![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo,@blue ,sa nu te mai aud ca te vaicaresti pe aici... Da' sa stii ca 71-68 este 3 dar daca vrei tu poate fi si 4 sa te simti mai bine. aoleu,ai dreptate,cris! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) da'la cat eram de entuzismata nici scaderea n-am mai facut-o klumea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce mai conteaza, baga 4kg cu minus, sa fie unul in avanpremiera sarbatorit, ca prea e bucuria nemarginita!!! Mai, nu stiam la care omuletz sa ma uit intaiash data, ca se zbenguiau toti odata in msg tau, de happy!!!
Hai la mai multe, da' sa stii ca din pozele tale nu par sa fie asa de multe, chiar deloc! Anyway, cum vrei tu sa fie!!! Bravo! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mai multe, blu!
Noi am primit de la seful nostru frumusel, manca-l-ar mama, cate-o cutie in forma de inima cu praline de la Milka. La fiecare cu dedicatie personalizata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Duc acasa sau dau la dulaii astia de-aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari blu. Ma bucur tare mult pentru tine.
Ce gest frumos din partea sefului tau kalua. La noi in firma, nu se sarbatoreste aceasta zi in nici un fel. Nici in familie n-o sarbatoresc, ca mi se pare prea americaneasca. Avem si noi Dragobetele pe 24, asa ca atunci o sa-i cumpar un cadou. Deocamdata la noi merge treaba bine cu romantismul, atata timp cat ii aduc aminte inainte cu o saptamana ca urmeaza o anumita ocazie. El, de obicei, uita. Iar toalele mi le cam cumpar singura, fara sa-i cer vreo parere pro sau contra. Felicitari si pentru doi. Tine-o tot asa! Eu inca mai am probleme cu noua mea greutate...in sensul ca inca nu m-am obisnuit cu noua mea talie...si ma mir in continuare cand ma privesc in oglinda la baie. Dar e de bine! Astept sa mai slabesc vreo 2 kg ca sa intru in alti pantaloni, ca acum stau prezentii pe mine ca pe gard. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de astazi:
d - iaurt, 2 finn crisp cu b.proaspata si gem, black coffee, trei prune uscate p - macrou gratar cu lamaie si salata de varza rosie; desert guma orbit s - cascaval pane in aluat de faina de soia, lapte si ou sau somon gratar cu salata verde, sau toate la un loc, sa fie bal de Valentine's Day, dar nu cred ca pot...una din variantele enumerate... Azi ma astepta la office o cafea super bine mirositoare, alaturi de o felie de tort cu frisca si fulgi de ciocolata si o felie de chec cu cacao si nuci...of! miroseau bestial de bine, dar le-am donat dupa vreo doua ore de prizat! A fost ziua de nastere a unei colege si nu a inteles cum pot sa refuz checul ei, productie personala... |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi aniversam Dragobetele oricum deoarece e ziua casatoriei noastre.Asa ca de ce sa nu ma aleg si de SF Valentin cu un cadou ?
Sa stiti ca sotiorul n-a uitat si s-a prezentat cu un buchet de flori superb!!!! Dar daca ati sti ce primesc eu in urmatoarea jumatate de ora ......... O canapea nou nouta pe care mi-o doresc tare demult si acum a plecat sotiorul sa o aduca acasa ca deja a cumparat-o.Asa ca @dr_wise bine zici, da-l incolo de romantism ,ca romantismul trece ,canapeaua ramane. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
salutare, salutare !
I missed u, you missed me ? deci, meniul de azi dimineata: 2 clatite din faina integrala de grau cu gem conform de piersici, cumparat pranz: un grape-fruit, si cam atat... ai dreptate, pescarush, mananc cam putin la pranz, dar n-am avut conditii prielnice, adica nici un frigider pe-aproape si nici pachet la indemana, trebuie sa remediez neaparat problema asta pe viitor deseara voi atenta cu siguranta la cateva felii din cascavalul pane al lui doc. (buna idee ! )+ salata de rosii cu castraveti, cu ulei de masline si multeeeee mirodenii va pup cu drag si....distractie placuta in seara asta, pentru cine se petrece (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) see u later ! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
prezenta la raport si eu. nu vreti un pic de zapada de la mine? am dat azi la lopata, sa pot scoate masina... sa vedeti ce brate frumos modelate am acum. cel putin 50 cm (grosime) de zapada am avut de dat la o parte!
felicitari blu si doi! eu mananc azi: D - jumatate de grapefruit, apoi cereale cu lapte P - pate de ton cu Wasa fibre si o rosie (n-am putut-o termina, ca a inceput sa ma doara stomacul de la ea, nu stiu cde porcarii o fi avut prin ea) C - ma mai inspir de la voi, poate imi fac si eu un cascaval pane. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) era sa uit: Happy Valentine's Day pentru cele care au ce sarbatori. pana una alta, si eu mi-am pus rosu pe mine azi (inclusiv underwear). ce daca sunt singura??? pot sa-mi fac si eu portia mea de romantism. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi aniversam Dragobetele oricum deoarece e ziua casatoriei noastre.Asa ca de ce sa nu ma aleg si de SF Valentin cu un cadou ? Sa stiti ca sotiorul n-a uitat si s-a prezentat cu un buchet de flori superb!!!! Dar daca ati sti ce primesc eu in urmatoarea jumatate de ora ......... O canapea nou nouta pe care mi-o doresc tare demult si acum a plecat sotiorul sa o aduca acasa ca deja a cumparat-o.Asa ca @dr_wise bine zici, da-l incolo de romantism ,ca romantismul trece ,canapeaua ramane. Pai cu canapeaua vine mai repede "romantismul" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Prea s-a grabit iubitul tau s-o cumpere, semn ca ceva, ceva, i-a zburat lui prin capsor...Bravo domle'! Asa mai zic si eu Valentine's Day! Imbinati utilul cu placutul! In alta ordine de idei, am avut placerea sa ma ospatez in seara aceasta, impreuna cu fiu-meu, cu cascaval pane si o salata XXL din salata verde, rosie, castravete, marar, ulei masline si otet mere. BESTIAL!!!! Va recomand cu placere o astfel de cina...am avut intentia sa cumpar avocado de la Carrefour, dar arat dubios de verde si neospitalier, asa ca m-am abtinut pt moment...poate maine...este verde brotacel...unele erau putin moi, cele mai multe tari. In concluzie, care dintre ele erau mai coapte, cele usor moi?! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, dr_wise, trebuie sa fie mai molcute, dar fara pete maronii. Le poti lua si tari si astepti pana se inmoaie.
Eu am mancat in seara asta la un restaurant mai acatarii: un steak din muschiulet de vita in sos de piper (sosul neingrosat) cu legume asortate fierte si salata asortata. Si-am baut un pahar de vin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:10 PM |
|