IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 182 183 184 185 186 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Mar 20 2007, 08:06 PM
Post #1831

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

meniul din ultimele doua zile

ieri
7.00 - salata de fructe *mar si kiwi
10 - 4 patratele de heidi 85% cacao
12.00 - varza
18.00 - platou cu 2 linguri salata de vinete, jumatate de conserva de ton, pateu de soia, putina brie, 3 felii de cascaval, o rosie ci cateva ridichii

+ ceai de musetel

azi
7.00 - salata de fructe *mar, para, 2 kiwi
12.00 - varza, 2 cremvusti de soia
14.00 - iaurt mare cu 0,1% grasime
18.00 - un platou cu: salata de vinete (gatite doar cu ceapa), putina varza, ciuperci calite, 3 feliute de cascaval, o bucatica de Brie si 3 ridichii
+ alune in coaja (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

ceai de musetel

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred ca seara mananc cam mult si cam prea ... diversificat.
Va rog, certati-ma daca's de certat. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Am doua saptamani la dispozitie pentru a pierde 3, 5 kilograme. Asta ca sa-mi respect deadline-ul. Dupa care vreau sa trec pe faza de mentinere.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 20 2007, 08:15 PM
Post #1832

Musafir

E mai bine daca masa de pranz e copioasa, iar cea de seara mai saracacioasa.

( (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) eu am fost toata viata o mancatoare de seara, atunci am foamea cea mai mare, indiferent de cat de mult sau putin am mancat in timpul zilei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) In plus e singura masa pe care o iau cu familia)

+Quote Post
Fanny
post Mar 20 2007, 09:59 PM
Post #1833

Moderator Global

Member No.: 1,055

thanks for sharing! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

mi-am facut meniul pt maine si la cina am trecut pe lista peste la cuptor cu ciupercute si o rosie.
la pranz o sa-mi fac si eu o salata xxl a la dr_wise. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 20 2007, 10:01 PM
Post #1834

Musafir

Si cina mea a fost cam bogata...am ajuns pe la 19:45 acasa si m-am repezit in fasolica pastai gatita de mama cu carne de porc si usturoi...dupa asta, am terminat si portia de salata cu avocado ramasa de seara trecuta...si ca si cum n-ar fi fost de ajuns, dupa asta am atacat putin unt pe 2 feliute de mozarella...am cumparat unt sa prepar prajitura cu mere a lui blu, m-am linistit cu pofta de prajitura(multumesc lui Dzeu!), o fac in weekend daca nu mi-e lene(sau frica de dependenta mea de dulciuri...), dar fiindca nu mai mancasem de secole unt, si arata asa de bine, putin moale si proaspat, l-am atacat!
Acum am mustrari serioase de constiinta, imi doresc sa ma deranjez la stomac macar...ca sa mai dispara din mustrari...si as manca niste mere, dar cred c-o dau pe ceai, ca de mere nu mai am timp in seara asta...of, e grele, domle!!!

+Quote Post
Andru
post Mar 20 2007, 10:02 PM
Post #1835

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,248

De doua zile sunt si eu foarte constiincioasa si nu am mai calcat stramb
Luni:11:00 muschi presat cu perle de branza
14:00 2 bucatele de cioco 85%
17:00 spanac cu ou fiert si gratar de porc
21:00 (dupa curatenie in camera mea de camin) salata (salata verde ridichi, ceapa verde; o rosie si lamaie)
Marti: 11:00 muschi presat cu perle de branza
14:00 2 bucatele cioco 85%
16:00 spanac cu ou fiert si gratar de porc
18:30 supa de rosii si mancare de fasole verde
21:30 (dupa o sedinta de sauna si electrostimulare) un mar
Iar se repeta meniul meu (offf) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
In schimb am cumparat un avocado si habar n-am cum sa-l prepar. Mi-e ca va sta in frigider pana se strica.
Please help cu o reteta usoara de salata ca am tot auzit pe la voi dar nu am timp sa caut pe net. Acum ar trebui sa invat la Investitii ca am maine lucrare la seminar dar nu ma trage inima deloc. De cand cu cladura asta in Bucuresti, nu mai am chef nici de scoala nici de serviciu. As vrea sa ma plimb in prostie prin parcuri.

Eh, viata nu-i facuta numai sa ma distrez asa ca ma duc macar sa incerc sa invat. Pupici si maine sa ne gasim mai slabe si la fel de bine dispuse!!

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 20 2007, 10:07 PM
Post #1836

Incurabil

Member No.: 868

pescarush, ce-mi place cand zambesti (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

fanny, cate kg ai avut de dat jos ? si de cand te-ai apucat ? si eu as vrea sa dau jos pan' la Pasti macar 3 kg.

anca, interesanta combinatia macrou-varza la cuptor, dar nu cred ca s-o ma risc prea curand. sunt 2 alimente cu mirosuri prea pregnante, cum iese cand le combini?

+Quote Post
dr_wise
post Mar 20 2007, 10:11 PM
Post #1837

Musafir

PS: (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) ati urmarit emisiunea de pe TVR1 cu alimentatia??? FFF interesanta si placuta...dar cati constientizeaza ce mananca? si cat sport fac? Iar husband-ul meu imi zice ca am intrat in criza varstei, fiindca m-am apucat de dieta si sport la 39 ani (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) chiar as vrea sa deschid un subiect pe forum pt femeile de 40 ani sau in jurul acestei varste...cum arata femeia de 40 ani in viziunea lor si cum crede romanul/barbatul de rand ca ar tb sa arate si sa se manifeste o fem la 40 ani...fir-ar sa fie!!!! Cred ca ma dau la lesbi soon, fetele tot timpul sunt mai intelegatoare... (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 20 2007, 10:20 PM
Post #1838

Incurabil

Member No.: 868

Andru, salata de avocado e ...cea mai simpla, pur si simplu cureti avocado de coaja, il tai in bucatele, il stropesti repede cu zeama de lamaie ca sa nu oxideze si mai adaugi piper, sare, ulei de masline si eu am ras si niste branza feta. a iesit...demential.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 20 2007, 10:51 PM
Post #1839

Musafir

Eu am adaugat, la indicatiile fetelor(bune indicatzii...) ceapa verde, patrunjel, ou fiert, masline si mozarella...very delicious! Dupa gust...

+Quote Post
Leea
post Mar 20 2007, 11:23 PM
Post #1840

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Meniu' lui peste am avut azi - la repezeala, ce am gasit conform prin frigider:
MD - cafele (2 azi! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si mai tarisoare, ca-n sesiune); fulgi de ovaz si iaurt
P - pulpa de pui la cuptor + salata de varza murata
C - telemea, rosii, cateva nuci si 3 patratele de ciocolata. Aiurea de tot

Maine, ori ca am timp, ori ca nu, tot trebuie sa gatesc. Am pus deja fasolea la inmuiat - bucuria sotului meu! Am sa ma infrupt si eu cu drag, asa ca sunt rezolvata pentru pranz.
Maine seara as vrea niste oua fierte (nus' ce m-a apucat, detest ouale fierte; poate-mi dati niste idei cum sa le fac mai pasabile)

+Quote Post

685 Pages V  « < 182 183 184 185 186 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2025 - 09:10 AM