![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri:
D: pomelo, dupa iaurt cu fulgi P: piftie de porc, iahnie de fasole cu gogosari G: migdale..ca nu pot sa ma despart de ele pana nu le termin C: pomelo, portocala, capsuni Azi: D: 2 kiwi, o portocala, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de zarzavat (zeama), mancare super cu pui (o sa pun maine reteta la topicul de retete, ca mi-a promis bucatareasa ca mi-o scrie); a fost super delicioasa C: piept de pui cu salata de varza (deja mi l-am procurat, ca azi am zi de meditatii si ajung tarziu). Fetelor, se pare ca-s la perioada de platou. Sper din tot sufleltul sa nu ma tina cat a tinut-o pe blu. V-am pupat! O zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
doamne! ce buna.i salata asta de avocado
nu mai stiu cine.a postat reteta dar oricum va pupacesc pt. ea :flori: |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saluti!!!!
Meniul meu de astazi: d - kiwi, iaurt cu b.proaspata, black coffee p - ficatei pui la cuptor cu salata de rosii & castraveti s - salata XXL cu: sunca Praga, salata verde, ceapa verde, marar, maline light, castravete, rosie, ou fiert, ulei masline, zeama lamaie. Si, daca am noroc, pomelo in premiera!!! Dac nu, next time! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
meniul de azi:
dimineata - wasa cu ton si o rosie + ceai verde pranz: o bucatica de cod file cu brocoli si un iaurt mare 0,1% grasime cina: pate de soia cu o ridiche neagra si putina branza si ciocolata (heidi 85%) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu inteleg ce se intampla cu mine... oare sunt dependenta de cacao??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (mi vine sa-i scriu lui monti sa scoata ciocolata neagra de pe lista alimentelor permise din cand in cand... se pare ca doar daca stiu ca e interzis nu ma ating de un aliment (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Si eu pomelo azi! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Cu regretul ca nu eram singura acasa sa-l mananc pe tot singura! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Altminteri chestii obisnuite: - lapte, fulgi de ovaz, cafea - ostropel cu o super-salata - pomelo dupa-masa - 4 nuci, 1 iaurt, 2 rondele carnacior pe post de cina N-am mai scris ceaiul verde de dupa-masa, deja traditional. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
la raport si eu cu meniul pe azi:
D - jumatate de grapefruit, pauza, apoi fulgi de ovaz cu putin gem conform P - fasole boabe cu ciolan si muraturi, 2 patratele cioco 85% C - supa de salata verde, 3 chiftelute conforme in sos de rosii conform, cateva migdale ora 8:30 - un mar |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu de ieri(nu va speriatzi)
05:00-wasa 21% , iaurt 0,1 12:00-omleta cu cascaval, 2 ardei kapia 15:00-o bucatzica telemea oaie, capshune 17:30-3 portocale 22:00-4 portocale (in cada, ca dr_wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) ...o foame continua si pofta de fructe ceva de speriat... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Slava Cerului, am ajuns din nou o etapa favorabila. Cu cat ma indepartez de ziua cand am mancat dulce, cu atat e mai usor si se reduc si poftele de toate cele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Azi: - cafea, iaurt + fulgi de ovaz (desi as fi preferat laptele; iaurtul nu-mi place de nici o culoare - incerc sa ma dresez si in directia asta) - budinca din carne de vitel cu telina la cuptor + inevitabila salata - dupa masa 2 feliute de pomelo - la cina: branza, ardei copti, cateva alune |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut, frumoaselor!!!
Meniul meu de astazi: d - kiwi, iaurt cu cereale macinate, black coffee p - ficatei de pui la cuptor cu castraveti murati...tare buni sunt ficateii astia de la cantina, sper sa fie si conformi... s - nu prea am inspiratie, dar daca ajung la Carrefour in seara asta, mi-as cumpara un avocado pt salata aceea smechera Ieri am intentionat sa cumpar de la Billa 1 pomelo, dar e greu fratilor!!! M-am uitat la el, m-am uitat la caruciorul plin, pana la urma tot bratele mele sunt, asa ca am renuntat! Dac mi-o fi lene sa iau avocado, imi fac salata cu sunca Praga, programata pt seara trecuta, cand am mancat pana la urma fasole verde sotata cu sunca Praga si rosie. Si pe la 22:30 am ras si doua mere de pe fata pamantului...nu ma pot abtine, imi place aroma merelor ionatane, de mor!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
salutare, salutare !
eu in weekend am copt o painica din faina integrala si tarate de grau, foarte gustoasa, dar a iesit tare...ca piatra, m-as descurca mai bine cu un fierastrau cand o tai decat cu cutitul (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) asa ca, azi dis de morning am papat o felie de paine cu iaurt 0,1% grasime, la pranz : o felie de Wasa cu pateu de soia Inedit si un gogosar, sper sa fie conform, deseara ce mi-a mai ramas din orezul Basmati cu spanac si ciuperci gatit aseara. obiectiv primordial saptamana asta: sa fac rost de pomelo, ca tare mi-ati mai incitat simturile.... am cautat ieri in supermarketul un de stiam de regula ca gasesc ....si....pauza....ioc pomelo cand am vrut si eu sa cumpar...si atunci m-am gandit: cred c-au dat navala montignacele din Galati dupa pomelo prin magazine si s-a epuizat stocul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) crisstinuta, se gasesc in comert paste integrale din grau, fara amidon, sunt italienesti: Divella si Cecconi, parca. Dar oricum...interesant...cum se fac pastele in casa ? Cred ca e hard work, dar ce nu face omul pentru Monti ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:05 PM |
|