IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 148 149 150 151 152 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
crisstinuta
post Feb 21 2007, 08:21 AM
Post #1491

Musafir

Meniul meu de ieri:
MD(ora 8.30): - cafea decaf.+ trei felii paine integrala+branza 0% +ceapa verde
P(ora12.30): - fasole verde scazuta cu piept de pui
C(ora18) : - un bol de salata verde cu telemea si marar verde

Go to the top of the page

+Quote Post
doi
post Feb 21 2007, 09:32 AM
Post #1492

Musafir

Cu cafeaua m-am hotarat s-o tai din radacina, azi sunt la a doua zi fara ! Mi-e greu, tare greu, fetelor, dar sunt ferm hotarata sa rezist.
Pe bicicleta inca nu m-am urcat, dar iau serios in consideratie si aceasta eventualitate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Nu m-ati ispitit de loc cu avocado asta... de obicei cum va aud pe-aici cu vreo noutate, cum tzup si eu...

Ieri:
D-fulgi ovaz cu lapte o%
P-salata (rosii,ceapa,salata verde) cu peste, 2 felii jambon
G-nuci, 1 iaurt
C-1 mar, si la distanta 1 salata cu ton de la conserva

+Quote Post
Leea
post Feb 21 2007, 09:47 AM
Post #1493

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

dr_wise, vezi ca rosioarele cherry se trec foarte repede - in doua-trei zile nu mai ai ce alege din ele.
Papa-le cu ce-ti place tie, in salate (bucati de mozzarella, felii subtiri de sunca, obligatoriu coaja de lamaie rasa, si zeama de lamaie, evident, ulei de masline, frunze de patrunjel si rosioare - reteta asta de obicei o fac cu fructe in loc de rosii, dar avand in vedere ca astea sunt asa de dulci, sunt perfecte).
Pana la urma sunt numai niste rosii mai fandosite!

+Quote Post
dr_wise
post Feb 21 2007, 12:39 PM
Post #1494

Musafir

Aoleu, leea!
Am citit mesajul tau acum, in maxima secretie gastrica!!! (si degeaba)...mi-ai facut o pofta de salata, de mor!!!
Tot o dau cu ceai verde de vreo ora, dar am o foame de nu va vad!!!
De abia pe la 14:00 merg la cantina si acum e numa' 12:37.
OK, imi trag deseara o salata sa moara concurenta...deja visez cu ochii deschisi: salata verde, ceapa verde, patrunjel, marar, castraveti, masline light, mozarella, branza bivolita, oua eventual, rosii cherry sau normale, nu mai conteaza, ulei masline, zeama lamaie.
OFF, sufar cumplit!!!
A, si mai am cateva bucatele de macrou facut la cuptor....si un pahar de vin rosu...o sa fiu in orgasme multiple deseara, fratilor!!!!
Dar pana atunci...ceai verde la greu si apa plata cu lamaie, moartea manechinelor...care suntem!!!
Este?!

+Quote Post
blu_dea
post Feb 21 2007, 12:41 PM
Post #1495

Musafir

Fetelor,sunt foarte foarte trista.Dupa 1 sapt.fara abateri majore,cu cina la maxim 16:00,fara sa fiu inainte de ciclu,cu sport 6zile din 7...m-am ingrasat 1 kg!Ce se intampla cu corpul asta al meu?Vad ca nu vrea sa coboare sub 68 kg nici mort. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ca sa ma mai consolez ma gandeam sa ma mai cantaresc si maine,gandindu-ma ca poate am nimerit(cum zicea kalua)una din zilele in care-s mai umflata decat de obicei.Dar,pe de alta pate,stiu ca nu e recomandat cantaritul zilnik...ooffff!Si de vreo 2 ani imi monitorizez greutatea 1data/sapt.
Ah,si nici in cazul masuratului n-am avut vreo bucurie-exact aceleasi masuri ca sapt.trecuta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Nush ce sa fac....ma gandeam sa trec pe faza 0.5? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Voi ce ma sfatuiti?

+Quote Post
dr_wise
post Feb 21 2007, 12:48 PM
Post #1496

Musafir

PS: am uitat sa va spun ca de azi dimineata sunt torturata cu prajituri una si una, saratele, pateuri cu branza, sucuri...e ziua unui coleg si toata lumea e calare pe platouri precum albinutzele la miere!!!
Numa' eu sunt Ioana D'Arc, fir-ar sa fie de viata, ca unii baga in ei ca-n spital, iar altii se ingrasa doar privind!!!
Si de cate ori printez ceva, sau trimit un msg pe fax, trec sau stau chiar in fata platourilor. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Cred ca intr-o alta viata am fost rea, da' rea rau de tot, de ma chinuie Dzeu asa.

Blu draga, prea faci o obsesie din asta!!!
Lasa frate cantarul ala in pace, iar despre masuri one/ month, capisci?! La saptamana ce vrei sa se observe, ca doar nu esti anorexica?!!!
Calm, da-i cantarului timp sa-si traga sufletul, iar tu mananca conform...si gaseste-ti un friend asap, sa vezi cum se topesc sunculitele de dragul lui (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Ala80
post Feb 21 2007, 02:03 PM
Post #1497

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Blu, cu abaterile astea mici nu e ok. Pe mine m-au dus de la 53 la 55. Ori tii monti strict, ori te reorientezi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Feb 21 2007, 02:47 PM
Post #1498

Musafir

QUOTE(ala80 @ Feb 21 2007, 12:03 PM) *
Blu, cu abaterile astea mici nu e ok. Pe mine m-au dus de la 53 la 55. Ori tii monti strict, ori te reorientezi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ala,la mine abatere sapt asta a insemnat cateva linguri de magiun dupa o masa proteica.Nu e vb de altfel de abateri,nicidecum de unele in afara regimului.

+Quote Post
lotte
post Feb 21 2007, 04:42 PM
Post #1499

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

mie nu mi-au iesit clatitele cu naut.Nu e tigaia de vina, pentru ca am facut clatitele cu faina integrala si au iesit.Cele cu naut, se rup cand le intorc.
Si voua vi se intampla la fel?

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 21 2007, 04:50 PM
Post #1500

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Mie da. Am incercat sa le fac doar pe o parte, cu capac.

+Quote Post

685 Pages V  « < 148 149 150 151 152 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:06 AM