![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Leea, am terminat 'Fata cu cercel de perla' si mi-a placut f mult. Mersi de recomandare. Am mai citit undeva de o carte f buna a lui Isabel Allende - Paula, dar am cautat-o pe net si am impresia ca n-a fost tradusa in romana, iar eu cu spaniola nu ma impac chiar atat de bine, ca sa-mi permit sa citesc o carte scrisa in aceasta limba. Vi s-a intamplat sa va cada prin mana cartea cu acest titlu?
Doctorcita, nu ti-am spus eu c-ai cam gretoasa mancarea aia de conopida? Probabil oi fi uitat. Trebuia s-o mananci cu o salata de varza sau alta salata. Eu m-am gandit sa fac urmatoarele mancaruri in limita timpului disponibil: salata de telina, morcov, piept de pui si maioneza. Poate pregatesc si o salata de naut, ca l-am cumparat de ceva vreme. Felul 2 o sa fac friptura de pui la cuptor cu garnitura de mazare, marar si ciupercute sau cartofi (inabusiti la teflon cu ceapa,ulei, usturoi si dafin - pentru restul lumii). Desertul deja l-am comandat la d-na Mimi tort din spuma de ciocolata. Dansa mi l-a recomandat c-ar fi foarte bun, o sa-i fac poze si va spun cat de incantati au fost ceilalti. Pentru mine, daca voi vrea ceva dulce, iau un cub de cioco conforma. Mama face drob de miel, cozonac si alte specialitati, asa ca probabil voi avea si din astea pe masa de Pasti. Aseara n-am rezistat si am luat si eu 2 snitele micute facute cu faina de grau si am mancat si o portie de ciorbica cu ardei gras crud. Azi dimineata m-am cantarit si nu s-a intamplat nimic (70.7). Fetelor, va doresc spor la pregatirile pentru Paste. Si eu de-abia astept aceasta sarbatoare, dar ma simt un pic cam obosita. Sper sa le scot pe toate la capat. Mai am inca multe lucruri de pus la punct in casa. Va pupicesc! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am scris la topicul cu meniul de Pasti ce fac.
Si tortul meu va fi cu un fel de spuma de ciocolata, dar e conform. Sper sa-mi iasa bun. Asta seara o duc pe asta mica la ai mei pe doua zile, ma bate-un gand sa fac peste azi sau maine (ea nu mananca peste), dar inca nu stiu de care si cum sa-l pregatesc. Probabil ma voi hotara la fata locului, adica in magazin. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Somon gratar Kalua, e super bun!!!! Cu multa salat verde!!!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Somon am tot mancat in ultima vreme, parca nu ma incanta ideea. Sa vedem ce mai zice si domnul meu.
As manca un drac de mare, dar nu stiu daca gasesc. Salata verde e obligatorie acum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place pastravul. Mi se pare cel mai gustos peste.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, si mie, dar mancat la munte....of!
Si-mi mai place plachia de crap cu multe rosii, ardei gras rosu, ceapa, piper, foi dafin, usturoi si patrunjel tocate marunt, adaugate la sfarsit...plus cateva feliutze de lamaie...iam, ima! Si cu un vin alb sec bun, o feteasca...dreaming! Drac n-am mancat, da' nu-i timpul pierdut...unde-l gasesc sa ma laud ca l-am mancat pe dracu' gol?! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu, e unul urat tare, dar tare-i gustos. Eu il cumpar gata filetat.
(IMG:http://www.fisch-reese.de/fischkunde/images/seetaufel.jpg) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ca-i urat! Si poti sa-l mananci daca arata asa? Banuiesc ca daca e deja file, nu se mai observa aspectul intial.
Am venit un pic mai devreme de la cantina si zicea d-na Mimi ca s-a gandit la o reteta de pasca conforma. Ma duc azi sa cumpar faina de naut ca sa i-o aduc maine. Restul cumpara dansa. Cred ca trebuie facuta cu branza dietetica, oua, fructoza, baton de vanilie. Ma gandesc c-ar fi interesant sa puna niste caise dezhidratate, in loc de stafide. Ce zici kalua? Ar fi conforma? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu, e unul urat tare, dar tare-i gustos. Eu il cumpar gata filetat. (IMG:http://www.fisch-reese.de/fischkunde/images/seetaufel.jpg) Auuuuu, da' urat mai este!!! O fi insurat, sau se inmulteste in vitro?! Si eu tot peste am mancat la pranza, da' unul mai fotogenic, macrou la cuptor cu lamaie, plus salata verde si ceapa verde mar "M"(cam mica la capacitatile mele paranormale...). Desert: Orbit... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:00 AM |
|