![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Morning!!!
Domle', daca-i intalnire in Buc, vin si eu, ce daca sunt din Cta???? Pai daca-i bal, hop si eu, da' sa fie intr-un loc cu muzica buna, sa ne zbantzuim si eventual, sa fie si baietii de la "alcoolici anonimi", sa avem parteneri de dans... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Meniul de ieri: d - finn crisp cu branza proaspata si gem, black coffee p (14:30) - cotlet de porc gratar cu salata de rosii, castraveti, salata verde, ulei masline, otet mere toata dupa-amiaza, pana la 22:00: aperitiv din sunca presata, cascaval, rosie, castravete, salam uscat, masline si altceva nu-mi mai amintesc....apa minerala "demineralizata" cu lingurita la greu....friptura de porc si pui cu salata de varza alba cu putin morcov razuit N-am macat sarmale, cu toate ca aratau si miroseau bestial, tortul si prajiturile...nu mai vorbesc, le-am prizat doar, in schimb am adus portia mea de tort fiului meu, are 18 ani, dar tot de 8 este, ca n-am voie sa vin de la un party fara ceva "bun" pt el Va pup si va doresc o zi excelenta! PS: am fost ffffff admirata cat de bine arat si ce mijloc subtire am, a tb sa le explic tuturor gagicilor in ce consta MM, am obosit facand reclama dietei MM!!! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
S d: juma de para, un mar, cioco conforma (cam multa)
p: pe la 5: limba cu praz si masline, salata verde cu macrou, rosii, castra, ardei, branza maioneza conforma seminte de dovleac (cam tarziu pe la 10) Dd: flan cu branza de vaci (conform), rulada de cascaval cu urda (vreo 3 felioare)+rosie crema de tahina (tocmai mi-a zis kalua ca e neconforma, tahina are 40 IG) p: un machiatto cu o prietena s pe la vreo 6: vreo 3 mici (oaie+vaca) cu salata de andive azi d: ramasite flan, crema de tahina, 2 felioare svaiter p: piept de pui la gratar, rosie, telemea oaie s: am mult de alergat, mai vedem la ce ora ajung acasa sper sa nu se puna atat de tare tahina aia, mai ales ca azi mi-a venit ciclul...asa ca e de inteles pofta de dulce nebuneasca.oricum, tahina de saptamana trecuta a fost cat de cat anihilata de mancatul in cantitati mici si de faptul ca am mancat-o numai dimi (nu m-am ingrasat, dimpotriva am slabit cam 1 kg) |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+turta din tarate peste care am pus gem fara zahar G(ora 12): - doua mere P (ora13): - doua felii carne porc la cuptor +salata verde S (ora18): - trei buc.din prajitura cu mere ramasa de ieri(conforma) @pescarush,prajitura mea cu mere rase e foarte banala ,n-as crede crede ca nu-i la retete, e blat de pandispan din faina de soia oua ,ulei si fructoza cu un strat de mere calite.Am pus extrem de putina fructoza ca era dulceaga de la mere.Oricum n-am facut praji demult si mi s-a parut delicioasa.Dar m-a apucat ciuda ca le-am facut la ai mei niste trigoane cu telemea de m-au apucat toate poftele (desi de obicei nu am probleme de acest gen). @kalua eu stiam ca laptele normal este interzis.De aceea l-am baut la mic dejun lipidic sa nu fie si mai gogonata abaterea.Plus ca era lapte de la tarani care-mi place tare dar cred ca e si mai gras ca cel din comert.Da' ce-mi place....Ce figura sunt ,altele poftesc la ciocolata eu la un pahar de lapte.... @blue , si eu am sa gatesc fasole azi ca sotul e tare amator. Fetelor eu tot 50kg am dar sunt multumita ca mananc chiar bine si nu m-am mai ingrasat. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Azi mananc sarmalute la pranz - cu carne de vita, ardei, ceapa, etc. (am uitat sa pun si ciuperci (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
Cred ca ieri am facut primele sarmale din viata mea - nu-mi amintesc sa mai fi facut alta data, si cu un drum mi-am croit si mie vreo 6-7, mititele de tot, asa ca-s captusita cu mancare de pranz pe doua zile. Diseara vreau ceva pe baza de branza - poate un cascaval rumenit cu salata, ca n-am mai papat demult. Roxanico, gasesti reteta de tort la deserturi. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa incep cu abaterea de ieri. am mancat 2 bucati de praji cu ciocolata (neconforma), dupa-masa pe la ora 5, cu musafirii.
promit ca de azi ma fac cuminte. azi mananc: D - o jumatate de grapefruit, apoi cereale cu lapte P - carne de gaina fiarta cu sos de rosii si legume la abur C - branza de oi cu rosii crisstinuta, multumesc. nu m-am gandit ca iese pandispanul si cu faina de soia. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca ne molipsim de la una la alta...si eu am facut fasole uscata, am gasit niste fasole gigant, e super buna. Experimentez retete...nu-mi vine sa cred ca nu ingrasa, multumesc d-le Montignac!
Leea, poate n-ai facut sarmale in viata ta, dar eu varza a la Cluj, chiar ca n-am facut niciodata (pana azi!)...de fapt zici ca-s sarmale, dar numai ca nu stai sa infasori la foi de varza. Ce frumos miroase la mine in bucatarie acum. .. Nu va e pofta si voua...fetelor? |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
@doi eu deja am mancat-o pe fasole...
Si poate nu ma crezi eu pe maine ma gandeam sa fac varza a la Cluj pe care eu o faceam des dar in ultima vreme am facut mai mult sarmale ca mananca mai bine asta micu( el mananca din alea cu orez dar in oala pun si vreo cinci numai cu carne) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
@doi: eu am mancat azi la pranz varza calita cu carnat din carne de oaie si vita...si sunt ca un balon cu heliu acum!!! de la varza!!! plutesc si imi bolboroseste burta ceva de speriat...nici nu vreau sa mai aud de varza, sub nici o forma!
Si n-am nici o inspiratir pt masa de seara...voi ce mancati deseara? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, depinde de cum e facuta varza si cum o accepta corpul tau. N-ai mai mancat de demult varza facuta asa? Si asta s-ar putea fi cauza balonarii.
Eu mananc diseara asa: Leberkäse (ala ca un fel de parizer, de data asta e gata facut si-l prajesc pe ambele parti) cu ochiuri si cu varza rosie calita (mai aveam juma de varza de-asta in frigider si trebuie executata). |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba mananc de cel putin doua ori pe sapt varza calita ca-mi place, da' nu stiu ce s-a intamplat astazi?! Nici nu prea am mancat-o cu pofta, am cam inghitit-o in sila...si nici nu am fost in forma astazi...sorry! M-a enervat 'iubirea vietii mele" in weekend-ul asta si mi-a deranjat "wa"-ul, fir-ar sa fie!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:10 PM |
|