![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctoreaso, eu n-am auzit pana acum ca ficatul unui animal sa fie mai conform decat al altuia, aici e egalite! Deci sa-ti fie de bine!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nasol! In cazul asta intru in abstinentza de ficatei...
Domle, eu mi-s dr de corason...9595... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...sau 8989?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Fetelor din Ro, care sare cu o poza fotogenica a pateului de la Inedit?! Sa pun de niste oua umplute soon. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,am sa vin si eu mai tarziu cu meniul pe ziua de azi(pt ca ieri si alaltaieri am manca haotic rau.conform,dar haotic. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) )
Mi-am propus sa am DOAR 3 mese pe zi,dar nu reusesc!Observ ca lately(cam de 1 sapt.)mananc ft mult cantitativ.E drept ca am marit si intensitatea antrenamentelor de inot dar nu cred ca are vreo legatura. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va pup,revin! padrina,nu stiu cum sa pun poza aici dar intra pe siteul lor si gasesti acolo toate produsele lor: http://www.ineditfood.ro/ |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello dragelor!
Am mai scapat de-un deadline si ma bucur ca n-am mai trebuit sa stau pana tarziu. As spune ca l-am terminat chiar inainte de orele 17 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Din aceste cauze, iar trebuie sa scriu meniul pe 2 zile. So, ieri: D: pomelo, dupa iaurt cu fulgi P: mancare de mazare cu piept de pui la gratar si salata de varza C: pomelo Azi: D: pomelo, dupa, iaurt cu fulgi P: omleta simpla, piept de pui si salata de morcov cu telina (le-am mancat in combinatie pe toate) C: probabil 2 portocale. Apropo de vinuri, stiu ca-mi placea feteasca regala intr-un timp...dar daca ar fi sa insumez, n-am baut 3 pahare in viata mea din acest vin. Nu prea le am cu alcoolul si chiar nu prea-i vad sensul in timpul mesei. Imi place cum il inveti dr_wise pe copil. Trebuie sa-l perceapa corect. Am citit si eu ce zicea Monti in carte despre vin. Intr-adevar la ei e un cult, adica nu prea exista masa fara vin. Le place sa-l deguste...cred ca le da o stare de bine. De fapt, francezii fac din masa un intreg ritual. Am vazut asta cand am fost plecata in delegatie. Noi, romanii trebuie sa ne ridicam de la masa satui, iar francezii se ridica satisfacuti. Va pupic. Cu greutatea stagnez, adica 71.7. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
mama, mama, ce-am facut, am deschis cutia Pandorei cu comentariile mele pofticioase despre vinul rosu ...
intru pe elady, si ce vad? toate montignacele mele cele dragi discuta despre licoarea lui Bachus...sper ca nu spun tampenii prea mari, dar ma risc, ca stiu ca oricum voi imi treceti cu vederea: emoticon: am_pile_sus_puse (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce sa fac, fetelor, suma viciilor trebuie sa ramana constanta, nu-i asa ? emoticon: just_kidding roxanico, vreau sa stii ca greutatea la care-ai ajuns tu acum e un TARGET pentru mine, nu mai am "decat" 10 amarate de kile de dat jos pana acolo...offfff, viatza mea doc, am sa fac eu o poza la pate-ul 'cela, da' numa' sa stiu s-o pun pe site dup-aia...sper sa ma duca cerebelu' in seara asta, salata a la Leea constand in piept de pui cu ciuperci si alte chestii adiacente care dau un gust foarte bun mancarii o tona de (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru voi ! dar de fapt calitatea conteaza, si nu cantitatea: asa ca, cel mai sincer (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru voi ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
hai c-am reusit ! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/IMG_1587.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
@sylvia: Soro, imi suci gatul pas stanga rau de tot...dar l-am ochit!!! Merci! Vineri sau sambata plec la vanatoare de "Inedit"!!!
In seara asta am mancat doi carnaciori cu ou ochi, telemea de bivolitza si o salata XXL de verdetzuri. Si dupa vreo ora am ciugulit cioco Heidi 75% cacao...mi se pare cam dulce, as fi rontzait mere, dar nu mergeau dupa carnaciori, asa devreme. Si ma enerveaza fiu-meu ca pofteste la ciocolata mea! Intr-un fel imi face un pustiu de bine, fiindca daca as fi singura, as manca-o pe toata, asa ma mai scapa de cateva cuburi. Si culmea, ma intreaba intruna cand mai fac un mousse au chocolat...e, ce ziceti de un MM-ist din convingere? Nu voi face mousse prea curand, am alte programari pana la Paste: weekend-ul asta prajitura lui Blu cu mere si scortisoara, iar weekend-ul urmator prajitura Nemesis, numa' ca am cautat frisca fara zahar pr ornat, nu gasesc neam! Voi ati vazut pe undeva asa ceva? Toata frisca vegetala are 11% zahar, nu-i nici una fara, sau n-am descoperit-o eu inca; in schimb am vazut puzderie de capsuni! @roxanica: bravo! eu am intzepenit iar la 75kg Pt maine am de gand sa pun naut la inmuiat si sa incerc o salata boeuf, in varianta MM, adica(dupa mintea mea): naut fiert, morcovi rasi, telina rasa, castraveti murati, piept pui fiert, mazare fiarta(merge?), maioneza cu multa lamaie...pe care o voi indoi prima data in viata mea cu iaurt...sper sa-mi iasa ceva bun si sa nu se taie. Asta e tot un fel de pregatire pt meniul de Paste, sa n-o dau un bara atunci. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, cam multe dulciuri pentru faza de slabit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
La Nemesis poti servi si smantana groasa neindulcita(!). Si probabil capsunele alea n-au nici un Dumnezeu, inafara ca arata ca atare. Dar poate ma insel si la voi se gasesc de altele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am citit azi pe forumul elvetian de o tipa care a inceput cu Montignac in mai 2006, la 103,3kg. In noiembrie a ajuns la 75, acum cantareste 69. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit azi pe forumul elvetian de o tipa care a inceput cu Montignac in mai 2006, la 103,3kg. In noiembrie a ajuns la 75, acum cantareste 69. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) vreeeau si euuuu! Meniul meu pe ziua de azi: 10:00-paine integrala 13:30-1 portocala 16:00-snitzele pui(in faina de soia),ciupercute la tava,ardei 22:00-portocale...muuulte (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
doc, parca ne-am fi vorbit inainte !
si eu vreau sa prepar weekendul asta prajitura lui Blu pentru ca n-am reusit s-o fac inca si deja salivez la ea de 3 zile. iar weekendul urmator sunt Floriile, am primit deja comanda pentru 2 torturi speciale (unul pentru devorat acasa, altul pentru dus la gradinita) si se impune cu necesitate sa fac ceva dulce si pentru mine, ca altfel am sa m-arunc si eu la 1??!! felie si chiar nu vreau sa fac asta. deci am in plan tot prajitura Nemesis . am sa fac si poze . (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) azi: dim: 1 felie Wasa cu branza degresata si gem de fructe de padure, o cana de ceai verde; P: ce-a ramas din salata de aseara, cu pui si ciupercute; S: o salata mare de cruditati cu branza feta, daca mai am timp va fi si spanac, daca nu, ramane pe maine. Poate aveti vreo idee de 'ingrosare' a spanacului cu ceva conform Am citit azi pe forumul elvetian de o tipa care a inceput cu Montignac in mai 2006, la 103,3kg. In noiembrie a ajuns la 75, acum cantareste 69. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) deci tipa asta a slabit in 11 luni 'numai' 34 kg, in medie cam 3 kg/luna. Buuuuuun ! Incurajator ! Multumim kalua pentru news. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:35 AM |
|