IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 160 161 162 163 164 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
lotte
post Mar 4 2007, 04:39 PM
Post #1611

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Multumesc mult fetelor, va pup pe toate!

blu, eu manac cereale de la Sanovita, inainte erau destul de greu de inghitit, acum pun lapte fierbinte pe ele, si sunt mult mai moi.Dupa care mananc doua portii de fulgi de ovaz din aceia nemtesti.Ma simt excelent de dimineata, si nu mai am nevoie de snack pana la pranz (cam dupa 5 ore de la micul dejun).
Pateul de la Inedit l-am cumparat de la magazinele Alcom din Galati, in Bucuresti nu am vazut.

pescarush, si eu paream tare ciudatica la munca in America, mai ales ca eu mancam la fel in fiecare zi la pranz, pana cand seful si asistenta lui si-au varat nasul in farfuria mea(imi aduceam si farfurie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) , sa vada si ei ce pun acolo de mananc cu atata pofta.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Mar 4 2007, 07:01 PM
Post #1612

Musafir

Dragele mele, la indemnul lui dr_wise m-am apucat sa fac 'mousse au chocolat', dar cantitati mai reduse. Am pus 3 ciocolate, 5 oua si o sticluta esenta de rom. Cum maica-mea se afla in bucatarie la momentul meu de gastronomie, ce zice? Pune tu ciocolata fierbinte peste galbenusuri, ca n-are nimic. Asa fac eu la crema de tort. Si am amestecat eu initial ca la maioneza, ia imi turna cioco si dup-aia ca nu mai aveam loc (era un castronel) am inceput sa fac ca la galuste...si na...ca mi s-a taiat. Asa a zis mamicuta mea. Dupa aia, am lasat-o la racit si apoi am incorporat albusurile. Am pus intr-o casoleta si am bagat-o la frigider. Am gustat si eu de pe vas si e f gustoasa. O mananc, chiar daca-i taiata. Am impresia c-am gresit punand ciocolata calda peste galbenusuri, voi ce parere aveti?

Meniul meu de azi:
D: pomelo, dupa juma de ora 2 felii wasa cu gem, iaurt cu fulgi (am avut un mic dejun copios)
P: un fel de ghiveci de legume cu carne de pui preparat la cuptor (telina, mazare, fasole verde, brocolli, morcov, ceapa, usturoi, suc de rosii, ardei iute pisat, dar nu s-a simtit) cu salata verde si cu salata de vinete (ramasa de ieri). Stau si ma gandesc si am impresia ca-n ultima vreme am mancat cam mult morcov gatit si mi-e sa nu fie asta motivul pentru care nu slabesc. O sa tin cont de-acum.
G: o portocala
C: probabil o portie de ghiveci cu muraturi si o sa gust si mousse-ul.

Cu greutatea, la fel, 74,0 in cap. Nici o schimbare pe frontul de est.
Pupicei si s-aveti o saptamana usoara, ca la mine sigur nu va fi. Incep si niste cursuri de audit, care vor tine si-n weekend, se sfarsesc cu un examen, apoi trebuie sa-mi vina ambele serii de mobila, am inchiderea si cu francezii....numai treburi frumoase, plus cursuri de engleza si meditatii la franca.

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2007, 07:22 PM
Post #1613

Musafir

Habar n-am, roxanica, daca-i de la ciocolata fierbinte, mie mi-a iesit intotdeauna la fix, dar nici n-am pus-o fierbinte. In schimb mi-a spus o prietena ca i s-a taiat pentru ca a folosit ouale direct scoase din frigider. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Mi-ai adus si mie aminte ca am un audit saptamana asta, unul intern si tipul care il face e foarte ciudat. Dar daca se ia de mine m-oi lua si eu de el, gasesc eu ceva de care sa ma leg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Mar 5 2007, 12:25 AM
Post #1614

Musafir

QUOTE(lotte @ Mar 4 2007, 02:39 PM) *
.Dupa care mananc doua portii de fulgi de ovaz din aceia nemtesti

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) care-s aia,lotte,ca suna bine de tot...

Eu am mancat astazi asa:
07:30-wasa 21%, paine integrala cu gem de mere
14:00-carnaciori conformi, pate de soia
16:00-3 portocale
20:00-telemea,roshii,pate' vegetal

+Quote Post
kalua
post Mar 5 2007, 01:21 AM
Post #1615

Musafir

Blu, tot mult prea putine legume. De ex., pe langa carnaciorii aia ar fi mers o garnitura de legume plus o salata mare.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 5 2007, 08:20 AM
Post #1616

Musafir

Ieri la pranz am fost cu baietii la cumparaturi si acolo au oracait amandoi dupa pizza...asa ca i-am dus la Pizza Hut si i-am hranit bine, problema e ca eu n-am avut ce manca, de obicei consumam salata, dar acum m-am ferit de ea, fiindca toate sosurile de salata sunt cu maioneza, iar maioneza cu zahar...cand am ajuns acasa eram asa de lesinata de foame, ca n-am mai avut rabdare sa prepar somonul, am mancat restul de varza la cuptor (bineinteles, fara costita...a mancat-o iubitul meu pe toata!) cu tot ce mi-a cazut in mana, adica rosie, ceapa verde, mozarella...cam ciudata combinatia, mozarella cu varza, dar a mers...dupa, m-am dres cu mousse...excelent!
Astazi am urmatorul proiect de meniu:
d - lapte fierbinte cu cereale...amestec mioritic: fulgi de ovaz nemtesti cu tarate din sanovita(adica cereale sanovita macinate cu masina de tocat carne), black coffee
g - ceai verde cu vanilie si lamaie
p - nu stiu, dar cred ca o ceafa de porc gratar cu salata de rosii si castraveti, sau ficatei pui la cuptor cu salata...
s - trufandaua zilei...somon gratar cu salata verde XXL

Fetelor, sunt 76kg hotarate, masurate trei zile la rand! In concluzie, am mai scazut 1kg...nu stiu inca de unde, mai am pana la masuratoarea lunara din 18 ale lunii...ciudat este ca treaba asta se intampla instant, adica cam de pe o zi pe alta si nu pot sa-mi explic care-i mecanismul?! Stau o luna intreaga fara nici o variatie de cantar si ma trezesc intr-o dim ca s-a produs trecerea asta brusca de la o greutate la alta...hmm...

+Quote Post
blu_dea
post Mar 5 2007, 11:46 AM
Post #1617

Musafir

of,m-ati innebunit cu mousseul asta...numai la el mi-e gandul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
spuneti-mi,credeti ca l-as putea face cu cacao praf in loc de ciocolata?sau ar iesi altceva?

+Quote Post
pescarush
post Mar 5 2007, 02:26 PM
Post #1618

Musafir

revin si eu dupa o noapte si o zi de dezmat. nici nu va mai spun ce-am facut (mai bine zis ce-am mancat). (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
intoarcem pagina si azi e o noua zi, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
azi mi-am propus sa mananc:
D - un grapefruit, pauza, cereale cu lapte
P - legume cu costita la cuptor
C - somon afumat cu rosii, ardei, ceapa verde.

@blu, aia ce zici tu acolo nu mai e mousse de ciocolata. si trebuie sa-i pui fructoza, ca doar n-o sa mananci cacao frecata cu oua, nu-i asa? ai tu o obsesie pentru ciocolata aia, dar mai bine pui ciocolata conforma, decat fructoza. parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 5 2007, 03:56 PM
Post #1619

Musafir

Pana la urma am mancat la pranz frigaruie din piept de pui cu ardei gras...o tzepusha plina ochi, plus salata de varza alba. Iam, iam!
@blu: fa-ti mousse si nu vei regreta, e ingrozitor de bun!!!! si merge mancat dupa mese lipidice!!!! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Mar 5 2007, 06:56 PM
Post #1620

Musafir

Fetelor,incerc sa nu intru in depresii iar:miercuri aveam 69 kg,iar azi,la 6 zile dupa am 71!E drept,sunt in prima zi de ciclu si m-am urcat pe cantar,seara la 7,dar totusi...cum poa'sa sara asa acul de la cantar?M-am cantarit pt ca mi-am pus blugii pe mine si ii simteam stramti rau de tot...si...pe cantar am inteles de ce. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Stiu ca in timpul ciclului se ia 1kg-2,dar stiam ca e doar o retentie de apa..se pare insa ca astea-s kg pe care le-m pus daca le si simt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...sau poate fi si corpul umflat?oooof,ce ciuda imi e!
Nu inteleg....unde gresesc? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 160 161 162 163 164 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:52 PM