IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 168 169 170 171 172 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Mar 11 2007, 10:14 AM
Post #1691

Musafir

'Neata!
Direct in cantar m-am aruncat, dar arata undeva pe langa 75kg, cu un minus infinitezimal...nu-i bai...cred ca tb sa stau nemancata dimineata, ca sa-mi arate 74kg curat...lasa ca ma energizez si ajung si la 74...soon!
In dim asta am avut pofta de omleta cu de toate, asa ca am preparat una din doua oua de tara (de gaina d-aia globetrotter!), mozarella, telemea de bivolita, piper, salam sasesc...plus o rosie proaspata alaturi. Si inainte de omleta am speriat un kiwi...
Am baut si un ceai de fructe cu lamaie si o cafea black...cafeaua mi s-a parut cam tare, cred ca a fost totusi cu cofeina, desi prietena care mi-a facut-o cadou de martisor(a adus-o din Germania, pare sa fie un Tchibo...)a jurat ca-i decofeinizata...nu stiu, era intr-un ambalaj auriu, fara nimic inscriptionat pe ea, probabil scoasa dintr-un multipack...
Ce mai, am avut un mic dejun tare copios, dar mi s-a facut dor de fulgi si iaurt acum...
Astazi am de gand sa prepar pt pranz peste, sa vad cum, poate la cuptor...si desert mere coapte cu scortisoara si putina fructoza...sper sa se caramelizeze precum zaharul...sau poate fara fructoza, numai cu scortisoara...si poate trantesc si niste gutui coapte, ca mi-e dor de mirosul lor.
Revin deseara cu meniul zilei, acum imi termin cafeaua si o tai la "kamikaze"!!! Ihaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

Am uitat sa va spun...deseara vreau sa fac o budinca din pastele alea "meseriase"!
Am de gand sa pun: spaghete din griu integral De Cecco, b.proaspata 0.1% grasimi, iaurt 0.1% grasimi, esenta vanilie, coaja rasa de lamaie, caise uscate bucatele(in loc de stafide)...nu stiu daca am voie sa trantesc si niste albus batut spuma? Ce ziceti? Si, dupa ce le scot de la cuptor, daca e nevoie, presar putina fructoza pe deasupra...Mm, cum e, bine?!
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Mar 11 2007, 10:19 AM
Post #1692

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Multumesc, pescarush!
Eu vorbesc prostii (sesiunea e de vina). Nu exista mancat nemonti. Doar ca atunci cand tin faza 2 cu mici abateri, ma simt tare vinovata. Mi-au intrat atat de bine in cap principiile monti, incat imi este absolut imposibil sa fac combinatii fatale. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Stiu ca va intrebati la un moment dat daca exista cafea 100% arabica la noi. Am descoperit in dimineata asta ca pe pachetul meu de cafea Lavazza espresso scrie 100% arabica. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Se gaseste peste tot.

+Quote Post
Leea
post Mar 11 2007, 10:54 AM
Post #1693

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

dr_wise, in principiu suna foarte bine budinca ta, dar eu una refuz sa ma gandesc la orice dulce in continuare. Realmente cu mine asta e singura solutie, altfel iar o iau pe aratura.

Dimineata a trecut pentru mine cu fulgi de ovaz si lapte.
Pentru pranz planuiesc chiftele din crap cu linte, ca n-am mai mancat de-un secol
Gustarea de dupa-amiaza va fi un mar (inca ma mai lupt cu pofta de dulce, n-a cedat de tot, asa ca-i dau cu fructe dupa-masa, cand e mai nesuferita)
Pe seara asa poate niste dovlecei pane cu tzatziki, asta in caz ca ma apuca un chef maret de gatit. Daca nu trecem la Plan B: o bucata de branza cu salata

+Quote Post
blu_dea
post Mar 11 2007, 03:50 PM
Post #1694

Musafir

Fetele mele dragi,astazi sunt foarte fericita si multumita de mine.Am fost sa-mi iau un costum de baie si ce credeti?Mi-au venit si cele S,si cele M (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Nu mi s-a mai intamplat pana acum.Nici nu indrazneam sa cer ceva mai mic de L sau XL.Doamne ce bine m-am simtit.Mi-am luat un costum roz electric,sexos rau,sa ma simt si eu diva la bazin (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Sunt asa fericita cu lifestyleul asta Monti...chiar daca nu slabesc 3 kg/sapt,ma simt bine,mananc suuuper bine si variat si,iata,corpul mi se modeleaza,chiar daca la cantar nu se vede mare lucru.Slava Domnului,observ ca fructele de seara nu au o influentza negativa asupra siluetei(la mine se simte imediat la pantaloni),dar n-ar fi rau macar sa le reduc numarul,sa ma limitez la 1-2 bucatzi.
Atat am avut sa va spun,simteam ca bucuria mea nu e completa daca nu va impartasesc si voua,care-mi sunteti asa de dragi, acesti mic succes al meu.
va pup si revin si eu mai tarziu cu meniul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2007, 03:57 PM
Post #1695

Musafir

blu (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Leea, asa-s si eu dulcele, din pacate. Bine ca eu nu mai am de slabit, mai bine mananc ceva dulce neconform din an in Paste si stiu de la bun inceput ca-i o abatere, am comis-o si gata, altfel actioneaza creierul meu decat la dulce conform.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 11 2007, 06:27 PM
Post #1696

Musafir

Pana la urma, am voie sa pun albus de ou batut la budinca, sau nu? Ce de facut, tot o fac!!! Deja am pus pastele la fiert, am cumparat esenta de vanilie, am pregatit ouale pe masa, sa nu fie prea reci, am luat iaurt si branza cu 0.1% grasimi...ce mai, sunt hotarata!
Nu prea am habar cum fac cu tava, ca in mod normal, la budinca normala de paste, o ungeam cu unt si presaram putina faina pe ea. Acum????
PREGO!!!!

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2007, 06:30 PM
Post #1697

Musafir

Albus poti pune.
N-ai o tava de silicon? Ca aia nu mai trebuie unsa.

+Quote Post
doi
post Mar 11 2007, 06:38 PM
Post #1698

Musafir

Dr_wise,daca n-ai tava de silicon, imbraca tava intr- o folie aluminiu si pune compozitia in ea.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 11 2007, 08:23 PM
Post #1699

Musafir

Cred c-a ajuns pan' la mine mirosul bundicii tale dr_wise. Pofta buna! Si mama a facut budinca, dar neconforma, asa ca am mirosit-o decat. Eu zac in pat dupa o masa copioasa de fructe. Inainte nu credeam ca ma pot satura niste fructe.
Meniul de azi:
D: 2 wasa cu gem
P: migdale inainte, zeama de supa cu galuste; restul de pulpe de ieri cu salata de vinete si salata verde. Si-am luat si-o lingurita de mousse ca am avut pofta de dulce, dar mi-a trecut repede. In jurul meu s-au facut tot felul de bunatati, dar eu am ramas decat cu privitul.
C: capsuni, o portocala si vreo 10 migdale

Am mai scapat de o grija cu auditul. La test m-am descurcat, chiar daca nu citeam nimic il luam, ca a fost lejer. Examenul dur va fi cand vom termina stagiul. Dar asta va fi prin toamna 2008.
Blu, ma bucur pentru tine. Si eu ma gandeam ca trebuie sa-mi comand niste costume de baie si nu cred ca mai sunt de L la slip. Vreau sa-mi iau si ceva sutiene, dar sa vad daca nimeresc masura. La nunta, am avut o super bustiera de la ei, care a facut toti banii. Dar mai astept ca poate se mai duc cateva kile pana vine cumnata-mea in tara. Daca au inceput sa se topeasca la dr_wise...ma gandesc ca poate incep si la mine.
Ma duc sa fac teme la franceza si engleza...nu mai vait, dar nu prea am chef...ca-i duminica seara. Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2007, 09:09 PM
Post #1700

Musafir

Eu am fost o lenesa vineri si sambata, n-am facut mancare. Ieri aveam totul pregatit sa fac peste (somon) cu un fel de stevie si salata, vineri era programata ciorba de perisoare conforma. Asa ca le-am facut azi pe amandoua.

+Quote Post

685 Pages V  « < 168 169 170 171 172 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:47 AM