IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 115 116 117 118 119 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Feb 5 2007, 03:50 AM
Post #1161





Musafir






pana la urma nu suntem sigure de nimic. legumele nu sunt legume, fructele la fel, faina, de carne ce sa mai spun? eu zic sa nu devenim paranoice. le mai sortam cum putem, dar acum, daca e sa ne uitam chiar la cele mai mici amanunte si sa despicam firul in 16, ajungem sa nu mai mancam nimic.

in seara asta, pentru ca langa clatite nu m-am indurat sa stau, mi-am facut bruschetta. am pus-o si in cuptor, a iesit excelenta.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) doi, pentru reteta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doi
post Feb 5 2007, 05:40 AM
Post #1162





Musafir






@Blu_dea, referitor la paine, daca e facuta in casa din faina INTEGRALA nu ai de ce sa iti faci probleme. Intrucat in Franta exista foarte multe varietati de paine, intre care una care chiar asa se numeste,PAINE COMPLETA (in franceza: pain complet!) , el atrage atentia a nu se confunda painea INTEGRALA cu cea COMPLETA, din comert .
@Kalua,apropo de paine, am constatat cu aceasta ocazie ca exista o specialitate de paine mentionata in tabelul Montignac care se numeste paine Essene,din cereale germinate si care are IG de doar 35 . Pai daca-i asa, nu putem face si noi in casa o astfel de paine, din grau incoltit?
p.s. eu am pus acum vreo saptamana niste boabe de grau la incoltit, cu gandul sa le mananc, dar ulterior m-am razgandit si am acum in tavita un gazon de toata frumusetea pe care il admir in fiecare dimineata.
@Roxanica,multumesc pentru raspuns, din pacate stau cam departe de berceni (zona piata alba iulia).In fapt ma intereseaaza faina de naut, ca am intrebat la mai multe plafaruri si nu aveau.
@Pescarush, ma bucur ca ai pus in practica ideea mea cu bruschetta.sa ne fie de bine!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Feb 5 2007, 08:14 AM
Post #1163





Musafir






'Neata, frumoasele!

Azi ma simt ca si cum as fi fost calcata de tren!!!
Am stat ieri la aerobic aproape 2hrs, a fost maraton...si am observat ca dupa un anumit prag critic nu mai simt nimic, nici oboseala, nici nu mai am probleme cu respiratia...rezist dupa pragul asta pana la epuizare....asa ca azi sunt precum o broasca calcata de masina!
Meniul zilei va fi:
d - omleta din doua oua, sunca Praga, branza oaie, cascaval, branza soia, busuioc, ulei masline; o rosie si castravete, coffee
p - cred ca vesnicul piept pui gratar/ceafa porc gratar + salata de rosi cu castraveti
s - vreau doar doua mere, dar sa vad daca rezist.
Si bineinteles, apa plata la greu, combinata cu doua cani de ceai verde pana in pranz....si mambo la greu!!!!(sau cum se numeste dansul acela pe sub bara, lasata din ce in ce mai jos?!), ca sunt sefii plecati in Italy doua zile!!!! URA!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
crisstinuta
post Feb 5 2007, 08:21 AM
Post #1164





Musafir







Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - trei crenvursti (fara amidon sau zahar),castraveti murati
G(ora 12): - un mar
P (ora13): - doua sarmale facute fara orez
S (ora18): - doua mere,doua grapefruit
@blu, toate montignacele din Ro care fac paine in casa o fac cu faina integrala de la mag.naturiste si in general se gaseste cea de Sanovita ,deci n-ai de ce sa te temi.
Eu fac painea jumatate cu tarate ,n-o fi ea cu IG sub 35 dar oricum cred ca are mai putin decat cea din faina integrala, dar o mananc doar dimineata ,in rest parca nici nu-i duc dorul nu prea ma intereseaza o paine care merge cu lipide(si apoi mai exista si painica de soia )


Go to the top of the page
 
+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 5 2007, 09:05 AM
Post #1165


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,334
Joined: 13-December 05
From: D Street
Member No.: 96



Imi spuneti si mie cum faceti paste cu ton, please...adica, in afara de astea, mai puneti ceva? Si de care paste?
Si Wasa cu 16% fibre, cu ce merg, mai exact: gem fara zahar, branza/iaurt/lapte cu 0% grasimi parca am retinut...mai e ceva?
Multumiri (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hanah
post Feb 5 2007, 10:50 AM
Post #1166


Tratabil
**

Group: Membru
Posts: 116
Joined: 14-February 06
Member No.: 218



S D: papanasi resturi
P:salata de vinete (cu usturoi si tahina) si branza
desert crema de tahina (cu 2 lingurite de smantana lichida pt frisca si fructoza)
S (pe la 5): ciorba de burta (numai zeama) cu mult ardei iute si hrean (sper sa nu fi fost pus cu miere)
2 bucatele de ficat de porc la cuptor cu usturoi si bulion)
Flan de branza de vaci (simplu, fara fructe uscate in el)
seara de tot, 9-10: pomelo

D D: flan de branza de vaci (ce a mai ramas)
peste vreo ora niste ciorba de burta (zeama)
P: am fost la un botez...in afara de niste feliute de babic si o felie de salam de Sibiu (care erau dubioase), am gresit cu peste pane (o bucatica mica)
S tarziu pe la 10 (eram foarte suparata, asa ca e de inteles):cioco 73%. vreo 5-6 patratele, un machiatto neindulcit

Azi D: niste piure de gulii, o para la microunde cu un pic de smantana deasupra
gustare 2 mere pt diabetici
P: ficat de vita, branzica cottage
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Feb 5 2007, 11:08 AM
Post #1167


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Doi, in spate la Cocor, pe linia de tramvai (chiar in curba) e un plafar foarte bine aprovizionat. Gasesti acolo faina de naut. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Szimcsi
post Feb 5 2007, 11:21 AM
Post #1168


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 8,980
Joined: 12-January 06
From: Six feet from the edge
Member No.: 146



E ok sa mananci dimineata paste integrale cu lapte 0% si cu gem conform?

Eu azi:

MD - lapte 0% cu cereale integrale
P - friptura de porc cu salata vinete si conopida murata conforma
C - in caz ca o sa imi fie foame, o sa mananc clatita de cascaval cu legume.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
doi
post Feb 5 2007, 11:43 AM
Post #1169





Musafir






Mersi mult, ala, sti o draguta!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 5 2007, 12:35 PM
Post #1170





Musafir






ioannaraluka, vezi ca spunea pe-aici pescarush cum face ea pastele cu ton, szimcsi pune numai ton si lamaie. Eu pun tonul din conserva intr-un sos de rosii cu busuioc cumparat (conform, imi iau de fiecare data cand sunt in Austria ca aici nema).
Go to the top of the page
 
+Quote Post

685 Pages V  « < 115 116 117 118 119 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 03:12 PM