IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 142 143 144 145 146 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
doi
post Feb 19 2007, 07:09 AM
Post #1431

Musafir

Pescarush, ti-ai facut gogosi din faina integrala? Ca doar n-ai mancat din faina alba?

Eu ieri:
D- fulgi ovaz fortin cu lapte 0% (pana termin laptele care-l am in casa....ca pe urma fac o pauza de lapte)
P- ora 11 - salata cu fasole verde,ceapa verde si salata
P-ora 14- mancarica de ciuperci, salata de varza, sos de rosii cu ceapa (am mancat aiurea, tot ce-am gatit, desi se voiau pentru masa de seara)
C-2 copane (fara piele) cu 1 rosie
Sunt necajita tare ca fetita mea nu mananca mai nimic...doar daca ii fac cartofi prajiti,seara, papa . Trebuie neaparat sa-i fac niste analize.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Feb 19 2007, 08:29 AM
Post #1432

Musafir

QUOTE(doi @ Feb 19 2007, 07:09 AM) *
Pescarush, ti-ai facut gogosi din faina integrala? Ca doar n-ai mancat din faina alba?

Eu ieri:
D- fulgi ovaz fortin cu lapte 0% (pana termin laptele care-l am in casa....ca pe urma fac o pauza de lapte)
P- ora 11 - salata cu fasole verde,ceapa verde si salata
P-ora 14- mancarica de ciuperci, salata de varza, sos de rosii cu ceapa (am mancat aiurea, tot ce-am gatit, desi se voiau pentru masa de seara)
C-2 copane (fara piele) cu 1 rosie
Sunt necajita tare ca fetita mea nu mananca mai nimic...doar daca ii fac cartofi prajiti,seara, papa . Trebuie neaparat sa-i fac niste analize.

@pescarush: de doua nopti visez gogosi, dar asa un vis ca simt mirosul lor cand ma trezesc!!!!
Putem sa mancam gogosi? Din ce faina? Presupun ca de naut sau soia, nu, ca doar sunt facute in ulei...dar mai bine NU!

Ce mai, constiinta asta ma omoara!!! Ea zice nu si nu, eu zic....odata si gata!

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 19 2007, 08:43 AM
Post #1433

Musafir

Meniul meu de ieri:
MD (ora 8.30): - cafea decaf.+ cornulete integrale cu gem+lapte 0%
P (ora12.30): - ton cu salata de telina rasa
C (ora16.30): - pui la cuptor cu salata verde
@doi,ce varsta are fetita ta? Copiii mai au si perioade cand nu mananca .Eu in perioadele astea ii dau copilului meu sucuri de fructe facute in casa pe stomacul gol care ii provoaca foame.hei,am vazut ca ai doua pranzuri.Pe principiul asta eu vreau si doua cine.Am glumit cred ca ai scris gresit.

@dr_wise pana vine pescarushul sa ne confirme ca a mancat gogosi autentice va expun parerea mea despre gogosi.Nu cred ca se pot montifica.Daca le faci din aluat dospit astea merg din faina integrala dar nu se pot coace in ulei.Daca le faci din faina de soia astea nu dospesc dar se pot praji .S-ar putea sa iasa niste chestii prajite ,totusi...

+Quote Post
Leea
post Feb 19 2007, 09:01 AM
Post #1434

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Gogosi conforme? Nu cred (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate doar niste gogosele coapte in cuptor ca si cele de choux/ecler, cu faina de soia/naut. Desi eu una n-as risca...
Voua chiar va plac gogosile? Eu nu rezonez in nici un fel la dospituri, dar al meu cand aude de gogosi e ca si cainele lui Pavlov (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azi eu:
MD - 1 clatita din faina integrala cu lapte + cafeluta, draga de ea (in cadrul programului de dezobisnuire de dulce, clatitele le-am facut usor sarate, numai cu albus, faina si apa minerala, si am sa le mananc fara gem (IMG:style_emoticons/default/322.gif) . Ca sa vedeti ce fata de treaba sunt!)
P - snitel din piept de pui, facut cu faina de naut si cascaval + salata de varza
C - salata de fasole uscata cu putina maioneza (vreau s-o imbogatesc si cu ceapa verde, varza murata, ardei copti si patrunjel, ca sa alunece mai bine pe gatlej)

A propos, de cateva zile nu mai am nimic dulce in casa, ca sa nu ma simt tentata. Nimic dulce Monti, vreau sa zic, ca din celelalte, cate vreau! Am tras si-o criminala de prajitura sambata pentru ceilalti, si-am vazut ca mai au cateva bucatele prin frigider. Dar cu astea n-am treaba deloc, e ca si cand n-ar fi acolo. Nu ma spurc!

+Quote Post
Ala80
post Feb 19 2007, 09:27 AM
Post #1435

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

d-cafea, poate un mar
p-paste cu mirodenii si sos de rosii
c-fructe

Mie mi s-a pus pata sa tin tot postul. Sper sa reusesc sa ma tin si de monti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
doi
post Feb 19 2007, 09:50 AM
Post #1436

Musafir

Am ras cu pofta cand v-am citit comentariile legate de gogosi. Se vede treaba ca a tunat de ne-a adunat...Toate suntem pofticioase, cum a deschis omul gura de gogosi, cum vi s-a aprins un beculet la toate...ha,ha,ha.
Criss, Diana fetita mea are 7 ani, dar dintotdeauna a fost mai capricioasa la mancare. Acum insa parca a depasit orice limita, o fi legat de faptul ca schimba dintisorii?
As tine si eu post, e rau daca nu l-am tinut de la inceput si ma apuc acum, adica de maine?

+Quote Post
roxanica10
post Feb 19 2007, 10:14 AM
Post #1437

Musafir

Ce ma distreaza discutia cu gogosile. Cred ca e ceva telepatie intre noi. De cateva zile, la intrarea in metrou, la Tineretului, miroase a gogosi si de fiecare data cand trec pe acolo grabesc pasul. Si eu poftesc. Si mai am ceva la care poftesc, dar ma abtin: la merdenele. E un singur loc, unde-mi plac mie f mult, imi luam de acolo aproape zilnic inainte sa ma apuc de Monti.
Dr_wise, tu parca erai fana sampanie Bucium, nu?
Succes ala, sper sa reusesti. Vezi ca postul de mancare se tine in acelasi timp si cu cel trupesc. Eu una, o sa-l tin probabil dupa 45 de ani, ca acum daca-i spun sotului sa stea pe bara 2 luni....stiu ce raspuns voi primi. In schimb, eu am colege care-l tin si le admir. Si-l tin din toate punctele de vedere.
Aseara am mai rontait si eu niste caise dezhidratate pe langa migdale...iar azi dimineata la cantar am ajuns la 73.7 de la 73.2.

+Quote Post
Fanny
post Feb 19 2007, 10:19 AM
Post #1438

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

@Doi: poti sa tii postul de cand vrei, dar esti sigura ca poti sta 6 saptamani fara sa mananci nimic de dulce? Majoritatea cunoscutilor mei tin in ultimele 2 saptamani sau in saptamana patimilor. Doar parintii mei tin tot postul... dar mananca paine, cartofi prajiti si alte prostioare. Eu decat sa transform dieta Monti intr-una drastica, continuu sa pap de dulce pana in penultima saptamana. Iar atunci (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) vad eu daca pot sau nu sa fiu mai drastica cu mine. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 19 2007, 10:21 AM
Post #1439

Incurabil

Member No.: 868

eu nu ma dau in vant dupa gogosi, chiar i-am cumparat aseara fiica-mii si nici nu am "prizat" - vorba doc. wise.
in schimb, am papat din nou cioco. charme noir (Anidor) . am descoperit ca si cea Heidi cu 85% cacao e destul de buna, desi mi s-a parut putin cam dulce.

pescarush, sa nu-ti para atat de rau ca ai mancat gogosile, ai sa vezi ca sunt inofensive, dupa 2 ore de ski.
pe mine ma tenteaza cornuletele crisstinutei. apropos, cum le faci, crisstinuta ?

eu, azi :
D: cafea, fin crisp cu salata de vinete
P: friptura de porc la cuptor, salata de varza
C: ideal, doar fructe, dar daca m-o razbi foamea, mananc si niste mancare de fasole. ba nu , mai bine ma rezum la fructe si atat.
in cursul zilei, 50 min. pe bicicleta, atat ma duc bateriile.

have a great week ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
doi
post Feb 19 2007, 11:12 AM
Post #1440

Musafir

mey, fetelor, cred ca ar trebui sa ne fie clar la ce faza suntem fiecare, poate ca Pescarsh este in faza II?
Nu putem sa ne punem si noi un ticker pe aici pe undeva?

Criss, chiar am avut doua pranzuri ieri, nu a fost greseala. La ora 11 mi-a fost foame, si ce am mancat se voia pranzul pe ziua de ieri, dar dupa ce m-am enervat cu pustoaica, am servit al doilea pranz... gandindu-ma eu ca nu voi mai manca seara...dar tot am mai papat putin si spre seara, nu prea tarziu insa.
Daca as putea sa ma las de cafea, as tine si eu dieta Oshawa pentru 10 zile..tu cand incepi? te-am vazut pe un forum cu specific , nu vrei sa ne conversam un pic asupra subiectului acolo ?
...

+Quote Post

685 Pages V  « < 142 143 144 145 146 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:05 AM