IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 163 164 165 166 167 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Mar 7 2007, 10:49 AM
Post #1641

Musafir

Ziua buna dragelor! Azi dimineata aveam 74,0...deci mi-am revenit. Cine sa-mi mai inteleaga corpul?! Dar trebuie sa recunosc ca ieri am fost un pic mai stricta, in sensul ca n-am rontait intre mese.
Meniul meu de ieri:
D: un kiwi, o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: piept de pui la gratar cu mancare de mazare si salata de varza, omleta simpla; desert 3-4 lingurite de mousse
C: un mar si niste pomelo (mai putin de jumatate)
Am baut si o cafea decofeinizata la serviciu.
M-am hotarat sa mananc fructele acasa si iaurtul cum ajung la serviciu, pentru ca sa am minim 3 ore intre masa glucidica si cea de pranz. Pentru ca de multe ori ma luam cu treaba si ajungeam sa mananc iaurtul pe la 11, iar masa de pranz o iau de regula pe la 13.30. Si trebuie sa respect si cele 5 ore de dupa masa proteino-lipidica. Lunea, cand plec la meditatii, mananc dupa 3 ore, ceea ce inseamna ca-i prea curand.
Dr_wise...m-ai convins sa nu incerc pastele.
Kalua, eu mai am din mousse cam vreo 4 portii minim si mi-am facut decat din aproape 3 cioco. Pana acum am mancat de 3 ori, cred ca mai mananc si azi si ma opresc. I-o dau lui taica-miu, ca va fi f fericit.
Si eu ma intrebam pe unde-i leea. De tinut Monti, cred ca tine, dar nu o mai avea timp sa posteze.
Succes Andru! Daca respecti regimul, vei avea rezultate. Eu am slabit 11 kg in 3 luni, si mai vreau sa slabesc inca 9.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 7 2007, 10:49 AM
Post #1642

Musafir

dr_wise, s-ar putea sa fi dat chix cu sosul din cauza ciupercilor. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ia incearca fara, asa, o miniportie.

doi, pastele cu usturoi sunt excelente, eu le faceam si inainte de MM, dar cel mai bine este de folosit usturoi proaspat. Si cum vine, vine priiiimavara, voi pune reteta, dar la topicul de paste. Pentru faza 1 mi se pare cam mult ulei, chiar daca-i de masline.

Pastele cu GI-ul 40, daca sunt consumate reci, au intr-adevar GI-ul 35. Deci putem manca salate cu paste. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Leea
post Mar 7 2007, 11:23 AM
Post #1643

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Hai ca-s aci! Doar nu credeati c-am renuntat. No way! Ba dupa ziceam am inceput s-o iau din nou in jos frumusel, dupa ce am renuntat la dulciuri. E-adevarat ca acum, ca faza de trecere, mananc ceva mai multe fructe decat inainte - nu 1 mar, ca 2, dar am rezistat eroic la cele mai cumplite dintre pofte in ultimele zile, in conditii de stres (nu va spun decat ca de joi pana ieri am petrecut 12 ore pe zi scriind la calculator, c-asa-i filmul, dar de-acusi, zise ea, ridicand un piciorus... Pardon, ca asta-i din alta poveste! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
Cu lucrul zi de vara pana-n seara mai rezist eu, dar fara sa va citesc sigur nu! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Numai timp de postat n-am avut.
Deci: azi am cam 83,5 kg, mai alaltaieri ma invarteam in jurul lui 83 - dar cel putin nu-i 86 ala care ma exasperase!

Si, ca sa inchei raportul: singurul act de indisciplina majora a fost ieri - o multime de alune, parca turbasem de nu ma mai puteam opri. Dar mi-am dat drumul de data asta, special ca sa nu ma reped la ceva dulcisor. Era doar o criza trecatoare de sevraj.

Azi:
MD - cafea (una mare, poate 2, ca m-am culcat la 3 dimineata); ceai cu fulgi de ovaz
P - friptura de vitel cu megasalata
G - pomelo probabil - ultima nebunie
C - varza murata cu ulei si mult piper, poate si niste branzica alaturi

+Quote Post
dr_wise
post Mar 7 2007, 11:46 AM
Post #1644

Musafir

Asa draguto, copacel, copacel! Ma bucur ca esti cu ochii pe noi! Si sa se duca invartindu-se kg alea!!!
Fetelor, a venit primavara si am chef de scos nasul afara, precum firul ierbii!
Cand tragem o intalnire "de gradul I" la Buc, sau unde vreti voi? Am un chef nebun sa ne admiram reciproc slaninutzele, eventual punem de un ritual de alungare a kg...woodoo...? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ce ziceti? Thinking?

+Quote Post
kalua
post Mar 7 2007, 01:01 PM
Post #1645

Musafir

Leea, eu te-am mai vazut pe-aici, chiar daca n-ai scris, de-aia nu mi-am facut ganduri ca ar putea fi ceva cu tine. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Eu m-am sculat azi dimineata umflata, nu stiu ce am. Dar cu greutatea totul e ok. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sa mai inteleaga cineva corpurile astea!

+Quote Post
doi
post Mar 7 2007, 01:37 PM
Post #1646

Musafir

Leea, ai o evolutie, mai bine zis "involutie"...spectaculoasa. Si pentru ca stim ca esti si o buna gospodina, te rugam mult sa mai postezi din cand in cand meniurile tale pe-aici.Si felicitari din inima pentru kg pierdute! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Leea
post Mar 7 2007, 03:06 PM
Post #1647

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

doi, prea ti-ai facut o parere buna despre mine! Ia sa te dezamagim noi un piculet:
- Sambata, ca sa nu-mi moara familia de foame, am chemat-o pe soacra-mea de ne-a gatit, eu numai trageam cu urechea la glasul oalelor, in timp ce "cantam la pian" si muream ca nu ma pot repezi sa dau indicatii, ca nu era timp.
- Duminica a gatit sotiorul; eu l-am ajutat numai la impanat friptura cu usturoi, ca nu prindea miscarea nicicum.

Iar de luni incoace improvizam pe tema: ce-a mai ramas prin frigider. Chestie care - am zis! - va mai dura pana la sfarsitul saptamanii, ca de-acu' sunt in refacere.
Adica ce mai refacere - sa nu va povestesc ce heirup ma mai asteapta si maine.
Dupa care, daca am noroc, voi avea si eu un weekend liber. Daca nu, nu! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 7 2007, 06:25 PM
Post #1648

Musafir

Dragutelor, sa postez meniul zilei:
d - kiwi, iaurt cu b.proaspata si o lingura de fulgi ovaz, black coffee
g - ceai verde
p - ficatei pui cu salata de varza alba...n-au fost ficatei la cuptor, dar au mers
s - am de gand sa ma dreg dupa fiasco-ul de ieri seara...imi fac o salata XXL cu salata verde si ton, sa curat toate pastele alea nesuferite, plus portocale desert...inainte sau dupa cina...si un episod din "Neveste disperate"...

+Quote Post
pescarush
post Mar 7 2007, 07:35 PM
Post #1649

Musafir

si eu vreau "neveste disperate", dar aici nu pup decat duminica seara cate un episod. si nu ma apuc sa inchiriez episoade pe care le-am vazut deja.
eu am mancat aseara precum o scrofita, adica tarziu (pe la ora 9) si muuult. am facut pestisorii aia in faina de naut si am pus mult mujdei de usturoi si lamaie. dupa legume nici n-am mai avut rabdare sa scotocesc si nici nu prea mai am prin frigider multe. dar nici nu merg sa cumpar pana maine, ca lenea invinge.
azi mananc:
D - jumatate de grapefruit, apoi fulgi de ovaz inmuiati in apa, putin gem conform
ora 11 - o piersica
P - finn crisp 24% cu icre (le-am citit eticheta de 2 ori, sa ma asigur ca nu au nimic neconform in ele), ardei si cozi de telina
C - habar n-am inca.

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 7 2007, 10:38 PM
Post #1650

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

dragi montignace, tin neaparat sa fiu prima din gasca noastra de "opsedate" de MM care va ureaza de la best in sus pentru ziua de maine, 8 martie, in primul rand sa fiti iubite cat pana la "capatul" universului si inapoi, sa fiti si slabute, ca frumoase stiu ca sunteti toate.
eu anul asta nu mi-s prea petrecareata, mai ales ca seara o duc pe cea mica la ora de dans , dar v-astept pe voi sa povestiti cum va distrati maine ...cu lux de amanunte daca se poate
revenind la nenea Monti, am gasit in sfarsit in Billa mult asteptatii finn crisp cu 21% fibre, am gasit si paste integrale De Cecco - mie imi plac pastele astea, dr. wise - , mi-am cumparat si tahina, ca o urmaream de mult..am mai luat si avocado, pomelo (am gasit in sfarsit), ce sa mai, mi-am facut provizii serioase, sa am de toate in frigi pentru ca vreau sa m-apuc serios de faza 1, am cam dat-o-n bara zilele astea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) sa-mi fie rusine !!!
pomelo am mancat si nu prea mi-a placut, imi place ananasul foarte mult, dar in combinatie cu grape-fruitul, ba !
azi la mine-n meniu la putere a fost supa de fasole cu ceapa, gustare: o portocala iar seara, mai bine nu va mai spun
dar imi rascumpar eu pacatele "nutritionale" de maine incolo, promise.
ciao !

+Quote Post

685 Pages V  « < 163 164 165 166 167 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 12:49 AM