IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 127 128 129 130 131 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Feb 10 2007, 09:05 AM
Post #1281

Musafir

'Morning!

Roxanica draga, sa-ti traiasca jumatatea!!! Si sa te iubeasca cat vrei tu si cum vrei tu mucho mucho!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ia-l te rog o tura la dans si din partea mea, dar sa fie pe "Irrepleaceble". Prego!!!
Si noi avem sarbatoriti weekend-ul asta, de fapt toata perioada cat dureaza zodia varsatorului ploua cu sarbatoriti in familie...acum urmeaza finii nostri, unul e nascut pe 31.01/ el, ea pe 12.02, isi serbeaza ziua de nastere impreuna maine la rest, ca-i gashca mare de invitat. Asa ca-mi prinde bine incalzirea de astazi la aerobic si de maine dim, voi fi ready de ready for dancing!!!
Pescarush, multumesc pt sfat, dar n-am mai rezistat pana duminica, asa ca m-am cantarit in dim asta, dupa ce ieri m-am cam destrabalat cu fructe (mere & pere): 77kg in cap!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) In concluzie, 10kg date jos in aproape 3 luni (pe 28.02 sunt fix 3 luni) plus o multime de petreceri! Hai ca merge!
Am aniversat momentul in avanpremiera aseara cu cea mai buna prietena...am mers la Carrefour, cica sa le cumparam cadouri finilor nostri(ea pleaca in Germania in prima vizita la fini, de cand s-au mutat acolo)...si ne-am ales in primul rand noi cu imbracaminte sexyyyyy...culoarea serii: rosu!
Si fiindca am batut campii destul off topic, hai sa spun ce mananc astazi:
d - iaurt cu fulgi de ovaz si prune uscate, black coffee
p - gratar din ceafa de porc cu ghiveci, sau salata de varza alba(parca-i mai buna o salata)
s - fructe
Va pup si va urez un weekend minunat!
Go to the top of the page

+Quote Post
doi
post Feb 10 2007, 10:27 AM
Post #1282

Musafir

Ura, sa ne traiesti draga dr_wise, felicitari pentru kg de care in sfarsit te-ai lepadat! Ma bucur pentru tine , meriti sa fii slaba si fericita, pentru ca ai multa ambitie...de care unii, cum ar fi de ex subsemnata, din pacate cam duc lipsa...
Ieri seara am facut o prostie mare cat capul meu, dupa ce toata ziua am mancat cumpatat si conform, nu stiu ce m-a apucat seara pe la 11,30 si am devalizat frigiderul, am ras cam tot ce am intalnit in cale, cascaval, salam,almette, un iaurt, 1/2 rosie...bulimie curata.
Astazi ma caiesc amarnic, si cand ma gandesc ca diseara mai merg si la o sindrofie...ma apuca durerea de cap.
Silvia, sa nu faci ca mine...fii tare! Las ca o sa treaca si asta...si cand vei deveni o supla, vei vedea cum vei gasi puterea sa mergi mai departe.
Roxanica , si tie iti urez distractie placuta, sa-ti traiasca sotiorul.
Fetelor, un week-end placut va doresc.

Ieri, pana la momentul fatal din noapte:
D- 1 clatita cu mere conforma
P- 1 mar,dupa 1/2 ora salata cu carne vitel fiarta
C- salata cu ton(la ora 18,30), dupa 3 ore 2 kiwi

+Quote Post
Philia
post Feb 10 2007, 10:31 AM
Post #1283

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

fetelor felicitari!
eu una nu va inteleg cum puteti trai cand papati asa putin....eu mestec inconinuu si parca tot imi e foame...
felicitari pt ambitie!

+Quote Post
blu_dea
post Feb 10 2007, 11:03 AM
Post #1284

Musafir

QUOTE(crisstinuta @ Feb 10 2007, 06:34 AM) *
@blue,daca tot te-ai minunat de fasole ai mancat toata ziua fasole sa ne confirmi.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bine zis,criss!Adevarul e ca mi-a facut tata o mancarica de fasole deeeelicioasa.

+Quote Post
kalua
post Feb 10 2007, 03:08 PM
Post #1285

Musafir

dr_wise, brava! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Eu ieri:
mar, apoi branza putregaita cu restul de salata de morcovi
seara: mancarica de soia boabe cu salata de varza rosie
si niste ciocolata conforma dupa

M-am apucat de mancat ciocolata conforma (cam 25-40 g pe saptamana), nu stiu ce-i cu mine ca nici nu ma uitam la ea. N-are nimic, probabil am o faza dulce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 10 2007, 03:25 PM
Post #1286

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

salutare, salutare !
eu azi, pana acum, am fost model de cumintenie:
D: o clatita din faina integrala de grau (si ecologica pe deasupra, cica...)
G: 1 portocala
P: mancarica de mazare cu carne de pui
Mai pe seara, sper sa gasesc la Mac Donalds o salata conforma, (voi ce stiti in sensul asta ?) daca nu, ma rezum la o cafea neindulcita.

doi, merci de incurajari. Vreau, nu vreau, asta-i viata, si trebuie sa gasesc in mine puterea sa lupt si sa merg mai departe. Distractie placuta deseara, si ai grija la ce pui in gura, pentru ca daca nu faci excese, sigur n-o sa se cunoasca greseala de aseara.

dr. wise, congratulations ! si la mai multe kg date jos....

aa, sa nu uit, pana acum n-am gasit faina de naut la nici un plafar din orasul meu. Am comandat si pe vreo 2 situri, dar n-au fost seriosi, am vazut ca se mai plangea cineva pe aici. Stiti vreun site de unde-mi pot comanda ?

+Quote Post
kalua
post Feb 10 2007, 04:01 PM
Post #1287

Musafir

sylvia, ce-i asta "vreau, nu vreau"? Avem cu toate perioade urate in viata, nimanui nu-i merge intotdeauna din plin (din pacate) si ma gandesc de foarte multe ori ca asta-i cheia "norocului": cum iesim din situatiile astea si ce invatam din ele. Capul sus! (Daca crezi ca te ajuta sa ne povestesti ce te framanta si ce nu-ti da pace, noi aici suntem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Salatele de la MD au porumb in ele, hai, asta poti sa-l ocolesti, dar toate dressingurile sunt neconforme. Mai bine ia-ti un burger si-l mananci gol, fara sos si chifla.

+Quote Post
blu_dea
post Feb 10 2007, 07:27 PM
Post #1288

Musafir

Ah,fetelor sunt tare suparata pe mine!Desi ziceam ca stiu principiile regimului nostru,am dat-o in bara! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Am mancat dupa o cina protido-lipidica gem conform!Dup-aia am vazut,ca se permite consumarea gemului conform doar dupa o masa protido-glucidica!ooof....am comis-o! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

Iata si meniu meu pe ziua de azi:
(2L apa,plimbare luuunga)

D-3 kiwi---pauza de vreo 2 ore in care am atzipit:D---paine integrala cu gem
P-mancarica de vitzel,2 ardei capia
S-telemea,2 roshii,gem (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

MOR de ciuda!Cum mi-am compromis eu o zi de mancat conform!Arghh! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 10 2007, 09:05 PM
Post #1289

Musafir

Silvia draga, n-as manca la MD nici sa-mi faca cinste cu mancare pt tot anul 2007!!!
Nu-mi place mirosul mancarii de acolo, nu-mi place meniul lor!!! De fapt, care e meniul?! Si cand vad atatia parinti ducandu-si copiii sa manance acolo si sa bea toate sucurile alea pline de E-ri, mai ales Cola, ma gandesc ca reclamele astea ne-au luat mintile asa de tare, ca nu mai suntem in stare sa analizam obiectiv nimic, fara sa gandim "virusati" de frumusetea reclamelor!
Incercati sa va "dezintoxicati" organismul de sucurile astea si de mancarea gen fast food cateva luni, daca puteti...iar dupa incercati sa le consumati, sa vedeti ce senzatie de mancare "artificiala" aveti...si nu una asa si asa, e chiar una acuta si care va va intoarce stomacul pe dos!
In alta ordine de idei, sa va spun cum m-am apucat de dieta MM...dintr-o ambitie "prosteasca"...am fost la dr de familie in toamna si am rugat-o sa-mi dea ceva pt dureri insuportabile in calcaiul stang; la office au facut prostia sa puna pe jos in sediul nou gresie...emana frig si vara si iarna! Toata vara aveam picioarele gheata in sandale sau papuci, iar afara erau 28 - 30 gr C. Din cauza asta m-am ales cu o durere constanta in calcaiul stang, dar insuportabila la primele ore ale diminetii, mai ales cand ma dau jos din pat, nu pot calca cu piciorul stang...in fine, med de fam, care ma cunoaste de cand m-am nascut...si care a reusit sa slabeasca dupa spusele ei 20kg cu regimul disociat...dar tot are un fund mare cat usa!!!...m-a trimis la radiografie si dupa, in urma vizionarii radiografiei, mi-a spus ca am un inceput incipient de artrita(parca...) la glezna sg...ce o fi avand glezna cu calcaiul meu????...si ca-i musai sa dau jos 20kg...nici mai mult, nici mai putin!!! Adica eu pot sa mor de durere, ca ei nu-i pasa, e musai sa slabesc 20kg si de abia dupa voi pupa proceduri...imi vine sa injur precum birjarii si acum!!!
Domle', am zis: bine, bine, hai ca-mi pun mintea cu ea, slabesc 20kg fix!!! si dupa merg la cabinetul ei, imi urc calcaiul pe birou...calcaiul gol, bineinteles....scriu cu markerul pe el (-20kg) mare de tot, chit ca se va sterge cam greu dupa, ca vreau sa fie marker negru...da' sa-mi dea proceduri fratilor, ca nu mai pot!!! Asa sa-mi ajute Dzeu! Vreti o poza cu momentul "istoric"?!
Asa ca "doi", ambitia asta a inceput dintr-o suparare, dar nu-mi mai vine sub nici o forma sa-mi bat joc de munca mea de pana acum, chiar sunt curioasa cat pot slabi?! De fapt, mi-a intrat in obicei sa mananc conform, ca nu mai accept altfel de mancare, creierul meu e programat pe MM si nu accepta altceva, fara mustrari serioase de constiinta...e ca si cum m-as otravi cu buna stiinta, cam asta e ideea "impamantenita" la nivelul neuronilor mei "cretzi"!
Si silvia draga, dupa un esec sentimental, ar tb sa te mobilizezi mai tare si sa-i demonstrezi ex-lui ca el a pierdut, nu tu! Baga "turbo" la dieta, slabeste frumos, fa sport, nici nu stii ce drog bun e sportul pt stari depresive!, schimbati look-ul, schimba-ti garderoba, do anything, dar numa' nu-i da ex-lui satisfactie!!! Si priveste in jurul tau, lumea e aceeasi, poate mai frumoasa chiar, fara el!!! Engage!

+Quote Post
pescarush
post Feb 11 2007, 12:10 AM
Post #1290

Musafir

dr_wise, mi-a crescut inima in mine, citindu-ti mesajul.
asa-mi plac si mie femeile hotarate, care stiu ce vor!
silvia, nu te lasa doborata, dr_wise are dreptate! nu putem fi slabe, ca oricum nu ne ajuta nimeni, daca noi nu ne ajutam! si inca ceva: atitudinea pozitiva este poate 70-80% din reusita! hai ca stii ca si eu sunt cam in aceeasi situatie, dar nu ma las la nimeni. imi vad inainte de viata mea, strang din dinti si merg mai departe.
cat despre MD, nici eu nu calc in ele. nici in altfel de fast-fooduri, nu le suport nici macar mirosurile. cand eram insarcinata si treceam pe langa un MD, trebuia sa caut repede un cos de gunoi sau ceva unde puteam vomita. de atunci am ramas cu o aversiune fata de toate fast-foodurile.

eu mananc azi:
D - o jumatate de grapefruit, pauza, cereale cu lapte
ora 12 (cand am venit de la piata si pranzul nu era gata) - 2 feliute de caltabos si 2 ciuperci umplute. asa-mi era de foame si mai dura pana era gata pranzul.
P (ora 3:30) - ciorba de burta, o pulpa de pui la cuptor cu salata de varza rosie, 2 patratele (mai mari) de cioco 86%
C - cred ca nu mai intra altceva decat vreo 2 mere.

sunt bucuroasa si eu ca de 3 saptamani n-am mai mancat cioco decat in week-end. mi-am impus sa nu mai pun in gura in timpul saptamanii, sper sa ma tina. ieri am dus la servici inimioare de ciocolata de valentine's Day (in avanpremiera), si nici n-am gustat.
mama, ce mandra sunt de mine, trezbuia sa va zic!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 127 128 129 130 131 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:00 AM