![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si eu le fac exact asa cum a descris Kalua. In plus, mai adaug un praf de busuioc si un catel de usturoi.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Greutatea mea s-a stabilit de-acum la sub 55, nu mai sare ca nebuna in sus si-n jos. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
eu sambata mi-am facut de cap la petrecere.am gustat un pic de salata boeuf, am mancat doua bucati de placinta cu branza, facuta la vatra, calda!
si am luat si doua linguri de tort. dupa care mi-a fost rau de la dulce (dar a fost tare gustos tortul) duminica am mancat salata multa si branza. azi, d: cereale p:salata mare cu ton c:urda cu ardei gras |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, esti deja acasa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cum a fost?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Sunt in Bucuresti, si stau cel putin o saptamana, cu intentii de noi interviuri.
Interviul a fost relaxant,m-am descurcat bine, presedintele m-a placut, urmeaza sa primesc raspuns afirmativ sau negativ luni.In acelasi timp, mi-a sugerat ca sunt overqualified, si ca e foarte posibil sa ma plictisesc la ei in scurt timp. Partea cea mai dificila este sa conving lumea ca nu ma mai intorc in America. |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si greutatea mea s-a stabilizat la 50kg.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va rog, care-mi zice cum face salata de ton cu naut? parca pescarush a produs asa ceva ultima data?! va rog!!!!
Am chef de inmuiat naut in seara asta si nu am inspiratie cum sa-l prepar maine. Si a propos de mancare, cand ma gandesc ca am de gand sa mananc doar doua mere, mi-i se face rau de frica c-o sa ma apuce foamea pe la 21:00 sau 22:00. N-ar fi mai bine sa rontai o salata de ton de-a mea, cu salata verde si alte alea? De obicei mananc mere doar in weekend, dupa o masa copioasa servita la ora 15:00, dar azi am mancat pe la 14:00 si nu prea mi-a tinut de foame....slabit, slabit, nu zic nu, conform de conform, dar nici sa mor de foame, nu? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
am mancat pe la 4 niste smochine (vreo 250 grame)...si gata pe ziua de azi!!!!
o sa-mi iau crom sa mai scap de pofta de dulce...(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) a mea e stabila la 55!!! |
|
|
![]()
|
|
blu, dar ce sexomana esti! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
iti sta foarte bine cu breton intre pranz si cina am mancat niste alune. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, salata de naut cu ton eu o fac cu ardei, rosii, ceapa verde, castraveti murati si vinegreta cu mustar si-mi iese o nebunie. Poti pune si niste ou fiert tare in ea, se potriveste. Si eu fac maine naut, dar mancare calda cu niste piept de pui in ea.
Daca stai nemancata nu faci nici o treaba, deci pune mana si mananca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lotte, o sa fie bine, intr-un fel sau altul. Atitudinea pe care o ai este de admirat si de luat aminte. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu am mancat azi restul de varza a la Cluj, iar acum fac o supa de varza dulce cu niste bucatele de carnati afumati in ea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:33 PM |
|