IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 122 123 124 125 126 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Szimcsi
post Feb 7 2007, 06:49 PM
Post #1231

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

M-am hotarat ce vreau sa mananc asta seara. O omleta cu multa verdeata. Mi s-a facut o poftaaaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Feb 7 2007, 07:48 PM
Post #1232

Musafir

hop si io la poze, daca v-am tot "auzit".
mersi cristinutta, asa se pare ca suntem la fel. colegii imi spun ca sunt "skinny", cred ca daca le spun ca tin regim zic ca-mi bat joc de ei. oricum nu intru in standardele canadiene si nici nu vreau.
blu, sa-ti lasi breton de-acum. tu chiar arati bine, la cat te plangi ca trebuie sa slabesti mi-am imaginat ceva mult mai mare. se duc ele si kg alea, ais a vezi.
dr_wise, tu-mi amintesti de prietena mea cea mai buna. desi am plecat de 5 ani, tot ea este si va ramane prietena mea de suflet. e tot asa joviala si cu pofta de viata ca tine, si ori de cate ori am un necaz are asa un dar sa ma inveseleasca, sa ma faca sa uit.

si-acum, meniul pe azi:
D - 1/2 grapefruit, apoi paine de secara integrala prajita, cu branza de vaci 0.5 % si 2 l-te gem conform, ceai verde
P - amestec de orez brun si salbatic cu sos de vinete si rosii, desert niste resturid e papanasi
C - salata de avocado.

va pup pe toate. are dreptate dr_wise cand spune ca toate suntem frumoase. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 7 2007, 08:14 PM
Post #1233

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

@doi, in afara de mustarul Dijon, am mai gasit in supermarketuri un sortiment indulcit cu zaharina, facut de Atfab. Are un gust cam ciudatzel, dar merge...Am cautat in rafturi pana m-am plictisit (cred ca daca mai stateam putin incepeau vanzatoarele sa-si puna intrebari cu privire la buna mea credinta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) dar nu m-am lasat pana n-am gasit un mustar conform.
Asa ca, spor la cautat !

eu, astazi:
dim.: lapte cu 0,1% grasime cu fulgi de ovaz si un strop de dulceata de pere, home made
la pranz: am mancat in oras o salata URIASA din piept de pui, varza alba, telina, maioneza, am asezonat-o eu cu otet si cu ulei
seara: am de gand 2 portocale, daca ma napadeste foamea, desi n-ar mai trebui (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 7 2007, 09:59 PM
Post #1234

Musafir

Eu am cautat mustar dijon la Carrefour pana am dat de doua gantere de cate 2kg fiecare...si m-a gasit vrednicia fratilor si le-am plimbat in cos...ca nu suport sa ma blochez in "trafic" cu caruciorul...prin tot hypermarchetul, la cules de dijon...ti-ai gasit! Nici picatura de mustar conform, v-am zis eu mai demult ca-i o conspiratie internat a comerciantilor impotriva MM-lor!!!
Asa ca m-am cocosat pana acasa cu ganterele...acum zac langa pat, n-am curaj sa le mai ridic in seara asta...poate uit de ele si-mi rup degetele de la picioare la noapte in ele...cum mi-o fi norocul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
In alta ordine de idei, am facut salata de naut cu ton a la Kalua...demential de buna, dar nu m-am imbuibat, ca era deja 20:45 si am lasat loc si de-o digestie mica. Si am inghiti dupa si doua lingurite de gem proaspat conform, din mere si gutui, ca data trecuta, ca-mi era pofta de mere, dar nu se mai poate in seara asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si...surprize...surprize...hai ca vreau sa visati urat la noapte, asa ca pun in max 10 min poze cu "je" inainte de MM, la 87kg si 1.63m inaltime, sa vedeti si voi unde ajungeti daca mancati dulciuri...si faceti dulciuri in casa...si va pasioneaza retele noi de dulciuri...eu am capatat asa o fobie la dulciuri de orice fel, chiar si conforme, ca mi-e frica sa produc in casa orice are gust dulce si contine faina! Singurele preferate raman fructele. Asa ca puteti produce voi retete peste retete, care mai de care mai apetisante, dar mai mult de o ciocolata amaruie si prune uscate nu trec! Parol...si acum sa descarc pozele...

+Quote Post
kalua
post Feb 7 2007, 11:14 PM
Post #1235

Musafir

La salata aia de ton se potrivesc si niste capere, am uitat sa spun. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

dottore wise, te-am vazut si n-ai reusit sa ma dai pe spate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si sa stii ca tu-mi esti tare draga, indiferent ca ai suta de kile sau numai 50 amarate. Sic!
Dar binenteles ca te sustinem cu toate la alungatul greutatii care te incomodeaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Feb 7 2007, 11:22 PM
Post #1236

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Feb 7 2007, 03:13 PM) *
Da, domle', arata excelent Blu si sa-l ia naiba p-ala care a taiat-o in America, ca n-avea gusturi rafinate, daca te-a lasat. Sa-si ia o americanca d-aia adevarata, de la 155kg in sus!!!! Si sa-l si bata pana-l asculta cu urechea daca mai respira, fir-ar sa fie!!! Cu cutia de coca-cola si cu burgerul de la ce fast food vrea Blu!!!

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Doamne,cat m-ai facut sa rad,dr_wise!
crisstinuta,cum sa ma supar?!Iti multumesc de cuvintele frumoase (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) ..de fapt,va multumesc tuturor,inca o data.Nu stiu de ce sunt asa,laudele voastre desi ma bucura,parca trec pe langa mine.In skimb daca trec pe strada pe langa niste "unii" si-mi striga ceva legat de silueta simt ca mor(mai nou merg cu cashti in ureki si cand trec pe langa astfel de persoane dau muzica tare,tare)
Ce kestie...toate mi-ati spus ca imi sta bine cu breon..asta a fost si reactia prietenilor si a cunoscutilor.Chiar si mie mi-a placut.SINGURUL caruia nu i-a placut deloc a fost...prietenului. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
kalua,stiu ca mai aveai poze,dar astea ultime mi-au plaut tare mult. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
dr_wise...despre pozele tale before and after.Well,desi la fel de frumoasa si cu un zambet de milioane,acum esti mai sexoasa si te intinereste tare noua silueta. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 7 2007, 11:34 PM
Post #1237

Musafir

blu, asa sunt unii barbati, reticenti la orice schimbare, cat de mica, chiar daca-i in bine. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Feb 8 2007, 01:20 AM
Post #1238

Musafir

Meniul meu astazi:
D-3kiwi---pauza juma de ora'----2 chifle (integrale),3 lingurite iaurt 0,1
P-masline,1 conserva ton,cateva linguri zacusca(conforma),1 ardei
S-pui la gratar,roshii

+2L apa, 40'mers pe jos

uf,am gasit doar Wasa fibre cu 17% si n-am stiut daca sunt ok sau nu.sa mai caut cu 21% sau sa ma "incred" in astea,ce ziceti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

pups

+Quote Post
doi
post Feb 8 2007, 06:39 AM
Post #1239

Musafir

Frumoaselor, m-ati facut curioasa si am tras si eu cu ochiul la pozele voastre, dupa cum se vede treaba la majoaritatea dintre voi treburile stau cam asa :
http://i111.photobucket.com/albums/n159/do...50522-women.jpg
Pai stiti vorba unui cantec.... What'a girl like me looking in a place like this? Ce cauta o fata ca mine intr-un loc ca asta...
Las dr_wise, ca mai exista si pe-aici pufoase, si impanate, nici tu n-arati rau, mai mare gura de tine...Eu din pacate detest sa fiu trasa in poze,
chiar nu am una sa ma prezint, sorry... Sa fiti sanatoase, vesele si sa va mentineti toate frumoase, asa cum v-am vazut.
Eu ieri:
D-un iaurt cu fulgi de ovaz fortin
G-3 kiwi si un mar
P- salata cu naut, putina mancare fasole uscata,rosii cu branza feta,branzica de casa cu nuci si fructoza...am mancat pana m-am imbuibat, de seara, ca niciodata, n-am mai putut sa bag nimic in gura.

Sylvia,mersi de pontul cu mustarul, dar prefer sa mai caut Dijon, daca ziceti voi ca e fara zahar si fara zaharina...
Iar in legaura cu Finn Crisp, acum am gasit altul,19% fibre, toate conforme in el mai putin aceasta mentiune de pe eticheta: poate contine seminte de susan. Semintele de susan contin grasimi probabil...dar zice "poate"...hai sa sper ca "poate" pe la mine prin pachet n-or fi ...
ce i-o fi apucat pe astia cu susanul lor?
Pentru astazi incerc urmatorul meniu:
D -clatite cu mere cu scortisoara facute la tigaie a la criss). Clatitele mele s-au comportat f bine in congelator, si probabil ca le-o mai fi scazut si IG-ul, deci va recomand stilul.
P -naut (pus de-aseara la inmuiat) inca nu m-am hotarat cum o sa-l gatesc .
C - spanac cu piept de pui.

Ah, am uitat sa multumesc fetelor pentru felicitarile adresate cu ocazia schimbarii prefixului meu...haha,dr_wise, sa dea domnul sa ne-auzim cat de curand tot aici cu prefixul schimbat amandoua pe 60 si... vezi ca vin vertiginos din urma...deocamdata imi doresc doar sa te ajung...

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 8 2007, 08:31 AM
Post #1240

Musafir

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+fructoza (mi-era de dulce)
doua felii paine cu tarate si spanac( cu lapte 0% ,usturoi si o lg.de faina integrala )
G(ora 12): - doua mere
P (ora13): - piept pui la cuptor si o salata de morcovi rasi( ramasi de ieri)
S (ora18): - mazare verde fiarta peste care am pus iaurt 0% si usturoi.
@pescarush ,papanasii erau glucidici de i-ai mancat dupa orez?
@blue sotul ,meu n-ar vedea nici daca mi-as face moate verzi in cap(desi ma iubeste).Cum e mai bine?
@dr_wise mai dau o tura pe la poze.

+Quote Post

685 Pages V  « < 122 123 124 125 126 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 07:27 PM