IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 155 156 157 158 159 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Feb 27 2007, 06:19 PM
Post #1561

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Silvia, si eu papam pateu de soia cu wasa, dar mi-a atras atentia Kalua ca pateul are grasimi si nu e bine sa-l combin cu ,,painica"... decat daca e facuta din faina de soia.
acum, il pap pe domul pate cu ridichii negre, cu omleta, cu branzica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 27 2007, 06:36 PM
Post #1562

Musafir

La noi iar a fost brunch. Si am mancat o patratica de placinta cu branza, pe langa lucrurile conforme. Dar a meritat!
Diseara imi fac salata de avocado (cu mozarella si parmezan). (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 27 2007, 07:04 PM
Post #1563

Musafir

@sylvia,din faina integrala ,albus de ou ,sare si apa cat sa iasa un aluat mai taricel.Procesul este ca la taiteii de casa obisnuiti doar ca nu ies asa subtiri ( se cam rupe foaia) ci asa mai grosieri.Tot asa daca nu ai nervi sa faci paste ,poti face galuste din faina integrala.
Eu mai fac si galuste din faina de soia ( cu ou ) si le mananc ca si garnitura la mesele lipido-protidice.

+Quote Post
pescarush
post Feb 27 2007, 07:19 PM
Post #1564

Musafir

mai ce harnicute sunteti. eu nici chiar pentru Monti nu ma mobilizez in halul asta.
azi pap:

D - jumatate de grapefruit, pauza, cereale cu lapte
ora 11:30 - un mar
P - am tras o combinatie, de sta matzu'n coada: chiftelute din carne de vita in sos de rosii, si un avocado (de putoare ce sunt, ca n-am avut chef sa pregatesc niste legume... na, c-am zis-o! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) )
C - sper sa-mi mai treaca lenea si sa-mi fac o salata cu ton.

kalua, sa-ti fie de bine placintuta!

+Quote Post
roxanica10
post Feb 28 2007, 10:02 AM
Post #1565

Musafir

Hai pescarush nu te nelinisti ca si eu fac parte din acelasi grup. De cand sunt la mama sunt o veritabila 'putoare'. Cand ma voi muta acasa o sa fac mancare, dar de nevoie. Recunosc ca nu-s innebunita dupa a sta in bucatarie. Dar am un mare noroc, ca-mi ies mancarurile gustoase..si asta-mi da un oaresce avant. Lucrurile se schimba atunci cand avem invitati. Imi place ca totul sa fie perfect si sa aiba mancare suficienta, am grija si la ornari.
Cu greutatea stagnez...luni 73.9, marti 73.8 si azi 73.7 ma distreaza scaderea asta cu 100 g pe zi. Mi-ar conveni sa dau 100 g pe zi. Dar cine stie ce se mai intampla pana atunci? Cred ca trebuie sa incep sa fac ceva sport sa sa ma urnesc de la 74.
Ieri:
D: mar, kiwi, portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de zarzavat, mancare conforma (cubulete de porc, ciuperci, fasole verde, morcov, suc de rosii)+ salata de varza
G: caise deshidratate (nu prea multe)
S: conserva de ton in apa cu lamaie si cateva masline

+Quote Post
dr_wise
post Feb 28 2007, 01:05 PM
Post #1566

Musafir

Saluti, frumoasele!

Hai ca-mi pierdui virginitatea si la pomelo!!! Sa fie intr-un ceas bun!
Am luat aseara cel mai mic si mai mic pomelo...adica la 1kg...si i-am facut "felul" la doua ore dupa masa de seara(doar jumatate am reusit sa "razbesc"). A fost f bun, un amestec placut de dulce si amarui...nota 9+ pt "impresia artistica"...tb sa va spun ca eu nu m-am omorat niciodata dupa grapefruit, tocmai datorita gustului amar.
Acum insa m-am ambitionat, am luat un pomelo si trei grapefruit rosii. Si am de gand sa halesc si un grapefruit in seara asta, dar mai am de lucru la pomelo, iar fiu-meu nu si-a manifestat dorinta sa manance asa ceva...sunt tatal si mama fructelor in seara asta, URA!
In alta ordine de idei, sunt iar in criza de inspiratie pt masa de seara, asa ca voi da o raita pe la Carrefour, sa cumpar un avocado...e tare buna varianta cu salata de avocado cand esti in criza de timp sau de inspiratie...si iau si ceva sa "martzishoresc" doamnele apropiate sufletului meu...voi ce cumparati de 1 Martie pt mamele/ soacrele/ cumnatele/ nepoatele voastre?
M-am gandit sa le iau o tinichea "trifoi" si o cutie de bomboane, sa le alint papilele gustative...ca daca eu am embargou, macar altii sa se bucure de viata! Sau o zambiluta tare faina, in ghiveci...sambata aveau asa ceva si traznea in tot hypermarket-ul!
Voi ce idei aveti de 1 Martie?
Cu meniul zilei revin dupa ora 15:00, cand voi fi deja lamurita cu 1/2 din zi.
@Roxanica: si eu sunt in faza de platou, dar nu-i bai, sper sa se termine mai repede...si ma cam mustra constiinta ca n-am mai reusit sa consum 2L apa/ zi, cum ar fi normal...n-am avut timp!!!
@Kalua: pai da, cine isi permite, poate calca si pe langa, cu o placintzica, nu? Eu suflu si-n iaurt! Cand mai ai ocazia, mananca si pt mine o portie si gandeste-te la sufletul meu...Eu tot ezit sa fac mousse au chocolat, ca prea suna gustos, dar cred ca weekend-ul asta ma destrabalez, ca doar e inceput de primavara, sa-mi energizez organismul!

+Quote Post
pescarush
post Feb 28 2007, 03:39 PM
Post #1567

Musafir

m-am cam bagat ieri in ciocolata 72%. sunt la prioada magica, e singura scuza pe care o pot gasi.
mi-a iesit aseara o salata cu ton XXL, vorba ta, dr_wise!!! a fost yummy, yummy...

azi pap:
D - un grapefruit (l-am mancat pe tot, de nervi, nici n-am mai stiut ce fac), pauza, fulgi de ovaz cu putin gem
P - resturile de salata de aseara, apoi ghiveci de legume (ceapa, ardei, rosii, conopida, ciuperci, zuchini, patrunjel verde, marar, usturoi)
C - Wasa cu zacusca

+Quote Post
dr_wise
post Feb 28 2007, 05:21 PM
Post #1568

Musafir

Pai vedeti frumoaselor ce buna-i salata XXL cu ton sau sunca Praga, sau piept pui?! Satioasa, expandeaza instant in stomac, e si el fericit, sunteti si voi happy. Si cea mai placuta calitate a ei: NU INGRASA, ORICAT DE MARE AR FI!
Eu am facut o pasiune pt salate de asta vara, cand mergeam la "On plonge" cu fetele sa servim masa de pranz. Din toate variantele, asta era cea mai usoara si placuta!
Acum sa revin la meniul zilei:
d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz, black coffee
g - o cana ceai verde, aromat cu buc de lamaie si vanilie(asa scrie, asa citesc)
p - carnati din carne oaie si vita, varza la cuptor
s - restul de pomelo, salata de avocado
Ce bunataturi mai recomandati?
A propos, cat de mare iese mousse-ul de ciocolata din 8 oua? Ceva XXL cumva, marimea mea preferata?!

Am uitat sa va spun retzetele mele de omleta...am o gramada, daca sunteti tentate, ai mei sunt mari fani omleta, asa ca daca va intereseaza, imi "depun" cunostintele la "retete MM"...si sunt toate pur sange MM.

+Quote Post
blu_dea
post Feb 28 2007, 06:42 PM
Post #1569

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Feb 28 2007, 03:21 PM) *
Am uitat sa va spun retzetele mele de omleta...am o gramada, daca sunteti tentate, ai mei sunt mari fani omleta, asa ca daca va intereseaza, imi "depun" cunostintele la "retete MM"...si sunt toate pur sange MM.

DA,DA ,pune-le,pls! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 28 2007, 09:23 PM
Post #1570

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

QUOTE(pescarush @ Feb 27 2007, 09:19 PM) *
mai ce harnicute sunteti. eu nici chiar pentru Monti nu ma mobilizez in halul asta.
azi pap:

of, pescarusho, tu nici nu prea ai mare nevoie sa te mobilizezi , stai "mai mult ca perfect" cu kilogramele , din punctul meu de vedere. eu mai am multe pietre de hotar de mutat in jos....si tre' sa fac eforturi pe masura ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

crisstinuto, super faina ideea cu galustele din faina de soia, o sa-mi fac o supita de pui cu galuste in weekend (sper sa nu-mi iasa ca niste ghiulele galustele...)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

intrebare intrebatoare : si totusi, daca e voie Wasa cu zacusca, de ce nu e permis si "uns" cu pate de soia ? doar zacusca are si ea ulei, nu ?

+Quote Post

685 Pages V  « < 155 156 157 158 159 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:25 PM