![]() |
![]() ![]() |
![]() |
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
@dr_wise,si mie imi cam bolborosesc toate cele interne daca mananc varza dar umple bine stomacul.
Eu diseara imi fac o salata de fasole verde cu maioneza cu iaurt. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci, dar maioneza nu-mi prieste nici in conditii normale de temp si presiune! Ceva mai usor....poate salata de rosii cu castraveti si telemea oaie. Thinking...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
am facut clatite cu faina integrala acum cateva zile, pentru mine le-am umplut cu mere calite, o bunatate!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau 1/2 de ardei umplute cu mai multe feluri de branza si facuti pe gratar...ati incercat? Mai ales leea, ca ea e "regina" ardeilor copti?!!! Si cu putin busuioc presarat deasupra...iam iam! Cu b.telemea, burduf, cascaval, mozzarela, tot ce prindeti la indemana si zace prin frigider...plus niste rosii coapte...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa dau si eu raportul pe azi:
un mar, apoi resturi de Secretul cuptorului cu castraveciori murati conformi Leberkäse cu doua ochiuri si cu varza rosie calita Poate mai bag o bucatica minuscula de ciocolata in mine (cam cat jumate de unghie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vin si eu la raport:
D- finn cripshi,gem conform G- 4 kiwi P - cascaval pane(facut in ou si faina de soia) S-nimik,mancasem mult prea bine la pranz si efectiv nu mi-a mai fost foame. Cascavalul pane a iesit absolut suuuper,mancam si nu-mi venea sa cred ca-s la dieta!!!Doamne cat sunt de recunoscatoare ca am dat peste acest genial regim! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Meniul meu de ieri a fost: d - finn crisp cu gem si b.proaspata, black coffee p - varza calita cu carnati de casa din carne de oaie si vita + 1 mar cu 1/2 ora inainte s - bacon/ o felie, salata dintr-o rosie, castravete si un ardei capia, plus doua feluri de branza, oaie si capra 22:30: un mar Bune ideile cu ciupercute, sau cascaval pane! Cred ca-n seara asta voi pune in aplicatie cascavalul pane, daca m-oi invrednici dupa o ora de sport...daca nu, fructe in cada...ca de obicei... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu inainte de a incepe dieta mea pe cont propriu, m-am inscris intr-un program gratuit, care recomanda pentru slabire un medicamente, REDUCTiL. Am fost indrumata catre un dr endocrinolog, care mi-a prescris acest medicament (care de fapt nu era complet gratuit!) dar...atentie! chiar cu medicamentul in cauza, dr mi-a recomandat o masa de seara foarte usoara, o salata de cruditati zicea ea, sarata doar cu branza telemea rasa pe ea. Asta apropo de solicitarea dr_wise de sfaturi pentru cina.
Eu ieri: D- 1 wasa 16% G-1 kiwi, 1 mar P - fasole uscata in sos de rosii (ceapa calita, cu rosii,putin ulei, 1frunza dafin, boia dulce) cu castraveti murati.Iaurt, nuci C- varza a la Cluj Eu inainte de a incepe dieta mea pe cont propriu, m-am inscris intr-un program gratuit, care recomanda pentru slabire un medicamente, REDUCTiL. Am fost indrumata catre un dr endocrinolog, care mi-a prescris acest medicament (care de fapt nu era complet gratuit!) dar...atentie! chiar cu medicamentul in cauza, dr mi-a recomandat o masa de seara foarte usoara, o salata de cruditati zicea ea, sarata doar cu branza telemea rasa pe ea. Asta apropo de solicitarea dr_wise de sfaturi pentru cina. Eu ieri: D- 1 wasa 16% G-1 kiwi, 1 mar P - fasole uscata in sos de rosii (ceapa calita, cu rosii,putin ulei, 1frunza dafin, boia dulce) cu castraveti murati.Iaurt, nuci C- varza a la Cluj p.s. n-am luat medicamentul, dar m-am ales cu niste analize gratuite, din care rezulta ca am colesterolul mare... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
ieri la pranz nu am mai mancat gratar de pui, ci doar 2 rosii cu telemea de oaie.
seara nimic, doar ceai...pe la 11 seara mi-era cam fomica, asa ca m-am culcat. azi D:telemea cu resturi de limba cu praz si masline...desi era putin cantitativ, mi-a mai ramas si pt maine. observ ca mi s-a micsorat stomacul. crema de fructoza arsa (am avut foarte putina fructoza, drept care nu e dulce mai deloc) P: gratar de pui (ala de ieri) cu telemea si castraveti murati G: smochine asa cum imi arata mie simturile acum, s+ar putea sa sar iar peste pranz si direct in gustare sa ma infig. mi-am luat crom, sa nu cumva sa-mi vina cine stie ce idei in vacanta care incepe in weekend. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 9-February 07 Member No.: 1,172 ![]() |
Meniu luni
MC: 1 kiwi dupa 30 min, 1 iaurt light (0.1%grasime)+fulgi de cereale P: salata cruditati + peste marinat C: salata cruditati +branza de capra+1 ou fiert |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:22 PM |
|