![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise,kalua (si toate celalalte fete)...sunteti niste bomboane!Intrasem sa postez meniul meu de azi,intoarsa pe dos si cu lacrimi in oki(abia ce am venit de la bazin unde am constatat ca "dragutul" cu care flirtam de 2 sapt e "luat" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...nush cum se face,dar am impresia ca intru tot timpul intr-o "sala" cu toate "locurile" ocupate) si dupa ce am citit ce ati scris asa m-am amuzat si am ras cu pofta!Sa mai zica cineva ca nu exista telepatie intre pers.care tzin unele la celalalte-parca ati simtit ca mi-ar prinde bine o portie buna de ras.Sunteti geniale si va iubesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
So,ca sa fiu ontopic,azi am papat asha: 10:30- 2 shnitzele de pui(cu faina de naut,ou si cascaval),2 roshi mici 16:30-2 felii cascaval afumat,cateva masline,2 roshii 22:00-1 portocala |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buon giorno!
Fetelor, cred ca saptamana asta se va numi "Pudding week"...ca am la budinca cu paste, pentru un regiment intreg!!! Voi manca toata sapt, invariabil, kiwi, budinca si black coffee dimineata. Partea buna e ca am scapat de pregatit micul dejun si sar mai repede pe scaunul de la PC, sa-mi citesc mesajele. Revin cu meniul zilei mai tarziu... Va doresc o "marti 13" cat mai placuta si plina de surprize placute! PS: Blu, da-i incolo de masculi!!! Mai, tu sa stii o chestie: lb italiana nu este intamplator aparuta in viata ta, Dzeu stie el ce stie...si daca n-o fi sa te ajute prea mult pe plan profesional, poate in cel sufletesc are ea(lb italiana) un rol inca nedescoperit... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...mm, ce zici? Hai ca eu imi mentin oferta, daca o fi italian "Alesul", eu sunt "tua Madrina"...si mi-ar placea sa ne intalnim si sa petrecem in gashca de MM-iste o vacanta la sicilieni. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ei, am ajuns si eu sa fac "painea filozofului" din carte (am postat-o la retete mai demult). Nu va spun! E un delir!
Tocmai am scos-o din cuptor. Doar ca n-am facut-o in forme de briose, ca mi-a fost lene sa le caut, ci intr-o tavita de chec mica, si a iesit de vreo 2 degete inaltime. Am avut ceva emotii, fiindca am citit ce ati mai scris voi pe aici cu painea cu tarate, ca iese tare. Nu stiu ce va fi cu asta dupa ce se va raci complet, dar deocamdata e ok. Am pus in ea tarate, faina integrala de grau si faina integrala de secara. Si mi-am adus aminte un sfat al mamei cand m-a invatat ce si cum cu cozonacii. Ca sa nu ramana coaja tare, ii umezesc cu palma uda cand sunt foarte fierbinti, pe toate partile, si-i infasor intr-un prosop si acolo stau pana se racesc. Asa i-am facut si painitei de azi. Un colt l-am mancat chiar acum si e fraged si pufos. Data urmatoare incerc numai cu tarate si faina de secara. A, si gustul imi aminteste de placinta de malai pe care ne-o facea bunica in copilarie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acestea sunt noutatile deocamdata, legatura in studio!... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, pana la ora asta am mancat:
d - kiwi, budinca, black coffee p - piept pui gratar, salata de rosii cu castraveti s - criza de inspiratie...deocamdata...revin |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de ieri:
D: 2 portocale, dupa iaurt cu fulgi P: supa crema de legume, piept de pui la gratar cu salata de varza murata C: salata verde cu pui Am mai rontait cateva migdale. Azi: D: 2 portocoale, iaurt cu fulgi P: zeama de ciorba de varza, piept de pui la gratar cu salata de varza alba C: inca nu stiu Azi ma duc si o tura la aerobic. N-am ajuns inca la 73, dar inca mai sper. Sunt in criza de timp si n-am timp sa scriu mai mult. V-am pupat! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am mancat aseara finn crisp (24% fibre) cu pate de ficat si rosii, cateva migdale
azi mananc: D - jumatate de grapefruit, apoi cereale cu lapte P - somon afumat si branza Brie cu salata, ca desert sos de mere si capsuni neindulcit C - ma mai inspir de la voi, ca inca nu stiu. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Exista finn crisp (24% fibre)? Cum se numesc mai exact?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Exista finn crisp (24% fibre)? Cum se numesc mai exact? in marketurile de la noi n-am vazut decat finn crisp cu 21% fibre , cei de la wasa parca au 24% fibre. apropos de finn crisp, am mancat azi la masa de pranz 2 bucati, impreuna cu un ou prajit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar totusi scurs bine de ulei, cu salata verde creata cu 1/2 rosie si o 1/2 conserva de ton in suc propriu. o masa usoara si foarte gustoasa. dimineata, doar o portocala pe la 18, o portie de urzici facute de mama acum, in fata calculatorului, niste alune dedulcite cu un pahar de vin rosu dr. wise, ce bine-ar fi daca mi-ai teleporta si mie o bucatica de budinca (nu de alta, ci sa te ajut s-o termini mai repede (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), ca numai la ea ma gandesc... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat azi la pranz o bucata de peste (dat printr-un strat de faina de n-a fost chip sa-l dau jos prin razuire (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) cu pesto de masline peste el (asta mi-a placut foarte mult), un ochi si salata asortata. As fi vrut o garnitura de legume, dar la cantina a fost doar orez neconform, cartofi si o amestecatura cu cartofi si morcovi.
Seara mozarella cu rosioare de-alea bune. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 24-February 07 From: Bucuresti Member No.: 1,248 ![]() |
Buna scumpele mele. O sa incerc sa scriu repede pana nu pica iar netul asta din camin. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
In weekend am reusit sa mananc, dupa cum am promis pipotele fierte (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) cu multe salate si am si gatit. Pacat de conopida mea la cupton ca nu prea are gust (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) . Din pacate va trebui sa o mananc saptamana asta fiindca altceva nu am mai avut chef sa-mi prepar. Ieri am mancat o banana dimineata si un mar la pranz apoi pe la 5 supa de rosii si dupa tae-bo, pe la 10 slata cu peste. Azi am reusit un iaurt cu cereale dimineata si apoi pe la 5 supa de rosii, iar dupa un masaj anticelulitic, o slata mare de rosii cu feta. Am scapat la o bucatica de ciocolata heidi cea mai neagra astazi, pe la pranz. Am uitat in weekend sa ma cantaresc dimineata asa ca m-am lasat pagubasa. Nu prea-mi pasa cat am slabit pe cantar. Faza e ca ma simt al naibii de bine si incep sa am din ce in ce mai multa incredere in mine, si asta se intampla dupa doar o saptamana. Nici nu vreau sa-mi inchipui cum o sa fie mai tarziu. BTW, am un chef de shopping cum nu s-a vazut si ma abtin cu greu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (. Ajuta si faaptul ca sunt leftera. Dar vine ea si ziua de salariu si sa vezi atunci ravagii ce fac in magazine, mai ales daca ma prinde mai slaba cu vreo 2 kile. Pup la voi si multa bafta. Stay Monti si fiti frumoase!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:04 AM |
|