IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 156 157 158 159 160 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Feb 28 2007, 09:30 PM
Post #1571

Musafir

sylvia, wasa cu fibre poate fi consumata cu grasimi.
nu stiu insa care trebuie sa fie continutul minim de fibre in wasa. ale mele au 20% fibre, asa ca ma risc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Feb 28 2007, 09:33 PM
Post #1572

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Wasa cu GI35 au 24% fibre. Restul nu merg cu grasimi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 28 2007, 10:43 PM
Post #1573

Musafir

@ala: adica vrei sa spui ca finn crisp cu 21% fibre pot fi consumate fara nici o problema cu zacusca, salata de vinete, sau icre??????
spune-mi asta si m-ai facut fericita pana la luna si inapoi!!!
In seara asta am mancat doar 1/2 pomelo si 1/2 grapefruit rosu...a fost excelent! La Carrefour aveau niste avocado rahitice, mai mare rusinea! Sa le manance ei p-alea!!!

+Quote Post
pescarush
post Mar 1 2007, 04:22 AM
Post #1574

Musafir

dr_wise, din cate spune ala, se pot consuma la faza 2.
eu am mancat un biscuite Wasa cu zacusca (a fost ultima pe iarna asta, tocmai am terminat-o), si urmatorii 2 cu iaurt 0.1%.
si am mancat iar o bucatica de cioco 72% (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
sylvia, tot trebuie sa ma mobilizez, ca daca nu ajung sa mananc prostii. adica macar sa gatesc, chiar daca nu coc.
dr_wise, intrebai de mousse de ciocolata. iese XXL, dar asta nu inseamna ca trebuie s-o mananci pe toata odata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 1 2007, 10:14 AM
Post #1575

Musafir

@pescarush: da' in doua-trei reprize se poate?! pana una alta, facui o pasiune pt pomelo, asa ca azi imi fac cadou de 1 Martie un pomelo, in loc de ciocolata sau prajituri cu frisca si fructe....oare intre ce fructe e corcitura pomelo asta...grapefruit cu ce?

+Quote Post
kalua
post Mar 1 2007, 10:44 AM
Post #1576

Musafir

Corcitura grapefruit (Citrus paradisi) cu alt fel de grapefruit (Citrus maxima) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si finn crispul ala parca a zis ala ca nu-i conform de loc? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 1 2007, 11:41 AM
Post #1577

Musafir

Dragele mele, va scriu si eu urare primita prin sms, dar sa stiti ca-i din suflet:
"Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor ca sufletele voastre!"

Astazi e baba mea si se pare c-a iesit soarele. Am inceput dimineata un pic cam trist, ca ne-am trezit cu casetofonul furat si incuietoarea de la masina fortata. A petrecut sotul meu prima partea a zilei pe la Politie, in loc sa se duca se le ofere martisoare colegelor. Dar asta e...traim in Romania.

Port o pereche de pantaloni nou-nouta marimea 42 si am intrat intr-o camasa super sexy pe care n-am mai imbracat-o de vreme buna (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Meniul meu de ieri:
D: portocala, kiwi, dupa iaurt cu fulgi
P: supa crema de ciuperci, ficatei cu castraveti murati
G: migdale si putine caise
S: niste fistic (stiu ca nu prea-i conform) + 1/2 pomelo.

Stiu c-am promis si eu o reteta de mancare buna Monti, dar inca n-a avut timp bucatareasa sa mi-o scrie. Cum imi da reteta, cum o pun unde trebuie.

V-am pupat si sa fiti iubite! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Mar 1 2007, 12:26 PM
Post #1578

Musafir

Postez si eu cu intarziere meniul de ieri:
12:00: wasa 21%
18:00:pateu vegetal, pui cu cascaval,1 ardei, 3 ciupecutze cu unt
22:00:4 portocale

Apa nu mai reusesc sa beau asa multa,abia ma kinui sa beau 1 L.
Am renuntzat si la a manca ultima masa la 15:00-16:00, pt ca nu ma putem odihni calumea,din cauza foamei.Am citit ca ideal este sa mancam cu minim 4 ore inainte de culcare,ca sa aiba timp organismul sa digere mancarea.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 1 2007, 12:40 PM
Post #1579

Musafir

Da, asa e blu. Eu stiu de multa vreme regula aceasta, incerc s-o respect...dar uneori ma invinge somnul inainte de cele 4 ore.
As vrea sa incep sa merg la aerobic de sambata, dar mi-e teama sa nu ma ingras. Ca eu v-am auzit pe voi ca ati luat in greutate cca 1 kg. Desi, acum c-a venit primavara, parca-mi lipseste un pic de sport, fie ca-i inot, fie ca-i aerobic sau dans.

+Quote Post
pescarush
post Mar 1 2007, 07:19 PM
Post #1580

Musafir

@dr_wise poti s-o mananci in 2-3 reprize. cate o repriza/zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
@roxanica: du-te linistita la sport, nu ai cum sa te ingrasi. chiar daca vezi 1 kg in plus la cantar, este masa musculoasa, nu vei simti la cm.
pe mine iar m-a lovit lenea aseara si am furat din pastilele de hamburger alea copiilor una, ca sa nu mai pregatesc alta carne.
asa ca azi pap:
D - cereale cu lapte
ora 11:30 - un mar
P - fasole verde cu pastila de hamburger din piept de curcan
C - cred ca ma asteapta niste ficatei de pui la cuptor pe cand ajung acasa, mai fac o salata langa si mi-am mai luat o grija.

+Quote Post

685 Pages V  « < 156 157 158 159 160 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 09:51 PM