![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Viele danke, kalua!
Pescarush, are dreptate roxanica, vreau si eu poze cu o canadianca sexy, hot si available...sa vedem cum arata!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Dr_wise, eu am renuntat la MM pe perioada postului.
Iti recomand fasole gatita in diverse feluri cu acritura, vinete fara grasimi cu finn crisp, varza calita, chiftelute de soia cu verdeturi multe in compozitie, paste integrale cu usturoi si sos de rosii, tofu la greu. Cantarul arata ok, nu am pus nici un gram. Hainele parca spun altceva. Nu iti recomand sa renunti la MM pt o saptamana. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki Diana, no problem. N-am de ce sa ma supar. Chestia asta e destul de la moda in ultima vreme. Dar pana la urma drepturile de autor trebuie respectate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si acum on topic: Aseara am mancat fructe: o portocala, un kiwi si un mar Azi: D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi P: mancare de varza cu piept de pui la gratar C: probabil voi manca tot fructe Pupici! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
blu, multumesc de urari.
roxanica, am descoperit ieri topicul, ti-am raspuns si acolo. dr_wise, sa stii ca am ratat ocazia sa-mi fac poze cu noul look, pentru ca am imprumutat aparatul foto la o prietena. dar voi pune poze dupa party de sambata seara, de ziua mea. revenind la MM, este f. greu sa tii post si MM in acelasi timp. Eu incerc miercurea si vinerea macar, dar nu prea-mi iese. hai ca revin si eu la MM, in forta. acum trebuie sa mai pun 1 - 2 kg, ca am slabit zilele astea si atarna hainele pe mine, nasol. meniul meu pe azi: D - o mandarina, apoi fulgi de ovaz in apa fierbint, cu putin gem P - un toasted sandwich, veggie, pe paine integrala, e excelent C - mancare de ciuperci. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatzaaaaa!
Aseara eram cam blegoasa dupa cina(am muncit din greu la ciuperci umplute!), m-am asezat in pat si am zacut ca o foca pe banchiza, motzaind de somn...asa ca postez meniul de ieri acum: d - mere rase cu scortisoara si cereale, black coffee p - macrou gratar cu lamaie, salata de rosii si castraveti s - ciuperci umplute(reteta roxanicai)...f gustoase, a mancat si my son, desi nu se omoara deloc dupa ciuperci; le-am umplut cu ceapa verde, coditele tocate marunt, ardei gras rosu tocat(aveam la congelator), pasta de rosii, patrunjel proaspat si usturoi tocate marunt, sare, piper negru; la sfarsit am pus cascaval de post ras. Au iesit f bune, iar cascavalul de post nu-i rau deloc. Le-am servit cu felii de rosii si ardei capia verde. Voi mai incerca sa fac aceeasi reteta, dar pe gratar, sa iasa ciupercile mai uscate... La ora 11:00 am mancat doua mere; fir-ar sa fie, ma culc tarziu(am de luat un antibiotic la 23:00) si m-am obisnuit sa mananc doua mere inainte de culcare...ma simt asa de bine, sunt dulci acrisoare(ionatane) si-mi dau o senzatie tare placuta! In dim asta am schimbat meniul, am trecut pe finn crisp cu b proaspata si gem dietatic, dar am de gand sa prepar in seara aceasta o budinca cu branza si iaurt, fiindca branza asta nu mai rezista mult si tb s-o consum. Va pup si va doresc "vant din pupa" la treburi!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
vin si eu cu meniul meu pe azi:
D - jumatate de grapefruit, pauza, cereale cu lapte P - piept de pui la gratar cu salata de varza C - conopida cu cascaval la cuptor |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
Buna seara! Meniul meu de azi:
-md: finn crisp cu gem dietetic; - p : 2 oua fierte, un snitel conform, mozarela, rosii; - c : paste integrale di Cecco cu sos de rosii si ciuperci. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mancat super bine astazi, mai ales in seara asta, si a fost mancare exclusiv de post! Vorba lui fiu-meu, sa tot mananci asa de post!!!
Meniul meu de astazi: d - finn crisp cu b.proaspata si gem de prune dietetic, lapte, black coffee p - piept pui gratar cu salata de varza alba cruda s - super mancare MM si de post, pe deasupra! adica: restul de ciuperci umplute ramas din seara precedenta, salata XXL din salata verde, castraveti, rosie, ceapa verde, ulei masline, otet mere. Acum am pus la fiert pastele Divella, sa fac o budinca cu branza si iaurt(reteta de data trecuta), numa' ca acum pun si lapte, sa nu mai iasa prea uscata. Va spun impresiile maine. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Hello, ladies !
S-ar parea ca asta a fost seara pastelor integrale in randul montignacelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am mancat si eu in seara asta paste Divella fierte al dente amestecate cu putin sos pesto in care am calit 4 catei de usturoi maruntiti . super bun. in restul zilei, a fost cam asa: dimineata, pe la 11.00, 1/2 buc. ceafa de porc + o pulpa de pui la gratar- ramasite de ieri mai pe-amiaza, o felie de paine integrala de casa mi-am luat un pachetel enervant de subtire - ca o foitza- de somon afumat, cred ca-ncerc in weekend niste paste cu somon. am ganduri mari, vreau sa-ncerc si budinca inventata de dr. wise. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesto nu se combina cu paste integrale la faza 1.
Sau poate ai mancat alt fel de sos, pe care-l numesti tu pesto? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pesto contine mai intotdeauna un fel de seminte (cel mai des de pin) si parmezan ras. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:05 PM |
|