IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 173 174 175 176 177 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Mar 14 2007, 01:14 PM
Post #1741

Musafir

QUOTE(ala80 @ Mar 14 2007, 09:50 AM) *
dr_wise, salam sasesc si sunca de praga? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Astea sunt pline de amidon si zahar.

Ce conteaza in fata infinitului....mai ala, da' prapastioasa mai esti!!! Domle, din cand in cand, sunt bune si astea, sa se mai trezeasca organismul, sau sa-l "imunizam"....doze mici, rare, sa stie de ce anume sa se fereasca cand o luam pe aratura...hai ca nu mananc toata ziua buna ziua salam, doar ati vazut meniul meu zilnic...
Mai, voi sunteti din clubul depresivelor, sau al MM-istelor?!!!!
Ia ganditi pozitiv, va rog!!!

@ sylvia: toate mezelurile din Ro, cel putin dupa stiinta mea, contin zahar, sau amidon, din pacate....pe verificate...mi s-au albit ochii tot uitandu-ma dupa ceva conform...singurele fara dureri de cap sunt cele "de casa", facute de noi sau mamicile noastre, dupa ce taie porcul.
Asa ca singura solutie este sa mananci cat mai putine si cat mai rar...sau sa-ti imunizezi organismul cu cate o cant minima, daca se poate intampla asa ceva, fara sa aiba consecinte nefaste.
Sorry!

@blu: mai "finutzo"...mananca linistita branza aia de la Milli(da' sa fie varianta degresata, in ambalaj bleo ciel)!!! Este asa cum iti zic eu si deseara vin cu argumentele "stiintifice"...mai asteapta o "militzara"...eu o mananc mai tot timpul, nu-mi lipseste din frigider, si nu s-a intamplat pana acum sa ma ingras din oarece motive...slabit constant!!! si garantat!!!
O consum cu gem(dar d-ala facut in casa, fara nici un indulcitor sau zahar), cu finn crisp 21% fibre si iaurt 0.1% grasimi...si mai nou, in budinca "meseriasa"...
Go to the top of the page

+Quote Post
blu_dea
post Mar 14 2007, 02:36 PM
Post #1742

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Mar 14 2007, 11:14 AM) *
Ce conteaza in fata infinitului....mai ala, da' prapastioasa mai esti!!! Domle, din cand in cand, sunt bune si astea, sa se mai trezeasca organismul, sau sa-l "imunizam"....doze mici, rare, sa stie de ce anume sa se fereasca cand o luam pe aratura...hai ca nu mananc toata ziua buna ziua salam, doar ati vazut meniul meu zilnic...

De-acord!Din "Monti pt femei": "Prima recomandare referitoare la mezeluri: reduceţi uşor consumul lor şi înarmaţi-vă cu o anume neîncredere. Mai întâi, pentru că ele conţin o cantitate importantă de grăsimi saturate (variabilă în funcţie de părţile folosite şi modurile de fabricaţie). Apoi, pentru că cele care se găsesc în marile reţele de distribuţie sunt pline de aditivi (nitraţi). Dar mai ales, pentru că deseori sunt făcute cu carne de calitate îndoielnică; în general carne de porc rezultată din mari acumulări.
Limitaţi-vă consumul şi asiguraţi-vă de calitate
"
...si mai zicea pe undeva,n-am gasit fragmentul,ca adaosul de zahar ar fi infim,si prin consumarea moderata a acelor alimente nu se intampla nimik rau.

In alta ordine de idei,va multumesc pt felicitari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doi,nu am cum sa skimb tikerul pt ca acum sunt la 67,5(sapt trecuta trebuia sa-l skimb cand imi arata acul cantarului 70) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
doi
post Mar 14 2007, 03:26 PM
Post #1743

Musafir

Ups! Si eu sunt scandalizata de faptul ca dr_wise a mancat asa bunatati ca fileul afumat si muschiul tiganesc....
Ei bine, fetelor, glumesc, adevarul e ca in dieta noastra aleasa de niste fete asa destepte cum suntem noi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sunt permise si mezelurile, bineinteles, in cantitati rezonabile (parca asa se exprima de obicei papa Montignac!).
Intrebarea nr. 41:Zaharul adaogat in anumite preparate de carne sau conserve cum ar fi carnea tocata,carnati, are vreun impact asupra indicelui glicemic al alimentului?
R:Un anumit numar de alimente (carne,mezeluri,conseve) pot eventual contine zahar. Dar in afara de exceptii (dulceturi) acest continut este foarte mic (1 la 3%). De aceea putem sa-l consideram neglijabil, cu conditia totusi ca aceste produse "industriale" sa nu constituie baza alegerii alimentelor.

Iar tu, Sylvia, se pare ca n-ai pacatuit chiar asa de tare, daca mancai alunele alea pe la 12,30 era mai bine, ca sunt numai 3 ore si nu 4 cat trebuie sa astepti dupa o masa glucidica ca sa ingurgitezi lipide.
Hai va pup pe toate, ca -mi sunteti tare dragi.

Later edit:
Mey fetelor, se pare ca nu "intorsesem" pagina, asa ca n-am vazut decat acum ultimele postari, ale dr_wise, si blu...
Pai imi pare bine ca se dezbate aici problema mezelurilor, se pare ca nu zaharul continut, ci grasimile saturate si aditivii sunt problema, asa cum bine a evidentiat blu prin textul citat.
Totusi, iata ca am gasit pe un site frantuzesc o "confesiune" a unei individe care a slabit 40 kg cu Monti
Pentru o masa lipido-glucidica:
- Antreu: O farfurioara cu mezeluri (dar vor trebui degustate fara paine), sau cruditati, sau ciorba, dar de data aceasta poti s-o asezonezi cu tot ce vrei.Putin cascaval,caizer, ulei de masline,dar si nuci,alone…etc,smantana…etc. Tot ce vrei mai putin crutoane .Dar cu moderatie! Trebuie echlibrate grasimile bune si rele la masa sau per total zi in orice caz, pentru a te feri de cholesterol si de bolile cardio-vasculare

+Quote Post
Ala80
post Mar 14 2007, 03:32 PM
Post #1744

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

dr_wise, dupa ce mi-am luat (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) de la kalua... "suflu si-n iaurt". acu' sa nu mi-o iei in nume de rau. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
cand o sa ma intorc la monti si o sa incep sa postez meniul meu, sper sa ma cicaliti si pe mine cand calc stramb. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 14 2007, 04:10 PM
Post #1745

Musafir

ala draga, nu sunt suparacioasa! mai, da' prea stai cu ochii pe mine, ca pe butelie! ma placi asa de tare, de nu ma ierti cu nici o abatere mititica? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hai, ca daca ma placi asa de tare, uite un pupic sexy specially for you (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) d-ala de-al lui kalua, de care-mi placu sapt trecuta!
Am grija sa nu calc stramb prea tare si cand o iau pe aratura, o dau pe salate XXL sau peste en gros...astazi, de exemplu, mi-am permis la pranz o tochitura din carne de porc, fara sos, fara grasime, cu salata de varza alba cruda...ei, pt asa ospat gustos, deseara o dau pe peste, ton in conserva, sau somon/ macrou gratar, sa se amestece grasimile saturate cu alea nesaturate si sa rezulte ceva pozitiv in final...sper...
Dar tb sa recunosc ca parizer si cremvursti n-am mai mancat deloc, de cand am inceput Monti...dupa mine, sunt pline ochi de aditivi si amidon...voi ce credeti?
Si daca e momentul sinceritatilor, aseara am mancat vreo 4 potocale, nu prea mari, dar f dulci...m-am jertfit sa le mananc,daca ma puteti crede... erau prea coapte si s-ar fi stricat daca mai stateau o zi in fructiera...dimineata m-am cantarit si nu se schimbase nimic...plus un mar, ca de fapt, cu marul am inceput si m-am terminat cu portocale...la "Neveste disperate"....acum a venit primavara si nu mai e trendy sa mananci fructe in cada plina cu apa fierbinte...se poarta portocale la "Neveste disperate"...
Hai ca mai tb si sa muncesc o tzara pana la 18:00...
Va pup!

+Quote Post
pescarush
post Mar 14 2007, 06:38 PM
Post #1746

Musafir

dr_wise, pe ce canal vezi "neveste disperate" in Romania? ca nu vreau sa-l pierd la vara, cat stau pe-acolo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

eu mananc azi:
D - jumatate de grapefruit, apoi fulgi de ovaz cu sos de mere si capsuni, neindulcit, un ceai verde
P - varza calita, cateva migdale
C - cred ca ma dau al cruditati, ca n-am timp sa gatesc nimic, asa ca meniul serii va fi: rosii grapes, ardei, avocado, castravete, cozi de telina.

+Quote Post
kalua
post Mar 14 2007, 07:54 PM
Post #1747

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Mar 14 2007, 12:14 PM) *

Sa-mi fie cu iertare comentariul care urmeaza, padrino (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , dar motivul pe care l-ai scris e mai mult decat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Din pacate numai cu ganditul pozitiv nu se darama muntii, nici kilele nu se duc (dac-ar fi pe asa tocmai tu ar trebui sa fii o silfida (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
Asta nu inseamna sa nu mai mancam in viata noastra salam sau alte chestii care contin "lucrul dracului", din an in Paste merg, dar nici sa nu va plangeti ca "uite, am mancat conform tot timpul si n-am slabit deloc". Si asa inghitim tot felul de prostii, vrem, nu vrem, de ex. toate pastele de dinti sunt indulcite, macar de astea de care ne putem feri sa ne lipsim.

+Quote Post
rimo-nika
post Mar 14 2007, 07:56 PM
Post #1748

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

QUOTE(pescarush @ Mar 14 2007, 07:38 PM) *
dr_wise, pe ce canal vezi "neveste disperate" in Romania? ca nu vreau sa-l pierd la vara, cat stau pe-acolo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

eu mananc azi:
D - jumatate de grapefruit, apoi fulgi de ovaz cu sos de mere si capsuni, neindulcit, un ceai verde
P - varza calita, cateva migdale
C - cred ca ma dau al cruditati, ca n-am timp sa gatesc nimic, asa ca meniul serii va fi: rosii grapes, ardei, avocado, castravete, cozi de telina.

Pescarush cum prepari si cum ´´papi´´ coziile de telina ?? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 14 2007, 07:59 PM
Post #1749

Musafir

Nu stiu cum le face pescarusa, o sa ne spuna ea, dar eu le spal, le tai si le mananc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De obicei cu vreun dip.

+Quote Post
@anca
post Mar 14 2007, 08:58 PM
Post #1750

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,332

Azi am mancat astfel:
-md: omleta la teflon, salata vinete, rosie;
-p : cascaval, rosii;
-c : macrou marinat conform, mancare de spanac conforma.
Va rog sa ma "ciufuliti" daca voi gresi!

+Quote Post

685 Pages V  « < 173 174 175 176 177 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:18 PM