IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 131 132 133 134 135 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
crisstinuta
post Feb 12 2007, 05:47 PM
Post #1321

Musafir

@dr_wise,si mie imi cam bolborosesc toate cele interne daca mananc varza dar umple bine stomacul.
Eu diseara imi fac o salata de fasole verde cu maioneza cu iaurt.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Feb 12 2007, 06:02 PM
Post #1322

Musafir

Merci, dar maioneza nu-mi prieste nici in conditii normale de temp si presiune! Ceva mai usor....poate salata de rosii cu castraveti si telemea oaie. Thinking...

+Quote Post
lotte
post Feb 12 2007, 06:05 PM
Post #1323

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

am facut clatite cu faina integrala acum cateva zile, pentru mine le-am umplut cu mere calite, o bunatate!

+Quote Post
dr_wise
post Feb 12 2007, 06:10 PM
Post #1324

Musafir

Sau 1/2 de ardei umplute cu mai multe feluri de branza si facuti pe gratar...ati incercat? Mai ales leea, ca ea e "regina" ardeilor copti?!!! Si cu putin busuioc presarat deasupra...iam iam! Cu b.telemea, burduf, cascaval, mozzarela, tot ce prindeti la indemana si zace prin frigider...plus niste rosii coapte...

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2007, 09:45 PM
Post #1325

Musafir

Sa dau si eu raportul pe azi:
un mar, apoi resturi de Secretul cuptorului cu castraveciori murati conformi
Leberkäse cu doua ochiuri si cu varza rosie calita
Poate mai bag o bucatica minuscula de ciocolata in mine (cam cat jumate de unghie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post
blu_dea
post Feb 13 2007, 12:15 AM
Post #1326

Musafir

Vin si eu la raport:
D- finn cripshi,gem conform
G- 4 kiwi
P - cascaval pane(facut in ou si faina de soia)
S-nimik,mancasem mult prea bine la pranz si efectiv nu mi-a mai fost foame.

Cascavalul pane a iesit absolut suuuper,mancam si nu-mi venea sa cred ca-s la dieta!!!Doamne cat sunt de recunoscatoare ca am dat peste acest genial regim! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 13 2007, 07:51 AM
Post #1327

Musafir

'Neata!

Meniul meu de ieri a fost:
d - finn crisp cu gem si b.proaspata, black coffee
p - varza calita cu carnati de casa din carne de oaie si vita + 1 mar cu 1/2 ora inainte
s - bacon/ o felie, salata dintr-o rosie, castravete si un ardei capia, plus doua feluri de branza, oaie si capra
22:30: un mar

Bune ideile cu ciupercute, sau cascaval pane! Cred ca-n seara asta voi pune in aplicatie cascavalul pane, daca m-oi invrednici dupa o ora de sport...daca nu, fructe in cada...ca de obicei...
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
doi
post Feb 13 2007, 08:50 AM
Post #1328

Musafir

Eu inainte de a incepe dieta mea pe cont propriu, m-am inscris intr-un program gratuit, care recomanda pentru slabire un medicamente, REDUCTiL. Am fost indrumata catre un dr endocrinolog, care mi-a prescris acest medicament (care de fapt nu era complet gratuit!) dar...atentie! chiar cu medicamentul in cauza, dr mi-a recomandat o masa de seara foarte usoara, o salata de cruditati zicea ea, sarata doar cu branza telemea rasa pe ea. Asta apropo de solicitarea dr_wise de sfaturi pentru cina.
Eu ieri:
D- 1 wasa 16%
G-1 kiwi, 1 mar
P - fasole uscata in sos de rosii (ceapa calita, cu rosii,putin ulei, 1frunza dafin, boia dulce) cu castraveti murati.Iaurt, nuci
C- varza a la Cluj

Eu inainte de a incepe dieta mea pe cont propriu, m-am inscris intr-un program gratuit, care recomanda pentru slabire un medicamente, REDUCTiL. Am fost indrumata catre un dr endocrinolog, care mi-a prescris acest medicament (care de fapt nu era complet gratuit!) dar...atentie! chiar cu medicamentul in cauza, dr mi-a recomandat o masa de seara foarte usoara, o salata de cruditati zicea ea, sarata doar cu branza telemea rasa pe ea. Asta apropo de solicitarea dr_wise de sfaturi pentru cina.
Eu ieri:
D- 1 wasa 16%
G-1 kiwi, 1 mar
P - fasole uscata in sos de rosii (ceapa calita, cu rosii,putin ulei, 1frunza dafin, boia dulce) cu castraveti murati.Iaurt, nuci
C- varza a la Cluj

p.s. n-am luat medicamentul, dar m-am ales cu niste analize gratuite, din care rezulta ca am colesterolul mare...

+Quote Post
hanah
post Feb 13 2007, 09:35 AM
Post #1329

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 218

ieri la pranz nu am mai mancat gratar de pui, ci doar 2 rosii cu telemea de oaie.
seara nimic, doar ceai...pe la 11 seara mi-era cam fomica, asa ca m-am culcat.

azi D:telemea cu resturi de limba cu praz si masline...desi era putin cantitativ, mi-a mai ramas si pt maine. observ ca mi s-a micsorat stomacul.
crema de fructoza arsa (am avut foarte putina fructoza, drept care nu e dulce mai deloc)
P: gratar de pui (ala de ieri) cu telemea si castraveti murati
G: smochine
asa cum imi arata mie simturile acum, s+ar putea sa sar iar peste pranz si direct in gustare sa ma infig.
mi-am luat crom, sa nu cumva sa-mi vina cine stie ce idei in vacanta care incepe in weekend.

+Quote Post
annia
post Feb 13 2007, 09:47 AM
Post #1330

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,172

Meniu luni
MC: 1 kiwi
dupa 30 min, 1 iaurt light (0.1%grasime)+fulgi de cereale
P: salata cruditati + peste marinat
C: salata cruditati +branza de capra+1 ou fiert

+Quote Post

685 Pages V  « < 131 132 133 134 135 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 03:22 PM