IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 174 175 176 177 178 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
blu_dea
post Mar 14 2007, 10:14 PM
Post #1751

Musafir

Vin shi eu cu meniul meu de astazi:
10:00-branza slaba,pate vegetal,1 clatita de naut,1 rosie
14:00-carne de vita la cuptor cu unt,2 roshii,putina branza slaba
22:00-4 kiwi
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 14 2007, 10:34 PM
Post #1752

Musafir

QUOTE(rimo-nika @ Mar 14 2007, 12:56 PM) *
Pescarush cum prepari si cum ´´papi´´ coziile de telina ?? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

rimo-nika, exact ca si kalua fac si eu. de obicei le mananc fara dip, ca nu am incredere in cele de cumparat, iar eu nu prea fac dipuri.

+Quote Post
Leea
post Mar 14 2007, 11:29 PM
Post #1753

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Din punct de vedere Monti ultimele doua zile au fost pentru mine negre-taciune. Nici nu pot vorbi despre prostiile pe care le-am facut/inghitit.
Mi-am tras singura cuvenitele picioare-n dos si o iau de la inceput chiar din momentul asta, sperand ca nu se mai ivi in curand nimic care sa ma deraieze. De fapt n-am nici un drept sa acuz circumstantele...
Nici macar nu mai sunt amarata; mi-a trecut si asta. Daca nu ma iert din toata inima,n-am nici o sansa sa pot continua.

Pun de pe-acum meniul de maine, pe care deja l-am preparat, ca sa nu ma prinda "circumstantele" nepregatita:
MD - cafea; lapte + paine de casa
P - piept de pui pane cu salata
C - salata greceasca (aici n-am avut ce prepara, dar mi-am cumparat de toate)

Si va rog ziceti-mi si voi vreo doua, poate se prinde rusinea de mine...
Ciocolata de casa am mancat; na, c-am zis-o! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si inca am mancat cu polonicul, nu cu lingurita. Vai-vai-vai! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 14 2007, 11:54 PM
Post #1754

Musafir

Ciocolata de casa conforma au ba? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
In fond, de-acum ce sa mai vorbim despre asta, a fost, a trecut, important este ca esti hotarata ca de maine sa iei iar taurul de coarne. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eventual sa te gandesti ce te-a facut sa te tii de prostii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si cum poti reactiona in viitor reactii de-astea.

+Quote Post
doi
post Mar 15 2007, 05:47 AM
Post #1755

Musafir

Fetele de afara, la voi sunt niste tije de telina mai altfel decat la noi, sau cum?
Ca din astea romanesti am incercat si eu odata si mi-au stat in gat.
Leea, parafrazand o poezie invatata de fetita mea la gradinita, zic si eu:
Nu te bat,nu te cert, dar nu pot ca sa te iert....
Ei, hai, te si iert daca macar marturisesti ca ciocolata a fost conforma....

+Quote Post
Leea
post Mar 15 2007, 09:03 AM
Post #1756

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Pai ce, daca era conforma ma mai agitam atata? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
De-acum gata, mi-am pus eticheta "potential mare porc".

+Quote Post
roxanica10
post Mar 15 2007, 10:29 AM
Post #1757

Musafir

Fetelor, eu sunt in al 9 lea cer. M-am urcat azi c-o frica pe cantar pentru ca ieri mi-a aratat 73.1..si ce credeti ca arata azi 72.1. Am repetat experimentul de inca 2 ori, crezand ca s-a tampit cantarul meu. Sa vedem ce va fi maine. Nu sarbatoresc 13 kg...cosider greutatea de azi o intamplare. Ma multumesc cu 12. Si din cauza de atata fericire m-am hotarat sa ma duc si azi la aerobic, chiar daca-s un pic racita. Sper din tot sufletul sa fi trecut de perioada de platou.
Meniul meu de ieri
D: 2 portocale, iarut cu fulgi dupa
P: mancare de varza cu piept de pui la gratar
C: migdale si 2 portocale
M-am simtit c-am rau si nu prea am avut pofta de mancare.

Pescarush, Desperate Housewives sigur nu e in vara, pentru ca se termina sezonul. Nici in State nu e la vremea aceea, pentru ca-i vacanta.
Leea, cred ca fiecare mai avem cate o rabufnire. Important e sa privesti inainte.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 15 2007, 11:05 AM
Post #1758

Musafir

Buna dimineata frumoaselor!
Mai, da' ce rascoala a generat omleta mea cu salam sasesc si sunca Praga!!!
Acum, sincer, ma feresc de mezeluri ca de bau-bau, fiindca stiu ca sunt neconf, oricat de bune ar fi din pct de vedere calitativ...si, din cate ati vazut in postarile mele, f rar am consumat sunca sau muschi file, de salam nu mai vorbesc, nu-i preferatul meu, fiindca contine multa grasime, oricat de uscat ar fi...acum s-a intamplat in caz de forta majora...nu mai aveam altceva in frigider si a tb sa improvizez, dar am "stins" grasimile cu multa salata verde.
In alta ordine de idei, meniul meu de ieri a fost:
d - kiwi, budinca cu paste(gata, am razbit-o!!!), black coffee
p - tochitura din carne de porc, salata de varza alba cruda
s - piure de urzici, putin ton in ulei
Aseara am fost la Carrefour si mi-am facut aprovizionarea "principala": am cumparat branza proaspata Milli degresata, are 1g grasime la 100g produs, adica 1%...ce credeti, e conforma? Eu o mananc de cand am inceput dieta cu iaurt 0.1% grasimi si cu finn crisp 21% fibre si am slabit...dar...am gasit alt produs, b proaspata 0% grasimi, in cutie de 1kg, produsa de Prod Lacta Brasov...aviz amatoarelor!!! Nu am intrat inca in ea, dar o voi ataca in weekend, dupa ce termin branza Milli.
Alte cumparaturi: paste din grau integral de la Divella, sub forma de fusili si penne ziti rigate, sunt tocmai bune pt budinci, cotlet din carne de rechin...m-am mai mancat si vreau sa ma "otravesc" in weekend-ul asta, avocado proaspat de Brazilia, masline colosal super bune, nesarate(daca va plac maslinele).
Mai aveau midii congelate f frumoase, in caz ca va bate gandul sa incercati midiile pane...si creveti congelati "fotogenici"...
Gata, asta a fost oferta Carrefour pt MM-iste!!!
Nu gasesc inca mustar fara zahar...daca vedeti pe undeva in Ro, anuntati-ma va rog si pe mine.
@ roxanica: bravo! hai ca suntem la intrecere, care ajunge la 70kg mai repede!!!! da-i puternic cu sport, dar tb cel putin 1h la 2-3 zile, ca sa-si faca efectul...de abia dupa 40min organismul incepe sa intre in rezervele de grasime.
@ pescarush: "Neveste disperate" il vad pe PC in fiecare seara, dar promit ca ti-l fac cadou pe DVD cu prima sosire in Ro.
Va pup si va urez o zi excelenta!!!

+Quote Post
blu_dea
post Mar 15 2007, 11:15 AM
Post #1759

Musafir

Fetele mele dragi,ajutati-ma cu un sfat,please: azi noapte nu puteam dormi din cauza foamei(imi luasem ultima masa la 22:00-4 kiwi) si la 3 nopatea m-am infipt in snitzele de pui(facute in faina de soia).Dupa "boacana" de azi noapte,cum credeti ca as putea drege azi busuiocul?La micul dejun iar m-am napustit asupra snitzelelor(bine ca nu mai e decat unul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). si acum imi pare rau...cum sa mananc in continuare??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

va pup!

+Quote Post
dr_wise
post Mar 15 2007, 12:44 PM
Post #1760

Musafir

Blu draga, habar n-am! Nu mi s-a intamplat sa mananc la ora 3 am, doar de Revelion...parerea mea este sa mananci normal MM in continuare, dar respectand orele de masa, e f important sa mananci la aprox.aceleasi ore...iar masa de seara ia-o si tu mai consistenta pe la 18 - max 20, ca-i normal sa te pocneasca foamea dupa 4 kiwi la 10 seara!!!!Crezi ca ajungi mai repede la greutatea ideala, daca te infometezi?! Nu vezi ca organismul tot pe ale lui le stie? Foamea e foame...

+Quote Post

685 Pages V  « < 174 175 176 177 178 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:49 PM