IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 189 190 191 192 193 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
sylvia_31
post Mar 27 2007, 11:13 AM
Post #1901

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

la multi ani, pescarush, si din partea mea ! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
iti doresc numai bine si putere sa treci peste toate.

Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Mar 27 2007, 12:02 PM
Post #1902

Musafir

Dragutzelor, care ati vazut si pe unde in Ro ceai ronnefeldt roibosh? Ca-mi facu pofta roxanica de ceai d-asta, cica-i bun de bun!!!
Aoleu, si am o foame, de vad in ceatza tot...pana la ora 14:00 mor de foameeeee!

+Quote Post
Leea
post Mar 27 2007, 12:31 PM
Post #1903

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

La multi ani, Pescarush! Sa ai parte de o primavara adevarata de acum inainte!

dr_wise, roibus e foarte bun, intr-adevar. Nu stiu de unde se cumpara, dragul meu (v-am zis ca e mare cunsocator la ceaiuri) l-a primit de la matusi-sa din Germania, care lucreaza la un magazin de ceaiuri. Cred ca am vazut si eu pe undeva, dar era cu miere (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Azi:
MD - Wasa cu lapte degresat; cafeluta
P - pizza fara blat + salata
C - 1 aripioara de pui + varza murata si 2 patretele cioco din cea buna

Ah, sa nu uit, va anunt in mod oficial: de saptamana viitoare trec la sala! Pentru prima oara in viata mea (ca m-am plictisit sa ma tot agit de una singura pe-acasa cu bicicleta si ganterele). Am si companie - o prietena, care deja merge de cateva saptamani. N-o sa am eu un program prea regulat de antrenament, dar vorba e ca voi merge la sala. Va comunic impresiile mai pe urma, sa vad cum fac fata.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 27 2007, 12:51 PM
Post #1904

Musafir

Iti spun cu mana pe inima ca-ti va placea la nebunie...bineinteles, dupa ce treci de perioada de inceput, vreo luna, cand iti dai duhul din te miri ce, dar gashca e tare faina la sala!!! Daca mai ai si o antrenoare simpatica si plina de elan, e super!
Hai ca o tai la masa, ca nu mai pot! O sa ma duc tarash pana acoloooooo!!! De foame!!! Sunt la low energy!!!

+Quote Post
kalua
post Mar 27 2007, 01:13 PM
Post #1905

Musafir

QUOTE(sylvia_31 @ Mar 27 2007, 09:04 AM) *
nu, kalua, sunt tot la faza I, dar intelesesem ca datorita continutului mare de fibre avem voie sa mancam finn crispii 21% cu pate de soia, pentru ca nu are mult ulei. A scris cineva mai demult ca se mai pot manca finn crispii si cu peste slab, de ex. ton in suc propriu, la fel cum putem manca pastele integrale cu o lingurita ulei de masline sau cu peste slab. sau e vorba tot de faza a II-a ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

din graba, n-am mai verificat IG-ul tahinei, am considerat-o un fel de ulei, de dressing si am zis ca merge in combinatie cu carnea.
deci, as fi avut voie ori :
- numai humus - fara ulei de masline adaugat, tahina included si fara carne alaturi, ori
- salata de naut fara tahina, cu ulei de masline eventual si cu carne alaturi.
am inteles bine ?

Tot ce are GI-ul peste 35 se poate combina cu peste sau ceva ulei de masline in materie de grasimi, dar nu cu altceva.

salata de naut fara tahina, cu ulei de masline eventual si cu carne alaturi - ok
numai humus - fara ulei de masline adaugat, tahina included si fara carne alaturi - se poate adauga niste ulei de masline

+Quote Post
rimo-nika
post Mar 27 2007, 01:39 PM
Post #1906

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

Cu intarziere pescarush iti doresc si eu un calduros ´´La multi ani!´´ Ai grija de tine,capul sus noi suntem alaturi de tine.
Pupici si numai bine iti doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 27 2007, 03:16 PM
Post #1907

Musafir

La multi ani pescarush si din partea mea...vezi ca ti-am mai facut si o urare dulce la topicul potrivit.
Meniul meu de ieri:
D: 2 portocale, iaurt cu fulgi dupa
P: zeama de ciorba de vacutza, ostropel cu aripioare de pui si sote de legume, salata de varza (au fost o minunatie)
C: conserva de ton in apa cu masline (n-aveam nici o verdeata in casa)

Azi:
D: 2 portocale, iaurt cu fulgi de grau
P: zeama de ciorba de pui, ficatei, 2 frigarui de pui si salata de varza. Ficatei..am descoperit dupa ce i-am bagat in gura ca aveau ceva vin in sos. Eu am crezut ca au decat un pic de ulei si verdeata. Si-am intrebat-o pe bucatareasa si-a zis ca-s conformi. Nu cred ca stie ca vinul e interzis in sosuri. Dar n-am mancat prea multi...asta-i singura alinare.
Azi vreau sa merg si la aerobic sa mai ma misc un pic.
Am uitat sa va spun ca am reusit performanta de a adormi la opera sambata seara. Am vazut Don Giovanni, dar m-a rapus oboseala.
V-am pupat si spor la slabit!

+Quote Post
@anca
post Mar 27 2007, 06:42 PM
Post #1908

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,332

La multi ani, pescarush! Sa-ti dea Dumnezeu o viata senina, plina de lucruri bune!
(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif)
Meniul meu de azi:
-md: sunca de pui, mozarela, rosii;
- p : lasagne false, rosie, castravete;
- c : un mar si doua pere.

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 27 2007, 06:52 PM
Post #1909

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

merci, kalua, am retinut.
azi: dim.: o felie paine din faina integrala + 1 iaurt mic cu 0,1% grasime;
Pranz (pe la 16.00) : o portie de humus, fara nimic altceva;
Si deseara voi manca niste kiwi si o portocala, c-a fost foarte satios nautul si-mi tine de foame.

va pupacesc si va doresc o seara minunata de primavara. eu voi face smotru prin casa, dar tot ma simt minunat, am o stare de buna dispozitie inexplicabila... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred ca de la primavara asta...

+Quote Post
pescarush
post Mar 27 2007, 06:56 PM
Post #1910

Musafir

multumesc mult fetelor!
am vin alb si vin rosu. care ce doreste? tortul MM il fac pe sambata, ieri n-am avut timp ca am fost preocupata cu schimbarea de look. m-am vopsit, mi-am aranjat parul diferit, am primit tone de complimente azi de la toti colegii. dar ce e mai frumos, complimentele le-au inceput copiii aseara. ma simt mult mai bine!
roxanica, unde sa caut topicul ala cu urarile?

+Quote Post

685 Pages V  « < 189 190 191 192 193 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:08 PM