IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 199 200 201 202 203 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Apr 4 2007, 01:36 PM
Post #2001

Musafir

Te luminez eu dragutzo...pentru punctul 1 octopus = caracatita in engleza. Eu nu mananc asa ceva nici sa-mi dai bani, dar barbata-miu e innebunit dupa chestiile astea.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Apr 4 2007, 02:02 PM
Post #2002

Musafir

Pai si cum ii prepari, leea draga, pe astia mici ai lui "octopus"?! Mie-mi place calamarul.
Si cu mascarpone, cum ramane? Dar ce gust are, de branza, de vanilie, de tiramisu???? Vorbesc si eu sa ma aflu-n treaba...
Meniul meu pana la aceasta ora:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, black coffe cu lapte
p - varza la cuptor cu carnat uscat din carne viat si oaie...mai, da' uscat rau de tot, de abia am reusit sa-l tai!!!
Deseara as manca o salata, habar n-am de care...thinking....plus, bineinteles, "dracul meu de ciocolata", respectiv o bucatita de tort "de colectie".

+Quote Post
Leea
post Apr 4 2007, 02:08 PM
Post #2003

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Pai, octopusii ii prajesc cu ceapa, usturoi si ardei rosu, in putintel ulei, mai apoi ii inec in vin alb, iar la urma, dupa ce au fiert bine, mai dreg de sare, piper, usturoi, adaug 1 lingura de smantana si patrunjel. Merg bine cu paste, zic unii. Dar nici fara nu-s rai deloc.

Mascarpone dupa parerea mea are gust de lapte praf si textura de crema foarte-foarte fina. Se poate face o crema de tiramisu din ea, cu oua, fructoza si rom (reteta am luat-o si eu de pe un capac de mascarpone). Mie-mi place foarte mult. Zau ca trebuie sa incerci!

+Quote Post
dr_wise
post Apr 4 2007, 03:14 PM
Post #2004

Musafir

Daca zici, tu, hai ca-mi pierd virginitatea astazi la mascarpone, si asa n-am ce face deseara, dupa servici...tort am facut, m-am umplut de respect....afara e frumos, miroase a primavara, ce mai, as taia-o de pe acum out! As tzopai intr-un picior pana la lasarea intunericului!
Anuntz deseara ca am facut!
Da-i conforma mascarpone asta, spre ca nu-i cu zahar?! Lasa ca citesc pe ambalaj ce scrie...

+Quote Post
Leea
post Apr 4 2007, 09:59 PM
Post #2005

Incurabil

N-are nici un zahar, frate, pai asa ma stii pe mine? Tre' sa-i pui ceva s-o indulcesti. Eu am sa-i pun gem de data asta, fiindca vreau o crema cu aroma de fructe pentru tortul minune.
Ei, daca blatul tau arata ca dracu' inotator, iti inchipui cum arata al meu ca l-am si rulat. M-apuca pe mine creativitatea cateodata exact unde nu e cazul. Rulada din blat fara faina? Ma pufneste rasul ca mi-a si trecut prin minte una ca asta, da' gata, am facut-o. Sa vedem mai departe cum l-oi umple (asta va fi abia poimaine)
Si daca va fi bucati-bucatele, ce conteaza? E prajitura mea personala, pot sa-i dau ce forma vreau eu!

Si-ntr-adevar pe seara am repetat faza cu casul si leurda de la micul dejun.

Maine:
MD - Wasa si ceai, plus cafeaua
P - sarmalute conforme in foi de stevie - o delicatesa
C - salata in tot cazul, cu ton cel mai probabil

+Quote Post
pescarush
post Apr 5 2007, 04:15 AM
Post #2006

Musafir

eu am mancat azi:

D - o nectarina, pauza, fulgi de ovaz, germeni de grau in apa fierbinte, cu apple butter
P - salata de fasole boabe, cateva seminte de floarea soarelui
C - un cartof dulce copt (de-ala conform, cu IG = 50)
mai tarziu, cateva boabe de struguri negri

+Quote Post
dr_wise
post Apr 5 2007, 07:25 AM
Post #2007

Musafir

Of persarush, da' vorbareatza ai mai fost seara trecuta!!!!
Neatza MM-istelor frumoase si harnicutze!!!
Va anuntz cu durere in suflet ca am ramas virgina in continuare...nu am gasit mascarpone la Billa(e f aproape de office-ul meu)si-n alta parte n-am mai mers, ca m-a obosit randul de la Billa, la casa, ceva de speriat! Parca vine sfarsitul lumii! Cumparau toti ca disperatii si in cantitati industriale toate porcariile posibile! Mey, eu nu inteleg cum de nu se lumineaza oamenii astia!!! Stiti ce aveau in carucioare?! Sucuri d-alea ieftine si criminal de toxice, cola cat mai multa, frisca lichida en gross, halvarine de toate natiile...eu am cumparat una acum, ca tine fiu-meu post, ca altfel nu ne-am mai atins de halvarina de ani buni...maioneza, carne de porc, bere, etc...au innebunit! Iar la batranete se plang ca nu le ajung banii pt medicamente.
Pana la urma, meniul meu de ieri a fost:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi cereale, coffee cu lapte
p - varza la cuptor cu carnat
s - ciorba de fasole(avea si ceva morcov ras, dar nu cred ca a fost influentabil prea tare, sper...), ceapa, pate picant "Inedit", "drac de ciocolata", o portie zdravana, dupa care mi-a cam fost rau...cred ca organismul meu nu mai e pregatit pt produse de cofetarie "elaborate". Da' e bun, ceva de speriat!!! Si cred ca daca ar fi avut si glazura de ciocolata, ar fi fost sublim...next time surelly!
Leea draga, am spus eu ca suntem gashca asta un picutz telepatice! Daca am dat-o in bara cu blatul, era clar, ca undeva in grupul nostru, cineva tb sa pateasca la fel, sau ceva pe langa...hai ca-i bun de bun blatul si cine mai vede ce mananci tu acolo?!
Data viitoare, cei din urma vor fi cei dintai, pai nu?!
Va pup cu drag!

+Quote Post
kalua
post Apr 5 2007, 08:56 AM
Post #2008

Musafir

Eu cand stau la o coada mai mare la alimentara ma mai uit prin carucioarele oamenilor si abia dupa aceea la persoana care-l impinge. Si aproape de fiecare data constat cu surprindere ca exista o formula intre cumparaturi si silueta cumparatorului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu l-am trimis pe al meu azi sa cumpere alimentele care-mi trebuie maine, sa se lupte el cu casnicele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Leea
post Apr 5 2007, 09:13 AM
Post #2009

Incurabil

Io-s mai isteata! Tot ce sta bine in frigider sau camara cumpar cu mult inainte. Oua, unt, etc. am cumparat sambata parca. Legume, fructe, verdeturi, branza, sunca ieri. Mi-a mai ramas doar mielul, care trebuie sa fie proaspat, deci va veni maine. Decat sa ma-nghesui prin magazine in ajun, mai bine nu mananc; in perioade aglomerate nu calc prin marketuri nici picata cu ceara. Mai bine la magazinele din cartier, unde au cam de toate.

Acum astept sa-mi dospeasca aluatul de cozonaci. Intre timp am sa fac si crema inventie din mascarpone cu gem (de capsuni am sa pun). Va comunic mai pe seara ce-a iesit din ea si cum se potriveste cu blatul de ciocolata. Presimt o mareata victorie! La atac!

+Quote Post
dr_wise
post Apr 5 2007, 12:24 PM
Post #2010

Musafir

Iam, iam, leeaaaaaa!
Imi ploua in gura cu averse!
Eu sunt la birou, ma cert cu indienii si beau ceai de matraguna d-asta sanatoasa....ceai verde cu spirulina...bleah! iti dai seama imaginatia mea pe ce culmi este, dupa povestirile tale, alea cu cozonaci la dospit(deja simt mirosul!!!) si crema de capsuni!!!!
Mai am un pas si intru in orgasmul ala gustativ....of! Mai povesteste ca-mi placeeeee!

+Quote Post

685 Pages V  « < 199 200 201 202 203 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:07 PM