![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumoaselor, sa va spun ce am mancat in seara asta si va rog mult de tot, spuneti-mi unde am gresit, ca simt eu ca ceva nu suna bine in combinatia mea:
d - mere rase cu cereale, black coffee p - ou ochi cu piept de pui gratar, salata de rosii si castraveti, desert guma orbit s - aici e aici! am inceput cu piure de urzici, ou ochi, cateva felii subtiri de salam uscat "saliste" de la scandia, rosie, ardei gras, ceva tofu cu ceva cascaval de post(d-ala din grasimi hidrogenate), vreo 3 linguri de iahnie si la sfarsit cam 10 arahide...cred ca arahidele astea desert nu-mi suna bine...voi ce ziceti? acum o tai pe site-ul MM sa vad ce zice la ele din pdv al IG-lui... Scrie IG 15 la peanuts...asta inseamna ca-i OK?!!!! Ziceti-mi da si ati facut un om fericit!!!! Sincer, de cand m-am apucat de dieta MM, o singura data am mai mancat DOUA ARAHIDE, dar nu cred ca se pun la socoteala...si nu stiu cand pot manca arahide, ca-mi mai este pofta din cand in cand! Prego! Pescarush, eu vreau vin rosu, dar pe stomacul gol?! Nu dai si tu o friptura gratar, niste alune, ceva? Sa stii ca si eu ma simt bine cand imi spune fiu-meu ca-mi sta excelent slaba, parca creste inima in mine!!! E cel mai sincer compliment dintre toate!!! Dar si cand mi-a spus ca am mustata mai mare decat a lui...mi-a venit sa-i sucesc gatul! Saracul, avea dreptate! Pana la urma, e cel mai fidel admirator si, de asemenea, cel mai inversunat critic! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, e ok ce-ai mancat la cina, sa-ti fie de bine. Nu e indicat de mancat des arahide la faza 1 pentru ca, in ciuda indexului glicemic mic, contin multe grasimi si glucide la un loc. Dar nu sunt interzise. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
pescarusha sexy,iti spun si eu cu intarziere HAPPY BDAY si la cat mai putine kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu am mancat astazi astfel:(zic eu ca incep sa ma pun pe picioare desi hainele imediat m-au sanctzionat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) 07:00-fulgi de ovaz cu gem de gutui,wasa 21% 10:30-2 oua,risichii 16:00-snitzele pui,1 rosie,2 ardei 22:00-3 portocale Fetelor,imi tot propun sa mananc si eu frumos ca voi,3 mese pe zi,da'nu reusesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza fetelor!
Tin sa va anuntz ca iar sunt in perioada de platou, stagnez cu brio la 75kg! Nu-i bai, sper sa-mi dau drumul in curand, sau macar sa se mentina constant ritmul de slabire, de 2kg/luna. Astazi am inceput ziua ca de obicei, cu mere rase si cereale, Dumnezeiesc de gustoase si usoare!!! Aseara am luat ciuperci, superfrumoase! e prima data in viata mea cand cumpar ciuperci crude si arata asa de bine, parca sunt din reclame, albe si cu palariutze perfect rotunde. Vreau sa le prepar in seara asta la cuptor, sau pe gratar, dupa reteta roxanei, dar 1/2 vor fi cu mozarella, iar 1/2 lui fiu-meu cu cascaval de post...mde...ce nu am inteles prea bina, tava tb unsa cu cevfa, sau pot pune ciupercutele direct pe ea...e de teflon. Revin deseara cu amanunte despre meniul zilei. Va pup si va doresc ca ziua asta sa sa umple sufletul de veselie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca poti sa pui si hartie de copt, ca sa eviti grasimea.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Maaaama, ce zi nasoala a-nceput iarasi! De dimineata sunt in priza, imi mai fac si nervi din nimic. Ei, asta este, ca sa ma calmez o sterg prin targ sa-mi iau niste tricouri noi in vederea... stiti voi, sala de saptamana viitoare, doar am promis!
Desi imi promiteam sa gatesc ceva nice astazi, nu-mi iese deloc timpul la socoteala. Voiam o ciorbita de peste, il si pusesem la dezghetat pe inamic... Asa ca: MD - Wasa, ceai (si o cafea inainte) P - resturi de varza calita cu carnati de duminica (pe ceilalti ii cam priveste; mai sunt niste aripi de pui gatite prin frigider) C - salata de mozzarella, ca mai am cateva gogoloaie mici plutitoare (ador mozzarella proaspata, dar e asa de greu de gasit!) Ca intotdeauna cand va reintalnesc ma luminez. Mi-au trecut si nervi, si agitatie si tot. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Da' acu' chiar ca trebuie s-o iau din loc, altfel raman fara tricouri noi. Sa va mearga toate unse! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, ala!
By the way, tu ce mananci ca sa impaci postul cu dieta MM? Ca as vrea sa tin si eu post in Saptamana Mare... PS: i-am luat lui fiu-meu lapte de soia cu aroma de vanilie, facut de firma Inedit, cea de la care cumparam toate pateul...ei, n-a vrut sa-l bea si pace! Cica are gust de Smecta(praful ala pt stomac deranjat)...si nici eu nu-l pot bea, ca-i indulcit cu zahar brun, fir-ar sa fie! Plus iaurt vegetal de la Danone...mirosea f bine, a fructe exotice, dar era tot cu soia...iarasi a facut mofturi! Noroc ca am colege care tin post si le voi "dona" produsele astea.... Mi-a mancat ficatzii cu postul lui, el vrea si sa manance bine, si sa fie mancarea gustoasa, etc....oare cand va fi student, tot asa scrifosit va fi?! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua draga, am o problema tehnica: de Paste vreau sa fac o pseudo salata boeuf, cu naut fiert, morcovi si telina crude rase, piept pui fiert, castraveti si gogosari murati(fara zahar), maioneza, mazare fiarta(mazarea o am la congelator cruda, urmeaza s-o fierb), ornata cu ou si masline. E ok compozitia, sau tb sa scot ceva din toate ingredientele astea?
Multumesc mult! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E ok, dr_wise. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:04 PM |