IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 164 165 166 167 168 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Andru
post Mar 7 2007, 10:46 PM
Post #1651

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,248

3rd day = >azi: 12:30 wassa cu branzica 0%
17:00 ciorbica si mancare de fasole verde cu salata de varza alba
22:00 salata cu rosii, castravete, ardei gras si feta

Corpul cere dulce asa ca maine plec la vanatoare de dulceata conforma.

Roxanica10, mersi de urare si spor la slabit si la mancat conform. Sper sa vad si eu o diferenta cand ma voi cantari duminica dimineata (mi-am propus sa ma cantaresc o data pe saptamana). Pupici tuturor!!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 7 2007, 11:00 PM
Post #1652

Musafir

sylvia, las' ca nici eu n-am treaba cu ziua de maine, taica-meu daca ma suna sa ma felicite. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numai ca din intamplare ies maine seara cu o gasca mare de la serviciu, mergem la mexican (unde voi manca cuminte o salata asortata cu bucatele de piept de curcan). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Mar 7 2007, 11:27 PM
Post #1653

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Mar 6 2007, 08:04 PM) *
Acum ma dreg cu Gianna Nannini - Meravigliosa creatura, sa-mi ridice moralul, ca sunt la (- infinit) cu el...mai deprimata decat blu deprimata, cand o apuca deprimarea dupa gem sau cioco...ca sa zic asa...daca intelegeti ce vreau sa spun (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...sa nu te superi blu, eu te iubesc, da stii, pe tine te apuca deprimarea din te miri ce, iar pe mine fff rar...asa ca esti unitatea mea etalon pt deprimare...acum sunt o kilo-blu de deprimata!!!

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ei,cum sa ma supar, dr_wise?Pe tine?Neah...Stii cum se spune"nu sunt complet inutila.Cel putin servesc drept exemplu negativ". Kiddin' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (apropo,ai gusturi bune in ceea ce priveste muzica it (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

Am ramas un pic in urma cu postarile,asa ca am sa scriu aici meniul meu se ieri si astazi:
ieri:
11:00-wasa 21% , 2 roshii mici
16:30-pui la cuptor, 1 ardei kapia
19:00-putina telemea oaie, 1 ardei kapia

astazi:
11:00-o chifla de paine integrala
16:30-carnaciori, 2 ardei mari kapia
22:00-3 portocale

plus inot,evident.

Desi azi pe cantar aveam cu 1 kg mai mult decat sapt trecuta,nu m-am panicat si m-am bazat pe ce mi-ati spus si voi legat de retentia de apa din timpul ciclului.Va multumesc mult! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
va pupik

+Quote Post
doi
post Mar 8 2007, 06:08 AM
Post #1654

Musafir

Fetelor, vreau si eu sa va urez" La Multi Ani "de 8 Martie, sa aveti parte de o primavara insorita, plina de caldura si dragoste!
Si la cat mai multe kg pierdute, bineanteles...

+Quote Post
dr_wise
post Mar 8 2007, 03:17 PM
Post #1655

Musafir

Salut, frumoaselor!
Sa fiti frumoase si "proaspete" ca o zi senina de primavara! Si iubite pana la infinit si inapoi!!!
Eu muncesc de zor si la ora asta(15:12), doar eu si inca o colega bantuim prin birou, bineinteles, cu exceptia baietilor care sunt in set complet, dar freaca menta mai rau decat niste scolari!
Astazi s-au perindat o multime de prajituri, cu si fara crema, pe masa aceea speciala de langa fax, bomboane de ciocolata, sucuri, saleuri, ce mai, a fost o nebunie "dulce" aici toata ziua! Iar eu sunt in continuare Ioana D'Arc...fir-ar sa fie!
Meniul meu de astazi, consumat in proportie de 70%:
d - kiwi, branza proaspata cu fulgi ovaz ai iaurt, black coffee
g - ceai verde, urmat de un ceai de fructe
p - URA! ficatei la cuptor cu salata de varza alba
s - inca n-am inspiratie....revin in "editie speciala"

+Quote Post
kalua
post Mar 8 2007, 03:57 PM
Post #1656

Musafir

Frumoaselor, si de la mine La multi ani si o primavara usurica cum n-ati mai avut de mult!

dr_wise, ai grija cu ficateii mancati des. Contin glucide si grasimi, consumati din cand in cand nu fac rau, dar daca-i mananci des ar putea produce buba. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Mar 8 2007, 04:19 PM
Post #1657

Musafir

Fetelor,stiu ca v-am mai intrebat,dar tot nu-s lamurita.Vreau sa imi fac pizza(mi s-a pus pata rau).Am in casa faina de naut si soia.Kalua imi sugera sa fac blatul ca pe o farinata.In reteta respectiva spunea ca aluatul trebuie lasat peste nopate..asta inseamna cam cate ore? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (ca eu vreau sa-l fac acum si sa stiu pana cand il las:D)
Din faina de soia nu aveti idee cum as putea sa fac?Am gasit pe un site ceva gen 4 linguri faian soia-4 oua..da'mise pare putin...Voi,cele pricepute in ale bucatariei,ma luminati,pls pls pls?

+Quote Post
Andru
post Mar 8 2007, 06:26 PM
Post #1658

Contaminat
*

Uffa, ce ti-e si cu ziua asta si cu cele doua torturi aduse azi la banca de baieti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (. Am cedat si am luat o bucatica. Imi vine sa-mi dau palme. E incredibil cat de usor se duce pe apa sambetei totul. Dar nu ma dau batuta. Continui cu Monti dar azi nu mai mananc ca m-am deprimat.

O primavara cat mai frumoasa plina de realizari pe toate planurile si tot ce va doriti sa devina realitate. Pupici !!

Deci azi: 10:30 wassa cu iaurt 0,1%
13:00 salata italiana conforma
14:00 pacatul
de atunci nimic si nici diseara. Pe maine...

+Quote Post
pescarush
post Mar 8 2007, 07:15 PM
Post #1659

Musafir

La multi ani pretty ladies si din partea mea! sa aveti o primavara asa cum va doriti! si aici vine primavara... azi avem -5 grade. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Andru, nu mai fi suparata, ca nu esti singura. eu am mancat un muffin azi dimineata, ca e ziua unui coleg.
Meniul meu pe azi:
D - muffinul buclucas, ceai verde
ora 11 - o piersica
P - ciuperci umplute, salata. lotte unde esti??? tocmai isi bagara nasul colegii in farfuria ema sa vada ce miroase asa bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
C - tocanita de pipote cu castravete murat

+Quote Post
Andru
post Mar 8 2007, 09:32 PM
Post #1660

Contaminat
*

Tocmai ce mi-ai facut o pofta nebuna de pipotele fierte, Pescarush. Sambata asta vreau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Asta seara am fost la o sedinta de cosmetica corporala: 45 min de feshe termice si 45 min de electrostimulare si acum mor serios de foame; nu am mai patit-o de mult. Asa ca daca tot nu am voie sa beau apa, voi manca un mar si 2 kiwi. Pup si noapte buna!!

+Quote Post

685 Pages V  « < 164 165 166 167 168 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 04:37 AM