![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
bravo, dr wise, pentru realizarile remarcabile. imi place de tine ca nu renunti deloc la aerobic. tine-o tot asa, iti prinde foarte bine, si eu sunt sigura ca asta-mi lipseste ca sa slabesc mai consistent: SPORTUL
ieri am pedalat pe bicicleta de camera vreo 50 min. in fata unui film SF, azi am de gand tot vreo 50 min sa fac, am la alegere 2 filme:o comedie cu Hugh Grant si Codul lui Da Vinci. aseara am facut papanasi conformi, i-am mancat cu smantana slaba si gem conform de caise. nu va spun ca i-au placut si fiica-mii foarte mult, a mancat cot la cot cu mine, efectiv ne-am lins pe degete, mi-a cerut si azi-dimineata dupa ce s-a trezit. ei i-am dat cu dulceata neconforma de cirese. deci, azi dim: papanasi cu lapte 1,5 % grasime , putina smantana si gem conform la pranz fac fripturica de porc la cuptor - kalua style- cu garnitura de conopida seara: o salata mare de varza rosie si...ce s-o mai nimeri pe langa, dar conform sa fie |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sylvia draga, cred c-am devenit dependenta de starea placuta de dupa ora de aerobic...mi-a lipsit enorm weekend-ul asta si am niste mustrari de constiinta groaznice!!!
Dar ce sa-i faci, trebuie sa mai traga si ei din cand in cand o curatenie generala, nu? Ma bate gandul sa-mi iau totusi niste role pt la primavara si s-o scot la "aer" pe prietena mea, ea cu bicicleta, eu cu rolele...ce poate fi rau, in afara de niste muraturi de vecine, care vor ramane cu gura cascata si le va cadea parul din nas?!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de vineri:
MD (ora 9): - cafea decaf.+ paine cu tarate (trei felii )+ iaurt 0% G(ora 12): - doua mere P (ora13): - sote de ciuperci cu smantana C (ora18): - un bol de salata verde,o felie cascaval Meniul meu de sambata: MD (ora 9): - cafea decaf.+ trei cornulete integrale cu gem f.zahar P(ora 12): - un bol salata verde o felie sunca conforma de pui C (ora17): - trei mici |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
crisstinuta, daca pe langa micii aia mancai si niste legume sau salata era si mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
A FOST DIVIN astazi la pranz!!! Dac muream dupa, nu-mi parea rau, PAROL!!!
Am mancat peste facut ieri la cuptor...3 bucatele mici...3 sarmale conforme si o bucatica minuscula(mai corect spus, o aschie de carne) de pui gratar, mai mult de pofta...in schimb paharul acela de licoare magnifica a echivalat cat 1 tort intreg de fructe, o inghetata Algida si o ciocolata Nestle XXL la un loc!!! Sa nu credeti ca sunt dependenta de alcool cand cititi cata placere mi-a facut paharul de Cabernet Sauvignon, dar fac parte din persoanele acelea gurmande, care se bucura sincer de armonia aromelor la o masa servita in mijlocul familiei. Am savurat vinul acela picatura cu picatura, ca si cum ar fi trebuit sa-mi impregnez aroma lui in papilele gustative pentru urmatorii 100 de ani. Nu stiu cum sa ma mai exprim, ca sa intelegeti cata placere mi-a produs! Acum ma pastrez pentru weekend-ul urmator, cand voi savura acelasi vin alaturi de sotul meu, poate la o "limba cu masline"...mmm, ce ziceti? |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate @kalua cu micii dar am fost la cineva care are o casuta de vacanta si a facut mici la gratar.Erau cu mustar si fara mustar ,atat....si eu am servit fara.
Bine ca n-am baut bere ca n-am mai mancat mici fara sa beau bere.Si micii erau din pasta cumparata ,nu stiu ce era in ei. dr_wise,subscriu si eu la un pahar bun de vin dar il pastrez pentru sambata viitoare ca ne aniversam casatoria.Oare as putea bea sampanie?Cred ca e cam dulce . |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de azi:
D: pomelo, dupa 2 wasa cu gem P: copan cu salata de vinete si ardei copti (mai ramasesera de ieri si al meu n-a vrut sa se atinga de ei) C: migdale Am gatit si eu azi ceva conform, dar n-am mai apucat sa mananc: sos de cubulete din piept de pui cu ciupercute si suc de rosii. Ceva f simplu, dar a iesit gustos, ca le-a placut alor mei. Apropo de mici, crisstinuta stiu ca si eu am mancat o data 3 mici si i-am mancat cu mustar, dar am avut si salata si legume pe langa asta. Am ales mici pentru ca stiu ca in restaurantul ala se gateste bine si sanatos. Ei contin bicarbonat, dar nu cred ca dauneaza regimului nostru. Am dreptate Kalua? Si chiar in carte stiu ca scria ca avem voie mustar, dar nu atat de des (bine, sa nu contina zahar). V-am pupat! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Micii cu bicarbonat de sodiu sunt conformi. Unii pun si paine (ca la chiftelele normale) in ei. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pasta de mici cumparata ar trebui verificata.
Dar daca suntem invitati undeva nu prea avem cum sa facem mofturi la toate celea, mai ales cand suntem cu foamea-n gat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate @kalua cu micii dar am fost la cineva care are o casuta de vacanta si a facut mici la gratar.Erau cu mustar si fara mustar ,atat....si eu am servit fara. Bine ca n-am baut bere ca n-am mai mancat mici fara sa beau bere.Si micii erau din pasta cumparata ,nu stiu ce era in ei. dr_wise,subscriu si eu la un pahar bun de vin dar il pastrez pentru sambata viitoare ca ne aniversam casatoria.Oare as putea bea sampanie?Cred ca e cam dulce . Iti recomand sampania de Jidvei, e super gustoasa si e Extra Dry, imbuteliata in 2001. Am luat-o de la Carrefour pt majoratul fiului meu si m-a impresionat aroma ei. Are ambalajul alb cu auriu. Mai am o sticla si o pastrez pt momente deosebite, dar de acum incolo stiu ce sampanie voi cumpara pt urmatoarele petreceri de familie. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am zbarcit-o in seara asta, din nou. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
am mancat 2 gogosi. D - o mandarina, pauza, salam de vara, branza de oi, ceapa verde si ardei P - putina ciorba de perisoare, friptura de porc de care spuneam, in sos de vin si ciuperci, cu legume la abur am mancat cam mult, ca mi-am facut si sportul de sezon azi, 2 ore jumatate la schi, si am venit cu o foame... C - gogosile (macar au fost facute cu fructoza, nu ca ar fi o scuza) cu putin gem conform. de maine, faza 1 stricta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:16 AM |
|