IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Feb 5 2007, 08:10 PM
Post #1181

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) eu m-am cam chinuit azi, ca prin frigider fluiera vantul. am papat dimineata 4 wasa, la pranz un mar si o porto, un gustat si putin iaurt, iar adineauri doua patratele de cioco 75%, iar acum pregatesc cod file la cuptor.
Mai fac si mazare...dar pentru maine... nu mai fac greseala asta. am fost in supermarket si mi-am cumparat de toate bunatatile conforme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

@ ala: mai merg la bufet cu casoleta, cu colegele. dar nu pot sa abuzez. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Feb 5 2007, 08:35 PM
Post #1182

Musafir

si eu am facut salata de ton dupa reteta kaluai, ultima data. e foarte buna.
am mai facut si doar cu maioneza si castraveti murati, iar alta data doar cu ardei, ceapa, cozi de telina, un pic de ulei si lamaie.

eu mananc azi:

D - o nectarina, apoi ovaz cu putin gem conform
P - okra cu costita la cuptor (ramasite de ieri)
C - cred ca-mi fac niste papanasi.

pastele cu ton le fac asa: paste integrale, fierte al dente (ale mele 5 minute), scurse si puse sub jet de apa rece. peste ele pun o conserva de ton in ulei de masline ( scurg cat pot uleiul) si adaug lamaie, ceapa verde, cozi de telina, masline si rosii cherry.

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 5 2007, 08:53 PM
Post #1183

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Ok, multumesc, o sa incerc.
Mai, voi sunteti micute de inaltime sau...? Mie la 57 kg mi se cam vedeau oasele (la 1,72 cm) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 5 2007, 09:00 PM
Post #1184

Musafir

Eu sunt piticot ,am 1,58.

+Quote Post
kalua
post Feb 5 2007, 09:09 PM
Post #1185

Musafir

ioannaraluka, la fiecare om e altfel, nu te poti lua dupa kilograme si inaltime. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
La mine a fost nostim dupa nastere: inainte de sarcina aveam 52 de kile (la 1,70, cu mancat normal), dupa (plus cateva luni) m-am oprit la 55. Si-mi veneau hainele la fel, mi s-a schimbat cumva corpul, dar nu pot spune nici acum cum si ce. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 5 2007, 09:22 PM
Post #1186

Musafir

la fel a fost si la mine kalua.
eram la 47 kg inainte de prima sarcina (la 1.57 m). dupa primul copil am ramas la 50 kg, desi toate hainele imi veneau exact la fel. noroc ca dupa al 2-lea mi-am revenit tot la 50.
iar eu, la mai putin de 50 kg arat de-a dreptul ascutita la fata, ca sa nu mai spun ca hainele stau pe mine ca pe umeras, chiar daca sunt marimea potrivita.

+Quote Post
blu_dea
post Feb 5 2007, 10:16 PM
Post #1187

Musafir

QUOTE(lotte @ Feb 5 2007, 05:01 PM) *
blu, dar ce sexomana esti! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
iti sta foarte bine cu breton

lotte,multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Esti o dulce. Din pacate lately nu-mi prea place de mine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

meniul meu de astazi(de care sunt ft mandra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
D-iaurt 0,1, fulgi de cereale
P-gratar de pui, 2 roshii
S-3 kiwi
Plus,40 de min de mers pe jos,2 L apa plata

Azi am fost la doctor,si din nou am intrebat-o de bazin.Mi-a zis cum ca mi-ar fi recomandat sa stau inca 2 sapt DOAR ca sa nu ma suprasolicit si sa nu fac efort.I-am zis ca daca nu fac inot,tot am sa fac ceva-atunci a zis sa ma duc la inot cand vreu.Sincer,nu prea mi-a inspirat incredere,mi s-a parut cam aiurita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Tre sa mai caut si o a doua parere. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
doi
post Feb 6 2007, 07:57 AM
Post #1188

Musafir

Eu ieri:
D-omleta din 2 oua cu sunca
P-2 copane de pui cu sos conform,3 masline, 2 clatite faramitate intr-o tentativa de a face din germeni de grau pe care i-am cumparat de la plafar. Desi tigaia a fost buna, ba am pus si putin ulei, mi s-au lipit rau de tot, oare de ce? Altfel, au fost placute la gust, cu putina fructoza.
G- 2 kiwi
C- 2 clatite din faina integrala, fara nici un pic de ulei adaogat, de data asta mi-au iesit excelent.Mancate simple,cu putina fructoza presarata.Incet-incet ma specializez in clatite. Mi-am pus una si la congelator sa vedem cum se comporta.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 6 2007, 08:27 AM
Post #1189

Musafir

Eu am patit aseara exact cum mi-am imaginat!!!
Am rontait doua mere cand am aterizat acasa, pe la 18:45, dar la 20:00 m-a apucat foamea! Asa ca am mancat ce-am gasit in frigider, adica am combinat fasole verde pregatita cu usturoi cu o conserva de ton in ulei de soia si am trantit si o rosie taiata cubulete...o minunatie cand ti-e foame...si pt ca era bal, am mancat desert inca o rosie cu o felie de branza de capra...gata, m-am spovedit!
Totul conform, dar cam mult....
Astazi am de gand sa mananc:
d - iaurt cu fulgi de ovaz si prune uscate, coffee
p - ceafa porc gratar cu varza calita si salata de rosi cu castraveti
s - salata de ton, preferata mea, dupa o ora de aerobic...sau exclusiv fructe in cada...
Cu cantarul am ajuns in relatii bune, adica eu il las sa respire toata saptamana, iar el imi arata ce vreau eu la sfarsit de sapt...sper!
Va doresc o zi excelenta!

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 6 2007, 09:36 AM
Post #1190

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor. Aseara o colega s-a dus la Mega Image special pentru mine si mi-a cumparat mai multe feluri de Fin Crisp, ca nu a mai gasit Wasa.

Nu sunt sigura daca una din ele e conforma: contine faina integrala de secara 73%, faina de grau, faina integrala de ovaz, faina de orz, apa, mei, seminte de mac, sare, drojdie, seminte de susan. Fibre 19% . Ce parere aveti? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 11:57 AM