![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
E destul de aiurea zilele astea ca nu am deloc timp sa gatesc, asa ca am s-o tin mai mult pe salate probabil. Totusi azi la pranz voi avea si eu ficatei de pasare, care-mi plac foarte mult, dar mai rar ma infrupt. Seara poate ca o omleta cu dovlecei si branza rasa. Dimineata nici nu ma mai gandesc: mai am paine filozofeasca, va merge perfect cu lapte. @anca, poti s-o incerci si tu, am pus-o la retete. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) .
Abia astept sa am mai mult timp si sa-mi caut iar niste lapte de soia fara zahar. Pana acum am gasit intr-un singur loc. Erau in schimb n varietati cu zahar sau cu diverse arome. Se pare ca dupa abaterea cu totul neasteptata si pentru mine de zilele trecute mi-am revenit destul de bine. Cred ca pofta aceea irepresibila de ciocolata mi-a venit de la faptul ca ma privasem de orice avea gust dulce cateva saptamani. Evident, am sarit din nou 2 kg in 2 zile, in sus de data asta, si am recuperat ceea ce dadusem jos in 2-3 saptamani fara dulciuri deloc. Cu alte cuvinte, iar sunt la 86. Acum mi-am invatat lectia: mai bine ducliuri cu moderatie si conforme decat deloc o vreme si porceste dupa. Cand voi avea timp chiar mi-am propus sa-mi fac un desert conform. Weekendul mi-l voi petrece din nou la calculator zi lumina, iar dragul meu sau mama lui vor gati ceva pentru toata lumea, ca ei au mai mult timp in perioada asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu voi manca azi glass noodles cu sos din 4 feluri de branza, imi ploua in gura numai cand ma gandesc (am gasit Fontina si e musai sa fac sosul asta).
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Kalua, vreau si eu reteta, te rog! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O pun la topicul cu paste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna dragutzelor! Azi mi-am permis sa plec de la serviciu la 17.30 si am mers un pic pe jos. E o vreme frumoasa afara, au inflorit copacii...miroase a primavara.
Cantarul arata tot 2 kg minus, deci n-am de ce sa ma supar pe el. Meniul meu de ieri: D: portocala, dupa ..iaurt cu fulgi P: portie dubla de piept de pui la gratar cu salata de varza C: 2 portocale si cateva migdale. Am servit si o ora de aerobic. Azi: D: portocala, iaurt cu fulgi P: piept de pui cu fasole batuta si muraturi C: voi vedea...probabil niste fructe. Zilele trecute mi-a facut mami niste ciupercute umplute, care par destul de conforme, asa ca va pun reteta la retete conforme. Kalua, te rog sa arunci o privire, sa vezi daca e in regula. Inca nu sunt doctor in Monti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) In alta ordine de idei, maine cred ca ma voi muta acasa, ca a venit mobila. In momentul de fata sunt si trista si vesela. Ma obisnuisem la mami, cu rasfatul. Cand ma gandesc ca ma asteapta un smotru ca vai de mine, ca nu se termina niciodata praful dupa un zugravit...ma minunez. V-am pupat, weekend cat mai placut si slabiti frumos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
Si eu am mers azi pe jos aproape un km., ceea ce e minunat pentru cineva care duce si gunoiul cu masina. Asta sunt eu, ce sa fac?!
Meniul de azi: - md: iaurt light, fulgi grau , gem dietetic; - p : salata ton cu telemea vaci; - c : doua mere si o para chinezeasca. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 24-February 07 From: Bucuresti Member No.: 1,248 ![]() |
Azi nu am avut timp de nimic, mai ales de mancat iar seara a culminat cu o greseala fatala a colegei mele de serviciu pe care am tot incercat sa o dreg. Nu am reusit decat sa-mi toc nervii si sa-mi mai cultiv vreo 2 fire de par alb. Nu-i nimic!
la 13:00 iaurt cu cereale; ciocolata 85% cacao apoi dupa aerobic salata cu rosii, castraveti si branza feta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pupici si un weekend placut!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, da' ce s-a pus gashca pe aerobic!!! Se vede ca a venit primavara, aveti mai multa energie, e interes mai mult pt slabit, ce mai, s-au mobilizat MM-istele!
Eu m-am cam lenevit din cauza frigului, astept sa se incalzeasca si aici...asa ca am chef de aerobic doar sambata si duminica dimineata, dar prestez cate doua ore, sa se consume grasimile. Meniul meu de astazi a fost: d - portocala, lapte cald cu fulgi ovaz si cereale macinate, black coffee p - ceafa porc gratar cu garnitura de varza calita, salata de rosii, castraveti, ardei si ceapa vanata s - trei mititei cu multa salata verde Astazi am schimbat cantina, am mers la cea a Politiei, de curiozitate..nu mi-a placut! Inghesuiala mare, harmalaie, iar mancarea era multa intradevar, dar 90% neconforma!!! De luni revin la bucataresele mele, car ma alinta si-mi cunosc tabieturile. Acum va pup de noapte buna, am un somn in mine! De abia imi tin ochii deschisi! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, cred ca a dat si-n mine astenia de primavara, am un somn in mine de nu-i adevarat!
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
blu, tu mananci pe la 10 micul dejun si la 2 masa de pranz, deci la 4 ore. Si cina asta mai mult decat frugala la 10 seara, deci la 8 ore dupa pranz si dupa efort fizic. Nu mai trebuie sa spun nimic in plus, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Incearca sa mananci inainte de inot migdale sau nuci, sunt energizante conforme si macar ai mancat cat de cat ceva. Iar dupa sport nu vezi ca nu tine figura numai cu niste fructe? Eu cred ca o salata mare cu multe legume (salata verde, rosii, castraveti, ardei, ridichi) si cu niste branza sau fasii de carne in ea ar fi numai buna. Cerealele sau painea conforma e bine de mancat numai dimineata. Ai dreptate,Kalua,din pacate vad ca nu prea merge schema cu fructe la cina. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai ales ca sunt pasare de noapte si nu ma pot culca prea devreme... Astazi am mancat cam dezordonat,ca am fost plecata mai toata ziua: 11:30-2 carnaciori,2 oua,1 ardei 16:00-3 wasa 21% (eram in oras,noroc ca le-am luat la mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) 22:00-snitzele pui(cu faina de naut),salata verde,1 ardei 00:30-2 cubuletze cioco 85% (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:06 PM |
|