![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va spun meniul meu de astazi:
d - lapte cald cu cereale si prune uscate, black coffee p - piept pui gratar cu muraturi/ gogonele s - un mar, salata cu de toate Ma cam mustra constiinta ca nu beau de cateva zile 2L de apa, sunt prea busy la office,,, By the way, clatitele care se pot manca cu mere rase si scortisoara, sau gem, ce compozitie au in varianta corecta, dar sa fie si aromate? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu pe azi:
D - 2 mandarine, pauza, apoi clatite (faza 2) cu gem conform si ceai verde ora 11 - un mar P - ghiveci (peste sosul de legume ramas de ieri am batut un ou si am pus putina branza) cu 2 biscuiti Wasa C - ma gandesc sa-mi fac o salata de fasole boabe. poate-mi dati niste sfaturi, ce mai puneti pe langa fasole? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Pai, in primul rand ardei copti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ca poate a ramas cineva care inca nu turbeaza auzindu-ma cu ardeii mei!), niste ceapa verde sau uscata, varza murata taiata fideluta, niste ulei, piper la greu, eventual, daca ai chef o maioneza diluata cu nitel iaurt, ca sa nu fie prea sec amestecul, da' numai daca o faci tu personal. Eu n-am incredere in maioneza la borcan nici de-un leu.
Hai, pescarush, ca mai vin fetele si cu idei mai bune! |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
MD(ora 8.30): - cafea decaf.+ trei felii paine integrala+gem fara zahar P(ora12.30): - fasole verde scazuta cu piept de pui+o felie telemea C(ora17.30): - sufleu de spanac mult….. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Planurile suna asa:
Md - clatita din faina de secara + lapte P - mancarica de dovlecel cu carne de vita + salata verde C - sos de branzeturi diverse + ardei Ma gandesc la un premiu special pe care sa mi-l acord in zilele cand nu mananc dulce. Deocamdata am in minte urmatoarele variante (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) : - 1/2 ora plimbare romantica prin parc sau pe deal in wekend - greva de gospodarie in ziua respectiva (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) - 1 ora de somn in plus - plimbarea zilnica prin oras fara nici o plasa in mana - adunare de barfa cu prietenele Poate-mi mai dati si voi niste idei. Numai sa nu ma trimiteti la coafor, cosmetica &c., ca asta pentru mine e stres major si m-apuc iar de dulciuri! S-aveti pofte putine azi! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vin si eu cu idei pentru pescarush, dar s-ar putea sa fie prea tarziu: salata de fasole boabe, cu ceapa (verde), gogosari murati, otet, ulei, sare. Am mancat eu intr-o zi la cantina la noi si mi-a placut mult.
Meniul meu de alaltaieri: D: 3 mandarine, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de vacutza in care am pus si un pic de smantana, piept de pui cu salata de varza C: niste migdale, dupa un pic de mancare facuta de mine duminica (sos cu piept de pui si ciuperci) si f putin carnat de casa; mai mult am gustat din toate Ieri: D: 3 mandarine, dupa 30 min iuart cu fulgi P: ciorba de fasole; piept de pui cu salata de varza G: migdale C: piept de pui cu mazare (mazare congelata cu un pic de ulei de masline si marar) si rosie. E si ce greutate credeti ca am vazut dimineata pe cantar? 74,3 ...sa-mi vina sa-l arunc si nu alta. In conditiile in care ieri avam 73,9, iar duminica 73,2. Cred ca o sa elimin migdalele, ca nu prea ma ajuta la slabit. Asa ca blu, te inteleg, dar mi-a facut bine mesajul lui dr_wise. Am ras cu pofta citind-o. Sunt un pic cam disperata totusi, ca vreau sa intru in perechea cea noua de pantaloni si uite ca al meu corp se incapataneaza. Dar las' ca-i vin eu lui da hac. V-am pupat si spor la slabit! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buon giorno, frumoaselor!
@pescaush:nu stiu salate cu fasole, mie-mi place fasolea batuta de mor, cu muuuult usturoi, dar ma feresc si de fasole, si de naut, de frica sa nu-mi stopeze pierderea in greutate. De fapt, pt mine prima carte a lui MM e sfanta si-n concluzie nu consum fasole si mazare. Dar Leea are dreptate...ce-i al ei e pus deoparte!...cu ardei copti e minunata combinatia. Ieri seara am consumat rosiutele pitice intr-o salata XXL, a fost super delicioasa, pana si fiu-meu a apreciat-o! Lui i-am pus si putina maioneza. Astazi am de gand sa mananc: d - iaurt, finn crisp cu gem, black coffee p - ficatei la cuptor cu salata verde - daca ma gandesc bine, parca si de ficatei zice MM sa uitam in faza I, voi ce ziceti? s - salata XXL cu ton de data aceasta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
@leea: sa-ti spun ce ma umple de energie: aerobic sambata dimineata pe racoare, cu miscari din solduri specialy!!!! si muzica latino data la max, dar toate astea doar la sala, ca acasa am o lene de ma doare, chiar o aud cand urla in mine...dupa asta, mers pe jos pana in piata, cam vreo 2-3km (daca fac un masaj dupa sunt mai tinerica cu cel putin 10 ani (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ), iar dupa-amiaza de sambata e exclusiv pastrata pt cosmetica!!! si nu inteleg de ce nu-ti place la cosmetica, fiindca pe mine ma umple de o stare superplacuta!!! e asa de bine sa te penseze altcineva, tu doar sa stai intinsa pe pat si sa visezi, sau sa asculti turuiala cosmeticienei, dar fara sa fii atenta...astea sunt precum taximetristii, ele vorbesc, ele aud...si o carte buna incheie ziua...iar duminica o luam de la capat cu aerobic, dupa asta o plimbare pe malul marii sau shopping...stii, eu recunosc ca sunt shoppaholica(parca asa se spune, nu?), dupa-amiaza e pastrata pt intalniri cu friendele, pe care intre noi fie vorba, fffoarte rar le prind, trebe sa-mi fac programare ca la doctor! Le-a gasit ouatul copiilor la "batranete", in loc sa fie harnice ca mine si sa produca in studentie, asa ca fiu-meu are 18 ani, iar copchii lor 8 - 9 ani...si dai, si dai!!! Eu sunt free, ele busy...le-am spus ca ne mai vedem cand vor fi in menopauza, obosite, zbarcite si fara chef de viata, iar eu frageda si cu nepoti!
Am uitat sa precizez, imi place sa merg seara la cinema, din pacate in Cta singurul cinema care era mai acatarii e in renovare din vara trecuta si n-am putut viziona niste filme care numa' la cienma au frumusetea lor...James Bond, Piratii din Caraibe, etc. Si inca odata, scuze pt (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) dar m-a provocat si nu ma pot abtine!!! Si-mi mai place sa dansez, mucho! Orice petrecere cu dans e binevenita! Ce zici, te bagi? |
|
|
![]()
|
|
La asta cu dansul chiar ca m-ai prins, dr_wise, numai sa nu-mi dea cineva muzica prea tare in urechi, ca ma umple de draci (dupa cativa ani de invatamant, s-a tocit rabdarea mea ca Muntii Dobrogei!).
Motiv pentru care nu apreciez nici palavrageala cosmeticienei, coafezei, taximetristului, etc. Plus ca nu pot suporta sa puna cineva mana pe mine si sa ma "lucreze". No way! Retin deci ideea cu dansul, cu care zau c-as cocheta la greu! roxanica, ce bine suna chestia cu gogosarii murati in salata de fasole! Musai sa incerc! |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanica, sa stii ca eu de cate ori mananc mazare seara, se simte la cantar a doua zi! Migdalele nu cred sa fi influentat, au IG de doar 15, si contin grasimi bune. Ai mancat foarte multe?
Apoi...poate si cantitativ sa fi exagerat? Uite aici: Intrebarea nr.58: As vrea sa stiu cantitatile de carne, peste, paste sau de legume uscate care sunt acceptabile a fi consumate. Si de asemenea, pentru micul dejun, cat ovaz de exemplu sau tartine de paine integrala se pot consuma? Raspuns: In metoda Montignac nu este necesar de a manca mai putin. Dar asta nu inseamna nici ca putem manca mult mai mult. Este vorba pur si simplu de a manca normal. O portie normala de carne sau de peste, este de cca 150 la 200 g dupa cum aveti o constitutie mai solida sau mai mica. 160 g de spaghete (uscate) sunt mai mult decat suficiente pentru a face o masa excelenta de paste. Alte portii normale la micul dejun ar fi: - 3 tartine de paine integrala (150 g); -1 bol de ovaz (4 linguri de supa) Ce vreau sa spun...am revazut cartea Monti pentru femei, si la meniurile mentionate pentru faza II de ex., nu am observat sa se manance carne (fie ea si piept de pui, care e slaba) atat la pranz cat si la cina. E adevarat ca nu cantarim nici una din noi mancarea, dar ar trebui sa aveam in vedere ca probabil noi romanii, mancam mai mult decat este necesar. Si noi romanii, din pacate, nu mancam peste. Cum ar fi mult mai sanatos si mai eficace in dieta. Leea, eu m-as premia cu un parfum, sau niste cercei, sau o haina noua...sau un fleac, dar sa fie doar pentru tine, si nu mancare! Exista mereu lucruri pe care vrem sa ni le cumparam, si mereu amanam,mereu se gasesc alte prioritati...ma rog, cu ocazia asta ar fi cazul sa-ti oferi un cadou ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:31 PM |
|