IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 162 163 164 165 166 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
blu_dea
post Mar 6 2007, 04:55 PM
Post #1631

Musafir

dr_wise,din ce fel de cioco faci mousseul?Ai gasit dintr-aia "de casa"?Sau "sacrifici" 4-5 heidi?

LATER EDIT:Faina integrala de secara,aveti idee ce IG are?Ca la gust e tare buna.
Azi mi-am gasit si eu in sfarsit faina de naut.Am sa-mi fac si io in sfarsit farinata si poate si niste clatite.Yummyyyy
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 6 2007, 05:12 PM
Post #1632

Musafir

Va pup si eu, azi e o zi splendida de primavara si la noi, mi-am pus pe mine o rochie subtire de vara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (dar cu maleta si ciorapi mati pe dedesubt).

dr_wise, eu as cumpara esenta de menta si-as rezolva problema! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sau niste lichior de menta, dar asta nu mai este conform.
Ce mai vroiam sa-ti spun important: e bine de mancat niste salata inainte de a consuma pastele alea.

Eu azi:
P: un mar, apoi pastrav afumat cu 3 ardei capia mari si capere
S: ciorba de fasole uscata cu afumatura

+Quote Post
crisstinuta
post Mar 6 2007, 07:35 PM
Post #1633

Musafir

blu,uite ce scrie pe site-ul oficial:
rye (integral,flour,bread) 45
Si eu am cumparat faina integrala de secara dar o folosesc exact ca pe cea de grau.Si da ,e mai gustoasa painea daca are si faina integrala de secara.

+Quote Post
Andru
post Mar 6 2007, 09:07 PM
Post #1634

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,248

2nd day: 11:00 wassa cu branzica 0%
15:00 2kiwi si 1 mar
17:00 ciorbita si mancarica de fasole verde ambele cu pui
19:00 ora de aerobic
21:00 salata large de rosii, castravete, ardei gras, muschi file si 2 oua fierte cu ulei de soia si lamaie
Am uitat sa va spun ca stau la camin si nu am cum sa gatesc asa c de multe ori mananc ce-mi pregatesc in weekend acasa, deci meniul meu nu variaza prea tare. Sper sa nu va plicitisesc.
Pupici multi

+Quote Post
kalua
post Mar 6 2007, 09:28 PM
Post #1635

Musafir

Andru, nu ne plictisesti. Aici postam ce mancam ca sa nu se strecoare greseli in meniul nostru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si doctorului wise mai vroiam sa-i spun ceva: nu prea-i bun ceva dulce la fiecare sfrasit de saptamana. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 6 2007, 10:04 PM
Post #1636

Musafir

@blu: frumoaso, 5 buc cioco Heidi 75% cacao x 80g...un picut de efort, dar merita! Eu voi face next time cu cioco 85% ca asta mi s-a parut cam dulce...
@kalua: am mancat inainte de paste o portocala...norocul meu!!! Au fost groaznice!!!!!!!!!!!!!! Mi-au frant zborul de albinutza happy! Pana si virginitatea mea la paste integrale s-a dus pe apa sambetei, ca nu-mi placura DELOC!!! Am bodoganit toata seara! Acum ma dreg cu Gianna Nannini - Meravigliosa creatura, sa-mi ridice moralul, ca sunt la (- infinit) cu el...mai deprimata decat blu deprimata, cand o apuca deprimarea dupa gem sau cioco...ca sa zic asa...daca intelegeti ce vreau sa spun (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...sa nu te superi blu, eu te iubesc, da stii, pe tine te apuca deprimarea din te miri ce, iar pe mine fff rar...asa ca esti unitatea mea etalon pt deprimare...acum sunt o kilo-blu de deprimata!!! Stau si ma gandesc ca nici nu stiu cum sa prepar pastele exclusiv glucidic, dar in acelasi timp, ma gandesc cum sa dreg busuiocul cu tona de paste care a ramas neconsumata???
Sa va spun cum le-am preparat, ca poate e vreo smecherie undeva si eu n-o stiu...stati o militzara sa-mi pun "sei nell'anima", sa fie de sufletul meu suparat..gata...deci, am pus o conserva de ciuperci impreuna cu o cutie de rosii in bulion la fiert in sucul lor(ciuperci+rosii), plus busuioc, cond de Provence si 2 catei de usturoi...si am fiert la ele pana m-am plictisit si am umplut bucataria de aburi...intr-un final le-am trantit peste pastele al dente...o mare porcarie! Eu sunt obisnuita sa fac pastele cu ciuperci, salam, sunca presata, ceapa, calite si innabusite in ulei de masline, cu busuioc si pasta de rosii, plus mozarella si masline...alta aroma, first class...ceea ce mi-a iesit acum nici ultimul grevist al foamei n-ar fi mancat! In schimb am mancat eu...a tb sa desfac o conserva de ton in suc propriu, sa-i pun zeama de lamaie si sa rontzai si doua cepe verzi, ca sa pot manca fara oarece scarba pastele astea SF.
Hai ca mi-a mai trecut oful, dupa ce mi-am descarcat sufletul..ascult deja "O sole mio"...cred ca voi consuma paste integrale doar in varianta dulce, adica cu branza proaspata, iaurt, lapte si vanilie, facute la cuptor...se poate sa le pun si albus de ou batut cu o lingurita de fructoza?
Daca aveti voi habar de retete mai comestibile cu paste, va implor sa le descarcati la "retete MM", eu ma declar invinsa!
Si pt linistea voastra, inchei cu "chitarra romana"/ Matt Morgan, ceea ce e deja alta "mancare de peste"...sunt o "hecto-wise" de optimista ca data viitoare voi obtine ceva gustos...dar cu branzeturi, nu cu ciuperci...
Va pup cu sonor!

OK, kalua...dar la doua saptamani? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

de fapt, ai dreptate! da iar dependenta de dulce si nu-i bine...lasa, cand am chef sa ma rasfat, trantesc un mousse...dar va fi destul de rar...

+Quote Post
kalua
post Mar 6 2007, 11:44 PM
Post #1637

Musafir

dr_wise, si cand vrei sa-ti faci de-a binelea de cap iti trantesti un Nemesis, sa vezi tu acolo orgasm culinar! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Eu pastele astea le fac cu rosii in sucul lor propriu, usturoi, eventual si niste ceapa tocata mic, condimente, plante. Cateodata mai pun si niste ton in sos. Dar fac asa ceva rar, tot pe motivul ca nu ma omor dupa sosurile astea. De-aia prefer sa mananc glass noodles cu sosuri normale pentru paste.

+Quote Post
doi
post Mar 7 2007, 06:37 AM
Post #1638

Musafir

Dr_wise, de ce nu-i intrebi pe macaronarii din port cum fac ei pastele fara proteine? Eu am lucrat intr-o perioada cu unii si-mi aduc aminte ca se innebuneau sa si le gateasca singuri, intrau in bucataria de la restaurant, iar odata am mancat paste fierte doar cu ...miros de usturoi...dar au fost foarte bune.
Si ca sa iti mai vin in intampinare, uite eu zic ca poti manca pastele dar atentie! racite ...
Chiar daca retrogradarea nu antreneaza o reversibilitate totala a gelatinizarii, totusi ea permite o diminuare a IG-ului. Asa se face ca spaghetele (chiar albe) fierte al dente si apoi racite, si consummate in salate , vor avea un IG de 35.
Sper ca si Kalua sa fie in asentimentul meu...

+Quote Post
dr_wise
post Mar 7 2007, 08:12 AM
Post #1639

Musafir

Doi draga, le-am fiert 10 min fix, asa scria pe ambalajul lor; imediat dupa ce le-am scos din oala, le-am racit sub jet de apa rece.
Problema e ca n-au nici un gust placut cu ciuperci si rosii, parca le accentueaza aroma de "cocleala"...anyway, de acum incolo le voi gati exclusiv cu lactate si ceva arome.
Pe italieni nu stiu daca-i pot intreba asa, tam nesam, cum gatesc nevestele lor pastele...si daca se poate, sa fie si o reteta pur MM.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...nu stiu cum sa deschid discutia...si daca nevasta agentului italian nu stie sa gateasca, sau nu-i place sa gateasca?! Sau ii gateste bucatareasa?!
Mai buna-i o "specializare" la fata locului, adica o vacanta in Italia... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...vara asta...

Si a propos de vacanta, ce-o fi cu leea, ca nu i-am mai vazut postarile demult...s-o fi dat cu "dusmanul", sau mananca in continuare conform?! Leea, where are you? Hai, ca mi-e dor de miros de ardei copti!!!

+Quote Post
doi
post Mar 7 2007, 09:13 AM
Post #1640

Musafir

dr_wise, poate spaghetele alea pe care le-ai cumparat nu au gustul bun...mai bine iti cumparai spaghete nr.5 barilla, sunt facute din grau dur iar graul dur (mai bogat in gluten) are un IG mai mic decat graul moale cu care se face painea de obicei, de aceea si au acelasi IG (fierte al dente 5 min) cu spaghetele facute din grau obisnuit integral (adica IG 40).

+Quote Post

685 Pages V  « < 162 163 164 165 166 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 12:54 AM