IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Leea
post Feb 6 2007, 09:59 AM
Post #1191

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Am revenit si eu complet la hotararea de asta-vara, asa cum imi doream. Pot spune cu mana pe inima ca am depasit hopul (hop! - a durat vreo 2 luni hopul meu) cu bine si ca de-acum inainte ma astept la actiune si din partea cantarului, ca destul a lancezit. Cred ca nici nu se mai gandea - arata direct 86, sa-mi faca in ciuda. Doua luni incheiate!
Porcaria pe care o faceam era ca seara gustam din toate, si de ici, si de colo, pana tarziu. Ei, de cateva zile reusesc sa ma opresc din nou la 7.30 si sa ma multumesc la cina cu un singur fel, fara a ma ciuguli nimic dupa.
Ma bucur ca in faza mea neagra cel putin nu mi-am parasit programul de gimnastica, bicicleta, gantere si plimbare (3 ore in total zilnic, fara sa fentez deloc)i, si nici nu am mancat chestii neconforme. Doar prea mult si dezordonat, imprastiat... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ei, gata! Sunt din nou calare pe situatie. Partie, ca o iau la vale!

Azi:
MD - fulgi de ovaz cu ceai
P - piept de pui cu fasole verde si usturoi
C - urda si ardei copti (merg excelent impreuna!)

Fie-va ziua vesela si cu folos!
Go to the top of the page

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 6 2007, 10:49 AM
Post #1192

Musafir

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+ doua felii paine cu tarate+lapte 0%
G(ora 12): - un mar
P (ora13): - varza la cuptor
S (ora18): - un mar,doua grapefruit

+Quote Post
Ala80
post Feb 6 2007, 11:07 AM
Post #1193

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Zimzi, alea sunt multigrain (parca). Nu sunt conforme. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
hanah
post Feb 6 2007, 11:54 AM
Post #1194

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 218

D: cascaval in microunde vreo 2 felii, 2 varfuri de furculita de salata de vinete, juma de castravete, crema de tahina cu smantana lichida si fructoza (par multe insa in realitate am mancat putin cantitativ fata de alte dati, har Domnului!)
dupa 1 ora jumate black coffee
P: ficat de porc si inima la cuptor (ramasite de ieri)
telemea de oaie
castraveti
G: caise uscate

+Quote Post
kalua
post Feb 6 2007, 03:25 PM
Post #1195

Musafir

Leea (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Sa ma spovedesc si eu: ieri nu m-am dus la Pilates. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Aseara am mai mancat o patratica de ciocolata conforma, dar nu mi-a stricat deloc, dimpotriva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azi am mancat o farfurie plina ochi cu supa de varza cu 2 buc. Wasa (ca sa ma satur, nu stiu daca ma tinea supa aia pana diseara). As mai fi vrut un mar inainte, dar azi dimineata, cand sa pun mana pe el, am constatat ca nu mai aveam fructe in casa inafara de banane si portocale. Merele care mai erau au fost aruncate la gunoi de omul meu, cica nu mai aratau asa de bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Seara vreau sa fac un fel de curry cu piept de pasare si naut in el. Si incerc o noua salata de radacina de telina.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 6 2007, 04:28 PM
Post #1196

Musafir

Eu de doua zile am o foame la pranz...criminala!!! Nu stiu ce vrea sa insemne asta, ca ma apuca de pe la 11:30 si ma tine si dupa masa de pranz, adica dupa 14:30. Azi mi-am cumparat in pauza doua mere, sa fiu sigura ca pe la 17:30, daca o fi nevoie, rontzai ceva, ca pana la ora 20:00 cand ajung acasa, mi-i se lungesc urechile de foame again.
In ultima perioada m-am abtinut sa mananc fructe intre mesele principale si a fost OK, dar observ ca tb sa mai trec si la gustari din cand in cand.
Si-mi metin dorinta de a merge la aerobic intre 19:00 si 20:00! A inceput sa-mi fie draga de-a binelea "kamikaze"!
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Leea, tu ce exercitii faci cu ganterele ca sa scapi de grasimea din partea sup a mainii?

+Quote Post
hanah
post Feb 6 2007, 06:34 PM
Post #1197

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 218

ma bag si eu in seama dr.wise (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

asta pt ca eu execut in fiecare dimineata vreo 15 minute de diverse exercitii din care nu lipsesc niciodata abdomenele!
pt brate, am niste greutati, pe care mi le prind de partea superioara a bratelor (cum sunt colacii de maini pt copii, parca aripioare se numesc). au cam 2-3 kg in total.

deschid larg bratele indoite in sus de la cot si le apropii apoi in zona fetei. ca si cum ai vrea sa bati din palme, insa coatele trebuie sa-ti ramana la nivelul umerilor (oare sunt coerenta? eu stiu ce vreau sa spun, insa nu stiu daca ma fac inteleasa (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) )
stii miscarea aia a indiencelor cu palmele apropiate de care isi lipesc fruntea? e o imagine celebra...ei, e aceeasi pozitie, doar ca, coatele trebuie sa-ti fie la nivelul umerilor (adica bratele ridicate)... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sper ca intelegi ceva...
iti lucreaza bine si bratele si mai ales spatele...
un alt exercitiu, dar mie mi se pare mai greu...stai cu bratele perfect intinse in lateral (deschise adica) si faci mici rasuciri de brate in fata si in spate (pe rand cate 10-15 repetari).

am mancat pe la 4 vreo 8 caise si pe la 5 jumate vreo 5 smochine mari!
sunt tare multumita de mine. am reusit sa mananc putin azi si chiar nu mi-e foame!

+Quote Post
Fanny
post Feb 6 2007, 07:51 PM
Post #1198

Moderator Global

Member No.: 1,055

Dimineata (7.00): salata de fructe (ananas, kiwi, porto, mar)
Gustare (11.00): iaurt
Pranz(14.00): branza cu smantana
Cina: mazare si doi cremvusti de soia
Acum rontai cateva seminte (stiu ca nu sunt conforme, dar creierul meu era setat fie pe ele fie pe cioco. Sper ca am ales raul cel mai mic). (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

maine, la cina: varza calita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) abia astept sa zboare timpul.

PS: maine ma cantaresc pt prima data de cand m-am "cuplat' cu monti. nu ma astept la o evolutie spectuaculoasa a actului de cantar, mai ales ca m-am apucat de treaba acum 3 saptamani si n-am reusit intotdeauna sa fiu o sfanta.

+Quote Post
Ala80
post Feb 6 2007, 07:53 PM
Post #1199

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Fanny, unde ai gasit cremvusti conformi?

+Quote Post
Fanny
post Feb 6 2007, 08:02 PM
Post #1200

Moderator Global

Member No.: 1,055

pai.. sunt tot de la Inedit si se gasesc prin toate supermarketurile (mega, Carrefour, billa...). contin apa, izolat proteic de soia, ulei vegetal, legume (pastarnac, morcov, patrunjel), condimente, sare, usturoi, colorant natural: annato, apa, sare.
capului si stomacului meu i s-au parut conformi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Dar... uite, acuma am devenit nesigura. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 08:14 AM