IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 165 166 167 168 169 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Mar 8 2007, 10:09 PM
Post #1661

Musafir

@kalua: merci, in cazul asta mai rarutz cu ficateii....mai, smecher rau de tot pancreasul asta al meu, ma "traduce" imediat!!! face ce face si ma induce in eroare, numa' sa-si faca mendrele!!! ma fraiereste cu un mousse, cu ficatei, cu cate o portocala...imi zice in minte "ia uite ce bunatatzuri tocmai bune de mancat conform..." ce mai, trebe sa-l pun la respect.
@ pescarush: mama, m-ai dat pe spate cu primavara canadiana la -5 gr C!!! Am ras de m-am prapadit! I-am citit si lui fiu-meu, ca prea m-a impresionat...si cand e cald, care sunt temperaturile de "vara indiana"...15-20 gr C?!
In seara aceasta am avut multe drumuri de facut, asa c-am ajuns tarziu acasa si am mancat mai usor, adica: fasole verde sotata, cateva cuburi de branza afumata de soia, ceva mozarella, o jum de rosie si 2 cepe verzi. Si apa plata cat cuprinde...
Fetelor, maine le fac baietilor fasole iahnie cu ciolan afumat; pana la urma, am voie sa mananc in faza I asa ceva, sau mai bine nu? Bineinteles,daca-i da, va fi cu multa salata verde sau de varza alba...eu am citit in cartea lui MM ca, in prima faza, ar fi de ocolit fasolea...ii dau tarcoale si o atac prin invaluire, sau renunt la ea inca cateva luni? Sa mearga slabitul mai repede? Dar daca renunt, sincer, nu prea imi dau seama care-i diferenta intre fasole si naut, ca dupa mine, sunt cam acelasi lucru....
Va pup!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 8 2007, 11:27 PM
Post #1662

Musafir

dr_wise, poti manca fasolea aia uscata linistita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si la noi au fost ieri vreo 16 grade, dar pentru sambata sunt anuntate numai vreo 6 si ploaie cat cuprinde. Probabil special pentru gospodine, sa nu le vina cumva sa umble fleaura ci sa stea acasa la oala, la calcat si aspirat, un sters de praf... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 8 2007, 11:39 PM
Post #1663

Musafir

dr_wise, crede-ma ca n-ai vrea sa fii pe-aici vara, mai ales daca trebuie sa stai pe-afara. de multe ori sunt catre 40 de grade, iar cu factor de umiditate se simt ca si 45-47 grade. oricum, prefer vara. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Mar 9 2007, 12:40 AM
Post #1664

Musafir

In miez de noapte:P postez si eu meniul meu de astazi:

11:30-cascaval pane (facut in ou+faina naut) , 1 ardei kapia
15:30-ton in apa,lamaie,cateva masline
19:00-1 clatita(din faina de naut,cu o tableta de cioco rasa), 1 ardei
22:00-3 portocale

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2007, 12:50 AM
Post #1665

Musafir

blu, compozitia pentru farinata poti s-o lasi si peste noapte sa stea, dar ajunge si trei sferturi de ora - o ora.
Am si eu o reteta de pizza cu faina de soia, dar n-am facut-o niciodata pentru ca nu ma omor dupa gustul fainii asteia. Totusi sunt 2 cani de faina si 4 oua (plus smantana si apa minerala). Daca vrea cineva reteta sa spuna, o pun la topicul celalalt. Dar sigur n-are nici o legatura cu pizza adevarata.

+Quote Post
blu_dea
post Mar 9 2007, 01:19 AM
Post #1666

Musafir

QUOTE(kalua @ Mar 8 2007, 10:50 PM) *
blu, compozitia pentru farinata poti s-o lasi si peste noapte sa stea, dar ajunge si trei sferturi de ora - o ora.
Am si eu o reteta de pizza cu faina de soia, dar n-am facut-o niciodata pentru ca nu ma omor dupa gustul fainii asteia. Totusi sunt 2 cani de faina si 4 oua (plus smantana si apa minerala). Daca vrea cineva reteta sa spuna, o pun la topicul celalalt. Dar sigur n-are nici o legatura cu pizza adevarata.

Ai dreptate,kalua,mai bine se"preteaza" farianta ca blat de pizza decat cel de soia. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Am lasat totusi peste nopate aluatul cu pricina,cel de farianat si sa vedem cum o sa iasa maine.
Clatitele le-am facut "clasic"(nu ca in reteta),cu ou si lapte.Au iesit deliciooase!

+Quote Post
Leea
post Mar 9 2007, 12:19 PM
Post #1667

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Tre' sa va spun asta, ca deja mi s-a intamplat de 2 ori in cateva zile:

O vad pe-o fosta colega intr-un magazin si se uita la mine cam piezis, se apropie cam nesigura de mine (o simteam in ceafa!) si-mi zice cu juma' de gura: "Semanati cu o fosta colega de-a mea de la..." Nu ma recunoscuse, adica nu-i venea sa creada cum arat cu 30 kg in minus! Si azi la fel, tot cu o fosta colega, de data asta am salutat eu prima. Zice c-ar fi trecut pe langa mine linistita, nu ca nu mai seman, dar ma misc altfel. Pai cred si eu!... Si ca vrea si ea reteta. I-am zis in linii mari ce si cum, uremaza sa ne intalnim. Incep sa-mi fac prozeliti.

Drept pentru care azi fac paguba-n bugetul familiei - mi-am cumparat de dimineata niste pantofi foarte comozi pentru plimbarile mele nesfarsite si-acum o sterg sa-mi iau si conduri mai de doamne-ajuta, ca sa dovedesc ca pot arata si ca o doamna, cand vrea muschiul meu.

Iertare pentru digresiuni; facea, totusi, de-o lauda sanatoasa, nu? So back on topic...

Azi:
D: cafea, fulgi de ovaz si ceai
P: pui cu salata (slava Cerului, au iesit ridichile de luna - cat ciresele de mititele, dar delicioase si fragede, sa le mananci nu alta!)
G: pomelo
C: varza murata, ca nu ma mai satur (am trecut de faza ardei copti)

Mancare cam de campanie, ca-mi arde de flendurit prin oras, nu de gatit. Iar maine tusti la iarba verde, la tara, sa ne mai aerisim la creieri, ca s-au imbacsit di tat. In 10 zile am tradus cred ca vreo 500 de acte, mama lor!

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2007, 02:25 PM
Post #1668

Musafir

Leea, de-acum poti merge incognito prin targ daca nu te mai recunoaste lumea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Felicitari pentru papucii cumparati si bafta sa gasesti conduri cat mai frumosi si comozi cand ii pui in picioare.

+Quote Post
blu_dea
post Mar 9 2007, 03:15 PM
Post #1669

Musafir

Leea, (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) bravissima!!!
Si eu mai am parte de scene asemanatoare,foooarte multi nu ma mai recunosc si ce bine ma simt:d...asa ca inteleg PERFECT ce stare iti da asta!Tine-o tot asa,u r our champion!

Kalua si fetele celalalte care au facut farinata pana acum,am si eu o intrebare:cand turnati aluatul in tava,cat tre.sa fie de gros?Al meu a avut cam 2 degete grosime dar n-a iesit bun deloc:( Am pus pe el apoi ingrediente de pizza si a fost cat de cat "mancabil".
Dar,la gust,parea nefacut,nush..doar colturile alea mai crocante erau bune. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2007, 04:17 PM
Post #1670

Musafir

Aluatul de farinata e subtirel bine. Eu cand il fac pentru pizza il coc prima data fara nimic deasupra, abia cand e aproape facut pun ingredientele de pizza pe el.
E ca un fel de mamaliga subtire data la cuptor, asta-i descrierea cea mai buna.

+Quote Post

685 Pages V  « < 165 166 167 168 169 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 04:43 AM