IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 132 133 134 135 136 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Feb 13 2007, 10:02 AM
Post #1331

Musafir

Dr_wise, cred ca trebuie sa ne luam de mana. Daca ati sti ce-am patit de la o mancare de varza rece de la frigider mancata rapid, ca trebuia sa ajung la meditatii....nu mai eu stiu cum am reusit sa ma tarasc pana la profa si dup-aia i-am asediat toaleta. M-am deranjat f tare la burta, incat a trebuit sa iau 2 imodium ca sa pot ajunge acasa. Azi m-am trezit cu o durere de muschi la burta, care mi-a trecut abia dupa un dus cald. Acest incident mi-a adus aminte de perioadele mele 'faine' cand trebuia sa stau cat mai aproape de o toaleta...daca puteam sa-mi iau un mini-wc la pachet. Dar, dupa toate aceste peripetii, am si eu un avantaj...s-au mai dus 300 g.

@Leea multumesc pentru reteta.
Meniul meu de ieri:
D: 1 kiwi, 2 mandarine, dupa iaurt cu fulgi
P: piept de pui cu salata greceasca (fara branza)
C: mancare de varza cu piept de pui

Am uitat sa va spun, ca si eu asemeni dr-ului wise, de fiecare data vorbesc despre Monti...lumea ma intreaba cum am slabit si incep sa povestesc. Si uite asa...tot mai apar cativa doritori sa-l incerce. Deja am pierdut numarul celor care au inceput regimul, dar ma bucur ca lumea imi tot cere sfaturi, daca au voie diverse combinatii. Eu nu prea ma pricep la combinatiile cu branzeturi. Deoarece nu mananc, nu prea le-am acordat atentie.

V-am pupat si o zi minunata!
Go to the top of the page

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 13 2007, 10:13 AM
Post #1332

Musafir

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+ paine cu tarate+gem fara zahar+lapte 0%
G(ora 12): - doua mere
P (ora13): - iahnie fasole +castraveti murati conformi
S (ora18): - salata de fasole verde +o lingura de maioneza+iaurt

+Quote Post
dr_wise
post Feb 13 2007, 10:33 AM
Post #1333

Musafir

Hello doi!
Si pe mine a incercat med endo sa ma vrajeasca cu reductil, da' nu ia mers.
Dupa mintea mea, totdeauna intr-o problema tb inlaturata cauza care-o determina, nu efectele, fiindca asa, dupa intreruperea tratamentului, e clar ca efectele vor reveni, poate cu o mai mare intensitate.
Rau e faptul ca med meu nici macar nu a facut un istoric al ingrasarii mele, doar a incercat sa-mi recomande reductil....sigur au si ei partea lor din vanzari, in conditia in care reductil costa in jur de 100eur sau usd...totul se rezuma la comert, pana la urma!
Iar eu am studiat, de curiozitate, cum actioneaza reductil...este recomandat celor care sunt consumatori de grasimi rele, fiindca reductil blocheaza metabolizarea lor...si uite asa, cu sufletul impacat ca med ne-a recomandat si stie el mai bine decat noi ce face, introducem in organism de buna stiinta chimicale care nici macar nu ne ajuta, si mai dau si efecte secundare, mai bine sau putin tolerate...eu nu eram o consumatoare de grasimi, eram doar o drogata de dulciuri, deci reductil nu avea cum sa ma ajute.
Acum sunt multumita, am scapat si de dependenta de dulciuri, si de o parte din greutatea pe care nu reuseam s-o dau jos prin alte metode. Treaba mai grea va fi, dupa stabilizare, sa reusesc sa mentin greutatea la care ajung in final.

+Quote Post
doi
post Feb 13 2007, 10:54 AM
Post #1334

Musafir

dr_wise, eu in decursul ultimilor 6 ani am slabit cam 20 -24 kg in vreo 2 randuri, si dupa incetarea curei am pus cu vrednicie totul la loc si peste...dar de data asta chiar nu am emotii de acest gen, macar sa ajungem noi acolo...nu uita ca am ales nu o dieta, ci un mod de viata, si sper din tot sufletul sa ne mai auzim pe-aici si peste un an, si peste 10 si 20 ... Vom schimba pareri si cand vom ajunge la momentul stabilizarii, dar si in momente de restriste, eu sunt convinsa ca impreuna, cu Monti, vom reusi!

+Quote Post
kalua
post Feb 13 2007, 10:57 AM
Post #1335

Musafir

A spus nu stiu care nutritionist recunoscut international o vorba de duh tare adevarata: "nu te apuca de-o cura de slabire pe care nu poti s-o tii toata viata". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 13 2007, 01:04 PM
Post #1336

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

yesterday:
D: 2 portocale
P: o portie de ciorba de oase de porc
G: 1 mar+1 cioco. conforma - aici stiu c-am facut-o lata
S: mancare de mazare cu carne de pui + 2 cremwursti de soia

azi: cafea + 2 patratele ciocolata
la pranz voi manca: salata de naut cu maioneza si castraveti murati conformi
seara: inca nu stiu, posibil salata de cruditati, ca am in casa

+Quote Post
blu_dea
post Feb 13 2007, 01:37 PM
Post #1337

Musafir

QUOTE(kalua @ Feb 13 2007, 08:57 AM) *
A spus nu stiu care nutritionist recunoscut international o vorba de duh tare adevarata: "nu te apuca de-o cura de slabire pe care nu poti s-o tii toata viata". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 13 2007, 03:10 PM
Post #1338

Musafir

sylvia, ciocolata aia, chiar conforma nu tine loc de o masa. mai bine mananca paine integrala cu gem conform.

eu pap azi:
D - 1/2 grapefruit, apoi cereale cu lapte
P - omleta din 2 oua, cu multa branza de oi si salata de varza
C - salata de avocado

+Quote Post
ZIBBA
post Feb 13 2007, 03:51 PM
Post #1339

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

mama,fetelor ce meniuri...mi se face o foame de mor...mai ales ca nu mai fumez... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) normal ar fi ...in situatia care sunt...sa manac normal,adica anormal...de bine...numai ca ,avand de cand ma stiu probleme cu cei hormoni,implicit retentie mare de apa,de azi ma pusei si la regim...nu mai mananc sare...deloc...stiu ca e naspa...dar ma simt mai bine...si rau nu ii face celui mic...asa ca pana la aceasta ora...am mancat...niste mazare si un pic de pui fiert plus un iaurt...mi-e cam foame,dar io zic ca nu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) mai pe seara fac o salata de rosii si iar pui fiert...si gata, la culcus gaina ,ca ti-e gusa plina!

+Quote Post
kalua
post Feb 13 2007, 04:09 PM
Post #1340

Musafir

Vreau si eu salata de avocado dar nu mai gasesc avocado ca lumea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 132 133 134 135 136 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 09:15 AM