![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
Buna seara! Meniul meu de azi:
-md-un iaurt mic, paine integrala cu gem conform; - p - oua fierte, telemea, rosii; - c- trei cremvursti, putina telemea, doua linguri zacusca, rosii, ceapa. Imi era foame rau! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Propunerea mea de meniu a fost valabila doar pt masa de dim..ca in rest, a iesit talmesh-balmesh!
p - ceafa porc gratar cu salata (salata verde si ceapa verde) s - incercare de ciulama din piept de pui cu faina de soia, ardei capia rosu, telemea de bivolitza si cascaval cu 1/3 pahar vin rosu...ultimele picaturi... Ciulamaua a iesit cam nasoala, nu va recomand sa incercati asa ceva, cel putin cu faina de soia macinata grosier. Si acum fac o pauza de digestie, dupa care o tai la bucatarie sa-mi pregatesc micul dejun de maine dimineatza, respectiv retzeta recomandata de blu, cu mere rase, scortzisoara si fulgi de cereale...sa vedem ce iese... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
meniul meu de azi a fost foarte : 'NU FACETI CA MINE !!!!'
am papat un grape-fruit dimineata, la pranz 1/2 ardei rosu umplut cu branza Philadelphia , pe la 18.00 2 ochiuri prajite (ca eram in vizita la cineva si astea erau singurele chestii conforme din casa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , am rezistat eroic tortului ) , seara m-a pocnit o foame ....greu de indurat, si totusi o s-astept pana la 22.00 ca sa mananc niste paste integrale cu sos conform. am dat jos in aproape o saptamana 2 kg si sunt FFFFFF. mandra de mine, va dati seama (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) deci Monti functioneaza perfect, eficienta la maximum , mai ales pentru damele babane ca mine daca as fi tinut un regim hipocaloric, poate as fi slabit tot atat, dar la capatul saptamanii as fi avut acumulate tone de frustrari, ceea ce...nu-i bine deloc acum , in urma unei documentari asidue (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , am acumulat o multime de retete conforme carora le-am facut programare la gatit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) va pup cu drag, pentru ca si voi ati contribuit la fericirea mea. multumiri speciale lui Pescarush, stie ea de ce... This post has been edited by sylvia_31: Mar 23 2007, 09:32 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai in cazul asta sa sarbatorim evenimentul cu ceva bun, dar cu ce? Ai propuneri? Eu merg maine dupa-amiaza la praduit in Carrefour...dupa Nero D'avola....si, la recomandarea lui fiu-meu, dupa crochete de peste pt el si somon pt mine...sau somn...noi weekendul acesta suntem in "lasata secului", de sapt viitoare fiu-meu tine post pana la Paste, vrea sa se spovedeasca si impartaseasca, si in concluzie, ne facem de cap rau de tot, cu toate bunatatzurile...conforme! Si va fi sambata pestelui, respectiv duminica porcului!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Dap, sa curga sampania !
conforma de conforma *** |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza!
Hai ca mi-am pregatit in dimineatza asta desertul recomandat de blu, cred ca in felul acesta voi scapa de tentatia de a pregati prajituri, chiar si conforme...acum sa vad daca rezist fara sa-l mananc, pana maine dim... Propunere de meniu for today: d - iaurt cu fulgi ovaz si cereale macinate, black coffee p - peste gratar(somon, somn, macrou...depinde de ce gasesc "fotogenic" in market) cu salata XXL s - fructe desert, o salata cu ciuperci si piept de pui(castraveti murati, maioneza), daca mi-o fi foame... Va doresc un weekend minunat si aveti grija, a inceput numaratoarea inversa pana la Sarbatoarea Pastelui...incepeti sa va faceti listele de cumparaturi! Eu deja o tai dupa amiaza la praduit de servetele smechere, ornamente, vinuri, dulciuri, etc... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
Felicitari, Sylvia!
Meniul de azi: - md- 3 Finn Crisp 21% fibre cu branza de vaci degresata si gem fara zahar si un iaurt mic light; - p - lasagna false, chiftelute piept de pui conforme, salata rosii; - c - tocanita de ciuperci Monti, chiftele si o salata mare. Aceasta e intentia, dar mai vad... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gasit la Carrefour pate de la Inedit, picant, cu ciuperci, sau cu masline; mi-am luat pt inceput pate cu masline, sa vedem ce gust are...si am gasit si nero d'avola de "Corvo"!!!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am gasit la Carrefour pate de la Inedit, picant, cu ciuperci, sau cu masline; mi-am luat pt inceput pate cu masline, sa vedem ce gust are...si am gasit si nero d'avola de "Corvo"!!! eu intotdeauna imbunatatesc pateul cu sare piper, cimbru si busuoic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gustul lui din fabrica mi se pare cam... fad. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Au! Pai mi s-a parut chiar foarte sarat, numa' sare nu-i trebuia!
Am halit unul in seara asta, cu ardei capia, rosie si cascaval...este bun, nu nemaipomenit, dar e comestibil...cand ti-e pofta de pate. Si desert am mancat un patrat de prajitura cu mere, a la blu...DELICIOASA!!!! Pentru masa de pranz de maine am de gand sa pregatesc pulpa de vitel taiata cubuletze, cu sos de rosii si masline. Va fi pana la urma beef day, nu pork day...si multa salata verde! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:37 AM |
|