![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mananc azi:
D - cereale cu lapte P - costite la cuptor, cu mancare de okra (o fac ca pe un ghiveci, cu ceapa, ardei, okra si rosii) S - fructe |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
doi, dr_wise a luat finn crisp cu 21% fibre. Gasesti la Mega Image. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo, Kalua, mi-ai luat si mie o piatra de pe inima...ca vad ca painea integrala de secara are IG 45, si ma gandesc ca daca WASA mea are si 16% tarate, i-o mai scadea inca IG-ul...sa zicem ca o fi 4o? Dar, dr_wise, tu de unde ai Wasa cu 21%fibre ? E din comertul romanesc? Eu astazi: D- bruschetta cu 2 felii Wasa 16% (n-am mai pus ulei, dar a fost la fel de buna!) P- iahnie de fasole uscata cu 3 chiftelute, salata verde cu ceapa C- salata cu ton cred Am gasit la Billa in Constanta, raionul de panificatie, erau finn crisp cu 21% fibre langa wasa rotunde sau dreptunghiulare, cu 16% fibre...bineinteles, m-am lacomit la 21% fibre! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
@Kalua, chiar am stat sa ma gandesc daca sa-l pun pe pomelo la gustare sau ca masa de pranz. Ieri nu mi-a fost foame, ca am mancat ceva mai tarziu micul dejun. De regula, mananc f bine la pranz si la masa de seara am cantitati mai mici, nu exagerez. Ieri, cina am luat-o pe la ora 5 p.m, ca dup-aia am fost la Opereta.
@doi, acum locuiesc la mama si pe aici i-am gasit pe arabi. E un magazin cu fructe si legume si gasesti si multe chestii conforme. Zona e sector 4, in apropiere de spitalul Budimex (Marie Curie). Spune-mi daca stai prin zona si-ti dau detalii exacte, daca nu, vedem noi cum rezolvam. Ma gandesc ca-s multi arabi prin Bucuresti si majoritatea si-au deschis magazine. Am inteles ca si la supermarketurile Nic gasesti naut, linte, faina integrala. @dr_wise iti tin pumnii sa se duca kilul ala bezmetic care iti da bataie de cap de ceva vreme. Astazi am zacut aproape toata ziua-n pat, datorita problemelor lunare. Mai ma cantaresc abia joi. Am mancat: D: 2 wasa (16%) cu gem conform, iaurt cu fulgi P: 3 chiftelute (carne de porc, c-au taiat un porc de la tara) cu salata G: pomelo C: ciorba de bureti (adica din organe de porc, dar a pus mama si piept de pui in ea); a stat toata ziua-n bucatarie, zici ca-i Craciunul, a facut caltabos, drobul e la cuptor; eu nu prea-s pasionata de porc, dar o sa gust un pic de drob, probabil maine Kalua si eu am incercat un Cosmopolitan la petrecerea de Craciun a sotului (7 dec), ca tot se vorbea in Sex & the city despre el. E ok, dar parca-i mai bun Campari Orange. De cand cu Monti, nu am mai pus gura pe alcool, nici inainte nu ma innebuneam, doar asa cand ieseam cu fetele sa ne simtim si noi bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu n-am nici o treaba cu alcoolul, da' Cosmopolitanul din barul asta e bun tare, se simte limeta aia din el, nu-i nici prea dulce, nici prea acru (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Cele care aveti rude la tara care mai taie un porc, o gaina, vara cu gradina de legume: nici nu va inchipuiti ce noroc aveti. Si asta la o chestie elementara, cum e alimentatia. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cele care aveti rude la tara care mai taie un porc, o gaina, vara cu gradina de legume: nici nu va inchipuiti ce noroc aveti. Si asta la o chestie elementara, cum e alimentatia. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) [/quote] Da, ai dreptate. Sa le dea Dzeu sanatate bunicilor din partea mamei, ca tare muncitori sunt. Toata viata au avut grija sa avem legume, carne, oua, lapte, branza proaspata pe masa. Apropo, eu mananc decat branza mamaiei, atunci cand e mai tare...in rest nu pot sa pun gura pe nici o branza, oricat de delicatessa ar fi. Si puiul ala fript la tara nu seamana cu nici un pui din comert la gust, cat de rotisat sau condimentat o fi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
MD -lapte cu cereale
P - paste cu ton, ramasite de aseara Nu am luat cina, dar am rontait niste alune si un patratel de cioco 75% (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat azi doua portii de varza a la Cluj (si mai mananc si maine si tot nu ma voi satura) si-un mar mic si prapadit.
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum spuneam mai devreme,vin si eu cu o intrebare.Tocmai pt ca de maine vreau sa fiu foarte stricta ,as vrea sa fiu sigura ca nu gresesc cu...painea facuta in casa.Tata imi face paine din faina integrala de grau(la care mai pune drojdie si putina sare).
Uitati ce am gasit in cartea no3 MM <<pâine integrală, adică fabricată cu făină care conţine integral componentele bobului de grâu. Nu o confundaţi cu pâinea completă, a cărui denumire este ambiguă, deoarece făina din care este făcută nu este destul de « completă » cum se pretinde: ea cuprinde cea mai mare parte a componentelor bobului de grâu, dar o anumită cantitate din ele a fost din nefericire eliminată şi e greu de ştiut în ce proporţie>> So,deoarece nu prea inteleg eu mare lucru din ce spune monti acolo,va intreb pe voi:pot avea incredere 100% ca painea mea facuta din faina asta integrala e conforma?ca sa stiu daca maine imi incep ziua cu ea sau mai bine mananc altceva mai "sigur" (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) va pupik (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai trebuie sa intrebi producatorul de faina daca scoate cumva ceva la morarit, altfel n-ai de unde sa stii.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:47 PM |
|