![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Voiam sa va spun ca logodnicul unei colege tine de vreo 3 saptamani Monti si ce credeti? S-a ingrasat 1 kg. Ciudat, nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Doua posibile greseli: - nu a inteles bine principiile Montignac (se mai intampla la inceput) - a incercat sa-l adapteze in loc sa se adapteze el la MM e posibil sa nu respecte intervalul orar corect intre mese - greseala asta am facut-o si eu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , si ma miram de ce nu slabesc , sau mai gusta si altceva intre mese in afara de fructe. lamuriti-ma si pe mine cu ciocolata asta conforma, e glucidica, nu ? cand se poate manca ca desert, numai dupa mesele glucidice ? |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sylvia, ciocolata este o glucida cu IG foarte mic (20 cea cu 70% cacao, si 25 cea cu 85% cacao), dar care are in compozitie si lipide (untul de cacao). Deci se poate manca in limitele admise, doar ca desert dupa mesele lipido-proteice, si nu cele glucidice.
Eu ieri: D- fulgi ovaz Fortin cu lapte 0% P - putina ciorba de periosoare conforme (am pus linte rosie in compozitia perisoarelor si a fost ok);mancare de fasole cu putin cabanos si jambon; g- 1 mar c- 1 mar |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
d-cfea, 1 wasa cu gem
p-sarmale de post cu finn crisp (cred ca sunt de faza2) c-fructe |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna fetelor! Sa va mai spun cat arata cantarul meu azi dimineatza?! 74.1, in conditiile in care duminica aveam 73.2. Noroc ca stau bine cu nervii si mi-am dat seama care-i motivul. M-am uitat la burtica mea si am vazut cat era de umflata si dupa durerile de prin zona cred ca-i vorba de sindromul intermenstrual, pe care nu-l au multe femei. Mi-a explicat doctorita mea ginecolog ca acumulam un lichid in aceasta perioada in abdomen (nu prea stiu eu multi termeni medicali sa explic) si din cauza asta ma umflu. Sunt curioasa ce se va mai intampla maine. Alta explicatie nu gasesc, intrucat am incercat sa mananc cat mai devreme masa de seara sau sa fie f saraca.
Kalua, am vazut la TV, e super festival acolo la voi...asa ca, ma intreb eu, cum se nu treaca neobservate niste gogosi? Cand toata lumea petrece si se simte bine?! Am vazut ca v-ati dat cu parea in legatura cu logodnicul colegei mele. Multumesc! Si eu incerc sa descopar unde greseste, pentru ca i-am dat si cartea sa se documenteze. Ideea e ca el mananca mai mult de 3 mese, fiind f pofticios. Si acum ca a inceput postul, vrea sa tina si post. Mi se pare un pic cam greu. Zice ca mananca numai salate si ciorbe. Nu cred ca-i suficient. Pupicei! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
mi-am luat si eu gem conform... de coacaze. azi il inaugurez
D: un mar -pauza- wasa cu gem si ceai verde P: omleta + ton + salata de varza C: nu stiu inca... dar improvizez eu ceva |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Fanny, unde ai gasit gem de coacaze?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
in mega, la standul de diabetici. aveau si de cirese amare si de capsune, dar m-a tentat asta.
Scriu aici si continutul in caz ca nu e conform sa-mi spune-ti: coacaze 50%, concentrat de struguri neindulcit si (nu stiu cum se traduce, dar banuiesc ca e un E) "gelling agent fruit pectin" EDIT : am verificat pe site-ul lui Monti si am vazut : concentrat de struguri GI 55 (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) deci, off limits de acum incolo |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
doi, mercic pentru lamuriri, acum pot manca linistita o patratica de ciocolata dupa masa de pranz sau cina, bineinteles cu conditia sa nu fac excese.
roxanica, si eu am cam aceleasi simptome ca tine, am un burtoi umflat...si sunt tot in perioada dintre....nu stiu care poate fi explicatia. si cantarul imi indica mai mult cu 1 kg. nu ma mai cantaresc decat in weekend, hotarat. tot in weekend mi-am propus sa fac gem de prune, au aparut la noi in piata. Today : D: o cana de lapte degresat cu 2 chifle din faina integrala si tarate, le-am scos din congelator G: 2 portocale P: mancare de legume cu muschi de porc C: fructe, apa, fructe, apa...... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) by the way, doi, in cat timp ai slabit 13 kg? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
e posibil sa nu respecte intervalul orar corect intre mese - greseala asta am facut-o si eu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , si ma miram de ce nu slabesc , sau mai gusta si altceva intre mese in afara de fructe. lamuriti-ma si pe mine cu ciocolata asta conforma, e glucidica, nu ? cand se poate manca ca desert, numai dupa mesele glucidice ? Acum m-am lamurit si eu: ´´intervalul corect intre mese´´--nu am prea respectat acest interval (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) voi cum ati procedat la inceput,cu mincatul la ore fixe?? ce trucuri folositi?? iar cind tzii se face foame rau,rau raude tot,astepti pina la ora fixa??sau.... de ex.-eu ma trezesc f. devreme 4-5 dimineata,pap o fructa apoi dupa juma de ora maninc conform,pe saturate.Dar....apoi incepe distractia ,pina la ora10-11 cind sa pap o fructa,mie fff.foame...ce sa fac?? cum sa fac??...aveti vreo idee pls???... |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
MD(ora 8.30): - cafea decaf.+ trei felii paine integrala+branza 0% +ceapa verde P(ora12.30): - fasole uscata gratinata cu un strat de ceapa si ciuperci C(ora17.30): - jumatate carnat de casa , o rosie ,un iaurt mare natur @rimo-nika daca te trezesti asa repede ar trebui sa devansezi toate mesele .Daca mananci la 5- 5,30 la 8,30-9 poti manca deja fructe si pe la 11,30-12 deja pranzul.Cina pe la 17 si seara daca nu rezisti fructe.Si sa iei mic dejun si pranzul consistente. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:45 AM |
|