![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Morning!
@kalua: capsunele alea arata bine, dar nu stiu cat de gustoase sunt...aduse din Grecia... @blu: finutzo, vrei sa slabesti 34kg?!!!! Pai cum gasim noi italian frumos, bogat, available si devreme acasa, daca te faci aschimodie?!!!! Nici asa!!! Dar sa stiti ca ritmul meu din ultimele luni a fost de 2kg/ luna si sper sa se mentina...recunosc insa ca in ultima vreme am mancat dulciuri conforme cam des, in dezavantajul fructelor...si nu e bine! In schimb, sambata nu se poate sa nu fac prajitura lui Blu, prea mi-a ramas in nas mirosul de mere coatpe si scortisoara...vreti sa raman cu el infundat? @ sylvia: eu n-am facut spanac, dar a facut mama piure de urzici si l-a ingrosat cu faina de soia...a iesit cam "grosier", dar a fost gustos...mama n-a mancat, fiindca daca i se pare ceva ciudat, nu gusta nici s-o pici cu ceara! Spanacul nu-l ingroasa cu nimic, il gateste cu ceapa tocata marunt, innabusita, spanac tocat, condimente si pasta de rosii; la sfarsit bate un ou cu zeama de lamaie si-l adauga in spanac. Iese o mancarica f gustoasa! Meniul meu de astazi: d - portocala, 2 finn crisp cu b proaspata si gem f padure, black coffee p - piept pui gratar cu salata de varza rosie s - 2 mere inainte(ca sa nu ma mai apuce cheful de ciocolata dupa masa); cred ca ce a mai ramas din mancarica de fasole pastai cu carne de porc...si ceapa verde "cat cuprinde" Aseara mi-a fost lene sa pun naut la inmuiat, poate in seara asta ma execut... Va doresc o zi minunata! PS: domle, ce-i cu doi ca nu-i mai vad ochisorii...scooby doo, where are you?! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
Azi am mancat asa:
-md: paine de casa conforma, branza dietetica, gem fara zahar; - p : pulpa pui gratar, ciuperci la gratar, rosii; - c : pulpa de pui gratar, varza calita, rosie, ceapa si Augmentin, caci am facut abces la o masea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 24-February 07 From: Bucuresti Member No.: 1,248 ![]() |
@Sylvia_31: Multumesc rapid pentru salata de avocado si merg la somnic ca de 3 zile nu dorm cum trebuie.
Scuze ca nu dau update la meniu!! Pupici!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
kalua si celelalte doamne bine montignace, ce spuneti despre urmatorul lucru:
am citit pe un site despre retete de prajituri cu faina integrala de grau si cu tarate, dar si cu unt, oua etc. deci grasimi, pe care ei le considerau conforme. inca n-am incercat asa ceva ca sa vad ce efect ar avea asupra greutatii mele, dar vreau sa aflu si parerea voastra. avem sau n-avem voie ? se accepta in faza de mentinere ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La faza de mentinere e ok, dar mai depinde si de cum reactioneaza fiecare corp. Pe mine ma ingrasa si astea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dar in orice caz sunt mai sanatoase decat cele facute cu faina alba. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
La faza de mentinere e ok, dar mai depinde si de cum reactioneaza fiecare corp. Pe mine ma ingrasa si astea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar in orice caz sunt mai sanatoase decat cele facute cu faina alba. thank you very much ! deci mai bine o sa-mi infranez dorintele 'neconforme' , cel putin pana slabesc cat de cat. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,am gasit si eu finally gem conform(acela de la Arovit).E ok la gust(nu m-am putut abtine sa nu-l gust,desi era pranzul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )dar e mai mult ca un jeleu,nu prea are consistentza.Din 3 linguri am "dat gata" jumatate de borcan de 225g.
Am o sugestie pt sylvia si padrina,care pana in weekend nu fac prajitura de mere dar care se gandesc la ea.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am gasit pe un site o kestie tare faina din mere:se rad 2 mere,se amesteca cu scortisoara,se calesc in suc propriu si se adauga cereale integrale.Se lasa pana dimineatza cand veti savura o pseudo prajitura monti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cand imi iau mere,o incerc si eu ca prea suna bine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O intrebare pt fetele care fac paine in casa:voi framantatzi mult aluatul?Pt ca il vad pe tata ca munceste tare mult la ea cand o framanta si mi-e si mila de el ca-l chinui... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Apropo,azi am luat taratze si a iesit de belea,dulce,frageda,aromata.yummy! Meniul meu de azi: 11:30-snitzele pui(facute cu ou si faina de soia),1 castravete 15:30-dulceatza(cateva linguri bune), salata verde (fara nimik) 18:30-2 portocale 22:00-paste integrale (cu sos de roshii,1 lingura ulei masline,ierburi de Provence),o chifla paine integrala (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ,1 ardei |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza!!!!
@blu: excelenta combinatie, teoretic...practic, o voi incerca in seara aceasta pt maine dimineata, pun si cateva picaturi de zeama de lamaie; de fapt, sa ma mai gandesc daca fac prajitura cu mere, am ceva mustrari pt atata dulce mancat sapt asta, inclusiv mesele de dimineata cu gem dietetic, asa ca de azi fac oarece pauza de dulce, ma refer la tot ce contine indulcitor; voi consuma numai fructe(ultima cioco Heidi cu 75% cacao mi-a halit-o fiu-meu aseara; a facut o pasiune pt ciocolata asta, spre disperarea mea!!!). Propunere de meniu for today: d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz si cereale macinate, black coffee p - as manca macrou gratar cu o salata verde, dar sa vad daca am norocul sa gasesc asa ceva la cantina s - criza mare de inspiratie!!! in caz ca nu consum la pranz peste gratar cu salata, se reporteaza pofta pt cina...I'll be back! Va doresc un inceput de weekend promitzator! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Blu, am trecut printr-o suma de experiente incercand sa fac paine cu faina de casa +/- tarate, si de fiecare data s-a terminat cu nervi si suparari. Asta pana ce am descoperit reteta de "Painea filozofului" (am pus-o la retete), care nu trebuie framantata, ci se amesteca cu lingura, e gata in cateva minute, nu se sfarama la taiat si se pastreaza destul de frageda (o tin in frigider si o scot cand am nevoie). Si e si foarte gustoasa!
Azi am poftit la pizza cu ton (fara aluat, reteta mea veche) pentru pranz. Diseara imi fac cateva linguri de ciocolata de casa, pe care am s-o las de consistenta smantanii si pe care am s-o mananc cu cateva nuci prajite. Pofte de copil alintat, cred ca le-a scos la suprafata oboseala din ultimele saptamani. Refuz sa-mi fac procese de constiinta, ca ultima data era sa mor cu constiinta legata de gat. In definitiv, va fi ciocolata conforma, cu fructoza, foarte putin unt, iar nuci/alune mananc oricum aproape zilnic. Si nici nu mai mananc altceva decat asta pentru cina, asa ca... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello dragelor! Miercuri seara in loc de 2 portocale m-am hranit cu un sos, facut de mami cu ficatei de pui si ciuperci...in care a pus si ardei iute..buun.
Ieri: D: 2 portocale, un iaurt dupa P: piept de pui la gratar cu salata greceasca fara branza C: 2 portocale Am tras ieri si-o repriza de aerobic. Incepe sa-mi placa. Muschii se simt foarte bine dupa ora de aerobic. Ieri am fost si la analize. Nu va mai spun c-am dat o groaza de bani pentru cateva analize. Dar le fac pentru un scop nobil. Imi doresc f tare un bebe. Azi m-am imbracat ceva mai sexy la birou, ca ma duc dupa program cu colegii la un biliard sau bowling. O sa pun o poza pe grup ca sa mai imi vedeti talia. Nu mai mi-am facut demult o poza de sus pana jos. Va pupic si va doresc un weekend cat mai placut! De data asta, chiar ma mut acasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:14 AM |
|