: d - kiwi, doua felii de finn crisp 21% fibre, una cu b.proaspata, una cu ultima picatura de gem, coffe p - m-am hotarat sa fac partrama, cu mamaliguta baietilor, pt mine doar cu salata de varza alba...multa salata de varza alba! s - sper sa fie numai doua mere; nu le mai cumpar baietilor minunatii de prajituri, ca sunt nesuferiti si sado-masochisti si le mananca langa nasul meu hipersensibil! Am zis! Sa manance de acum incolo fructe, ca sunt sanatoase PS: am gasit baton de vanilie, dupa lupte seculare, asa ca s-ar putea sa produc this afternoon mere coapte cu crema de vanilie, dupa reteta Kaluei. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
'Neata!
Zic si eu scurt ce am in plan pentru astazi, dar n-o pot lungi prea mult cu vorba, ca am draci si nu vreau sa va incarc de energii negative si pe voi, dragele mele. Deci: D: 1 clatituta cu mere P: pui rotisat cu salata mare si amestecata (mi-as face si un piure de conopida) C: urda cu ardei copti (ce, credeati ca am uitat de ei? - as, mi-am copt 1 kg ieri, asa ca am pe toata saptamana). Sa aveti o duminica perfecta! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
@kalua - (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) stiu ca nu par suficiente 2 iaurturi sau o salata de fructe pentru masa de pranz, dar avand in vedere ca nu exista sala de mese, la cantine totul e neconform si n-avem voie sa mancam la birou... tre sa ma multumesc cu ceva simplu care se poate papa pe hol. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
o sa incerc sa-mi mai fac mai des salata verde cu oua, rosii, masline, branzica... PS: daca aveti si alte idei despre mancaruri care se pot ingurgita fara probleme pe holurile unei institutii, nu ezitati sa-mi dati de veste. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Fanny, dar la cantina nu poti sa mergi cu castronelul tau de mancare adusa de acasa?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
finn crispul si wasa aia cu GI-ul mai mare de 35 se pot manca cu ceva ulei de masline. Merge si peste la ea, astea sunt cele doua grsimi care se pot combina cu alimentele cu GI-ul intre 35 si 50. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
C: urda cu ardei copti (ce, credeati ca am uitat de ei? - as, mi-am copt 1 kg ieri, asa ca am pe toata saptamana). leea, de curiozitate ai cantarit cat iti ramane dintr-un kg de ardei dupa ce le scoti cotoarele ? cred ca dupa ce ii si prajesti, mai raman maxim 600g, destul de putin. Eu as fi in stare sa-i mananc la o singura masa, sau cel mult 2 , sunt innebunita dupa salata de ardei copti, in nici un caz nu mi-ar ajunge pentru o saptamana. Si la pretul de trufandale pe care-l au acum ardeii in piata, parca nu prea-mi da mana sa cumpar prea des. Dar pofta tot am sa mi-o fac, mai ales ca e si conforma... Sunt in a 3-a zi de mancat conform Monti, si deja s-a dus cel putin 1/2 kg. Deci, meniul pentru azi : dim: clatita cu mere calite in suc propriu si un praf de fructoza si scortisoara, un strop de esenta de rom (e conforma, nu ?). pranz: chifle conforme cu supa de legume seara: 2 snitele de soia, sau fructe, la alegere Va doresc o duminica de exceptie . |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
finn crispul si wasa aia cu GI-ul mai mare de 35 se pot manca cu ceva ulei de masline. Merge si peste la ea, astea sunt cele doua grsimi care se pot combina cu alimentele cu GI-ul intre 35 si 50. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bravo, Kalua, mi-ai luat si mie o piatra de pe inima...ca vad ca painea integrala de secara are IG 45, si ma gandesc ca daca WASA mea are si 16% tarate, i-o mai scadea inca IG-ul...sa zicem ca o fi 4o? Dar, dr_wise, tu de unde ai Wasa cu 21%fibre ? E din comertul romanesc? Eu astazi: D- bruschetta cu 2 felii Wasa 16% (n-am mai pus ulei, dar a fost la fel de buna!) P- iahnie de fasole uscata cu 3 chiftelute, salata verde cu ceapa C- salata cu ton cred |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va zic si eu ce-am mai mancat ieri: deci la pranz o portie mare de varza a la Cluj cu orez salbatic, iar seara am baut 2 Cosmopolitan (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De mancat am mancat numai conform, cel putin asa cred eu: salata, chicken wings, umplutura pt. fajitas din bucati de carne cu legume, sticksuri din diverse legume cu dipuri diferite. Am scos din salata boabele de porumb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 04:55 AM |
|