![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu mai pomeniti de dulciuri, ca si pe mine aici m-a lovit cel mai tare Monti. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
chiar inainte am gustat niste cioco, conforma. kalua, mersi ca ai pus tu reteta pentru mine. si eu tot la fel, curioasa cand vad o mancare sau un ambalaj nou, am cam luat tot ce mi-a cazut in mana. nu spun cate am aruncat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vin si eu cu meniul pe ziua de azi: D- fin cripshii, 1 iaurt 0,1 G-2 kiwi P - mancarica de soia cu pui S-nimik,ca iar am ajuns tarziu. hanah,am vazut ca nici tu nu prea mananci seara....cum iti merge cu slabitul? dr_wise,rezolvate problemele de corazon?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rezolvat, rezolvat! M-am inchis ieri in toaleta office-lui, l-am sunat pe husband si ne-am certat ca la usa cortului...intre timp, a avut o colega intentia sa mearga la toaleta,dar a auzit harmalaie si s-a abtinut...sper sa n-o fi afectat prea tare "abstinenta"....dupa care ne-am declarat dragoste vesnica si am incheiat discutia intr-o varianta potrivita pt o zi dinaintea Valentine's Day...of course...acum suntem cipcirica - cipciroi! Merci oricum! |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+ paine cu tarate +gem fara zahar+lapte 0% G(ora 12): - doua mere P (ora13): - varza a la Cluj fara orez S (ora18): - desert din branza 0% cu fructoza Fetelor,sa fiti iubite si jumatatile vietilor voastre sa va faca cea mai mare surpriza de SF.VALENTIN!(Ceea ce-mi doresc si mie ,ca jumatatea mea nu e o fire prea romantica dar am sa-i dau eu un imbold) |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu avocado la oferta din catalogul Carrefour, cred ca dau maine o raita pe acolo (n-am servit avocado in viata mea!). Dar lamuriti-ma si pe mine fetelor cu ceva : asta e totusi fruct !, ori daca e fruct, nu se supune si el regulilor Monti privind combinatia alimentelor?
Meniul meu de ieri: D-fulgi ovaz fortin cu lapte O% P- salata cu fasole boabe; carne vita fiarta cu mustar Dijon G-2 mere C-salata verde,cu ceapa si 3 chiftele conforme Am baut ceai antiadipos, iar astazi dimineata aveam aproape 79 kg (79,2) ceea ce e super bine.Din octombrie pana in prezent 13 kg date jos. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Apropos de noutati. Am luat niste andive zilele trecute si mi-am jurat ca nu mai... Sunt amare, ceva de speriat, nu doar partea din mijloc, cu nervura principala - ca asta stiam - dar pana in varful frunzei. Ce sa fac cu ele? Sa le azvarl cat colo direct sau stiti voi vreo metoda sa le mai "indulcesc"?
Pentru azi la pranz am facut faimosul sos de rosii cu vinete, cred ca fara paste, ca-mi place mai mult asa. La cina ii dau iar cu cas prajit, de data asta cu ardei (am copt ieri 1 kg). @doi: (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) pentru cat ai slabit. La cat mai multe! |
|
|
doi |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
@doi: (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) pentru cat ai slabit. La cat mai multe! Multumesc Leea, las' ca nici cu tine nu mi-e rusine, esti un exemplu pentru mine. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo Doi!!!!
Esti tare! Si eu de abia astept sa trec de la (-10kg) la urmatoarele (-11kg)...Dne ajuta! Dar pe cand poze cu tine supla pe Eladyz??? @Leea: nu stiu cum se prepara andivele, dar sunt asa de bine preparate la "Marco Polo" in Cta, cu ficatei de pasare, sos de mustar si sos soia caramelizat, o minunatie!!! In schimb tin minte ca am citit mai demult undeva in "Avantaje" sau alta revista ca trebuie spalate intr-un anumit mod, sau preparate mai deosebit, tocmai din cauza ca amaresc mancarea...dar nu mai tin minte care era secretul, sorry! Cauta pe net despre andive, sigur e o smecherie undeva... @ toate Dnele si Drele Montignace: sa fiti iubite si sa va simtiti sexy si frumoase astazi mai mult decat in orice alta zi a anului!!! Si sa aveti parte de o partida SUPERCALIFRAGILISTICA de sex UNBELIVABLE!!! @Crisstinuta: eu m-am obisnuit in 18 ani de casnicie cu partea mai putin romantica a sotului meu, inteleg ca ceea ce vad in filme e fictiune sau se intampla rar in viata obisnuita, asa ca-mi fac eu partea mea de romantism la pachet pe ziua de astazi...si ce ar fi mai romantic - in viziunea mea artistica - decat achizitionarea unei fuste sexoase ochita de ceva vreme(si probata, ca sa nu existe surprize neplacute) la M&S??? E gri perle, cu cusaturi smechere, conica, si cu dantela finuta neagra pe margini...iam, iam, sunt deja plina de energii pozitive si desire!!! Daca mi-o cumpar azi, e ca si cum as fi avut o 1/2 de orgasm...scuze, da' nu ma pot abtine!!! Va pup, frumoaselor si sexoaselor!!! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
aseara pomelo...mi-a fost o pofta.........
D: cateva feliute de svaiter, cateva lingurite de smantana, o rosie si ramasite crema de fructoza arsa. pe la 10: mar, pomelo, smochine P: o cutiuta de branza philadelphia cred ca racesc, pt ca de cateva zile nu am pofta decat dulce...as manca dulce incontinuu, fara oprire, insa nu cioco conforma (nu stiu ce oi avea, mananc 2 bucatele si mi se ia de cioco (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ). nu mai pot manca carne. de duminica, nu am mai pus in gura carnita, mi-e un fel de greata de carne. blu, de slabit mai greut, desi nu mananc seara. cred ca nu sunt foarte conforma in timpul zilei...vezi patania cu tahina! apoi, de vreo 2 saptamani mananc zilnic dulce, in general la micul dejun pe la 8 dimineata, dar se pune si ala. am inceput sa mananc din ce in ce mai putin si din ce in ce mai putin sanatos (alune, smochine). pe de alta parte sunt si la ciclu si sunt mai umflata decat de obicei. ca sa rezum cam intre 200 si 400 de grame pe saptamana. ultima data cantaream 55,2 la 1,62. ca sa fiu multumita ar trebui sa am 50 de kg. dar mai putin de 52 jumate, nu am avut decat in copilarie. lucru inca la chestia asta. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rezolvat, rezolvat! M-am inchis ieri in toaleta office-lui, l-am sunat pe husband si ne-am certat ca la usa cortului...intre timp, a avut o colega intentia sa mearga la toaleta,dar a auzit harmalaie si s-a abtinut...sper sa n-o fi afectat prea tare "abstinenta"....dupa care ne-am declarat dragoste vesnica si am incheiat discutia intr-o varianta potrivita pt o zi dinaintea Valentine's Day...of course...acum suntem cipcirica - cipciroi! Merci oricum! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ce haioasa esti!!! Fetelor,va anuntz ca astazi este o zi foarte foarte fericita pt mine.N-are nici o legatura cu sfantu'asta oligofren(pt mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ci cu faptul ca astazi e ziua mea de cantarit.Ei,ce credeti?Dupa 1 sapt......4 kg!!!! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Nu pot sa cred!Sunt din nou la 68,sapt trecuta aveam 71!E drept ca intre timp au plecat si rudele de la lacul rosu (u know,the time of the month (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) . Sunt super mega incantata,iar de astazi imi reiau si inotul (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Intentionez sa ma si masor ca sa nu fac dup-aia crize daca nu mai slabesc pe cantar. Vai,cat sunt de fericita!Binecuvantat fie nea Monti si mesele de seara....subtzirele sau inexistente (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Abia asteptam sa va spun!!! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo,@blue ,sa nu te mai aud ca te vaicaresti pe aici...
Da' sa stii ca 71-68 este 3 dar daca vrei tu poate fi si 4 sa te simti mai bine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:25 AM |
|