IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 201 202 203 204 205 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Apr 7 2007, 07:09 AM
Post #2021

Musafir

'Neatza!
Nu stau mult, ca sunt deja bagata la 220V...
Meniul de ieri a fost, pana la urma:
d - portocala, finn crisp cu gem diet prune, coffee cu lapte
p - salata cu ton
s - rosie cu cascaval, salata de vinete
21:30: amestec de nuci cu alune si fistic, ca-mi era pofta rau....
Am facut blatul si mi-a iesit.
Astazi e grosul bucatarelii la mine, va transmit impresiile de pe frontul de est mai la apusul soarelui.
Va pup si va astept deseara la o "sedintza de bilantz", daca mai sunteti in stare de asa ceva...
Ciao!
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Apr 7 2007, 10:42 AM
Post #2022

Musafir

Fetelor, mi-e dor de voi, dar sunt si eu bagata la 220 V ca amica mea. Sunt foarte incantata, am spalat ieri geamuri, am pus perdeaua cea noua, a venit si canapeaua, am montat si pervazul. Totul e verde praz la mine in sufragerie si cu lumina care bate de afara e super nuanta. Cum gasesc aparatul ala foto, care-i printr-un sac, va fac poze.

Mersi pesca pentru dezlegare. Imi pare rau ca n-o pot imparti cu voi...ca e f multa. Nu credeam ca din 2 kg de faina de naut poate iesi atata pasca. Si eu am luat decat 1/3.

Acum ma duc sa iau tortul pentru nemonti. Dup-aia revin la treburi casnice. In bucatarie inca n-am intrat. Cred ca diseara ma apuc de mancare.

Stiu c-am ramas in urma cu postatul meniurilor zilnice, dar am mancat conform. Acum am 71 si sunt in acea perioada...sper ca dupa ce scap voi fi la 70.
V-am pupat si spor la treaba!

+Quote Post
Leea
post Apr 7 2007, 11:55 AM
Post #2023

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Raportez cu respect: eu practic am terminat pregatirile. Mai am behaitorul in cuptor (am umplut cam un sfert din miel - nu va spun cum miroase toata casa), de vreo jumatate de ora am scos sufleul de branza pe care-l fac pe post de pasca, am mai trecut o data cu carpa peste mobila, mai am doar vreo 2-3 ture de rufe de spalat, ca la mine asa functioneaza problema. A, sa nu uit, am mai facut si ordine prin camara, ca pe un raft era o debandada ingrozitoare. Ar mai fi un miliard si-o suta de chestilici dac-as sta sa bag de seama, dar eu atata mi-am propus pe ziua de azi. Sunt destul de multumita de rezultate.

De papat azi?
Micul dejun l-am sarit, m-am multumit cu cafeaua si cateva pahare de apa. Si nici acum nu mi-e foame absolut deloc, fiindca sunt inca turata.
La pranz o ciorbita de mielut (am pus in ea leustean, macris, ceapa verde - hmmmm!) si o bucata de urda cu salata
Seara un mere si un iaurt.

De-as avea in fiecare zi lipsa de pofta de mancare de azi!
S-aveti spor la treaba. Nu va lasati, ca eu va fac galerie de pe margine (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 7 2007, 12:45 PM
Post #2024

Musafir

Leea, asa-s si eu, cand sunt bagata in priza cu treburi domestice nu mi-e foame, nu mi-e sete, nu mi-e dor de codrul verde.
Ca urmare ieri am mancat 2 wasa 24% fibre cu pateu conform, la ele ridichi si rosii. Iar seara am bagat niste alune, dar si pe alea asa, fara foame sau pofta.

+Quote Post
Leea
post Apr 7 2007, 06:43 PM
Post #2025

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Tocmai m-am intors din oras - o pustietate ce n-am mai vazut in viata mea. Numai eu si al meu bantuiam pe strazi, toti ceilalti pititi in vizuini gatesc de zor si trebaluiesc. Asadar am avut orasul intreg la dispozitie pentru cat romantism am avut noi chef - floricele prin copacei, magnolii inflorite, iarba verde, pasarici, cotoi in calduri, etc. Peste o saptamana implinim 23 de ani de cand ne-am cunoscut. Ce amintiri!...
Am mai tras si o tura de nervi acu, pe seara. Dupa ce am spalat toata ziua si in sfarsit inchisesem atelierul, acum seara, abia intoarsa de la plimbare si cu tot romantismu-n oase a trebuit sa pun din nou masina in functiune. Nu ma-ntrebati de ce... Am toti dracii din lume, dar incerc sa ma mobilizez sa uit.
Am avut si un mic accident azi: m-am oparit binisor la mana stanga. Trei degete imi sunt rosii ca racul, dar cred ca am scapat cu atata. Mi-am adus aminte pe loc si am pus miere, ca sa nu fac basici.

Gata cu vorbaria; trec la bucatarie sa-mi aleg doua mere frumoase ca sa inchei ziua cu bine. Mai faceti si voi cate-o pauza, ca ma complexati!

+Quote Post
kalua
post Apr 7 2007, 08:22 PM
Post #2026

Musafir

Lasa Leea, numai rufe de spalat nu-i asa mare bai, Lenuta (masina de spalat) are treaba, nu tu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Opareala aia-i bai mare (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) , vindecare buna si repede!

+Quote Post
dr_wise
post Apr 7 2007, 10:24 PM
Post #2027

Musafir

Dragutzelor, gata! Am terminat pe ziua asta!!!!
Am fost harnicia intruchipata today!
Dim mi-am hranit termitele, apoi am spalat pana la 09:45 cand m-am teleportat la coafor; m-am tuns, mi-am aranjat unghiutele, ar fi fost loc si de un epilat, dar nu mai avea tipa nici o fereastra...nu-i bai, daca era urgentza supersonica, ma programam din timp.
Am taiat-o apoi in piatza, am luat mere, ulei si alte cateva articole si am aterizat acasa...am intins rufele afara, la aer de primavara, dupa care am trecut la bucatareala grupa mare: icre, maioneza, tort MM de cioco - a iesit fotogenic! - drob, salata boeuf, salata boeuf MM(cu naut in loc de cartofi), fasole batuta pt omu' care tine post, pauza de pranz, putzina curatenie in casa, luat rufe de la uscat, pus alte doua, ca asa-i la noi leea draga, by the way...preparat si impanat friptura de miel pt tomorrow, inrosit oua, admirat oua(mde...), luat seria a doua de rufe de la aerisit, mancat mere, mancat salata naut, deparazitarea principala(adica baie tot poporul), imbalsamare cu crema anticelulita & de riduri, alte doua mere, dormit pe mine ca valiza in gara, facut patul(my husband, of course), trezit, inviorat si trimis mesaj de dragoste la toata gashca montignaca. Ei, ce ziceti de mine? My name is duracell...bateria duracell...da' ma doare calcaiul de nu mai pot!!! Sa vina un macho sa-mi maseze calcaiul!!!!
Meniul de astazi a fost:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
13:00: un mar
14:00: fasole batuta cu un carnacior taranesc, salata de verdetzuri XXL
17:00: o cafea black decofeinizata
18:00: doua mere si o portocala
21:00: salata de naut
23:00: doua mere
Acum ma culc ca nu mai pot, sunt iar ca o broasca calcata de masina! Ar mai fi fost loc de un calcat(rufe, fete masa, imbracaminte pt masa festiva), dar o las pe maine.
Va doresc din suflet un Paste fericit, cu toti cei dragi alaturi!
Va pup!

+Quote Post
pescarush
post Apr 8 2007, 03:39 AM
Post #2028

Musafir

eu am fost bagata doar la 110V (ca aici asa avem (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ).
Leea, sa fi vazut tu aici vanzoleala prin mall-uri si pe sosele azi. n-am gasit loc de parcare la mall, m-am invartit vreo 15 minute, si e o parcare imensaaaa. mai frate, cand or gati si canadezii astia, ca tot timpul sunt in mall?
sanatate si sa-ti treaca repede arsura, sa nu ramana urme.
eu am facut Nemesis pentru mine, bineinteles ca am gustat-o si a iesit yummy!
la popor a facut mama o alta prajitura, neconforma (mi-am bagat deshtele si in aia, sa vad ce-a iesit, ca doar n-oi muri proasta).
drobul de miel l-am cumparat de la romanul nostru din piata (nici macar nu m-am dus eu, mi-a fost adus acasa). am facut friptura de miel la cuptor, am mancat deja din ea, bineinteles. am mai facut o ciorba si pulpe de pui la cuptor ca n-am fost sigura de fiu-meu cel mic ca va manca miel.
sa aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

+Quote Post
dr_wise
post Apr 8 2007, 05:08 PM
Post #2029

Musafir

Hristos a inviat!
Dragutzelor, imi plecara ultimii musafiri acum cateva minute...mi-au halit tortul!!!! Auuu! M-a intrebat nepotul meu care-i retzeta, culmea!!!
Am avut si tort de cioco normal, da' nu prea a avut succes, doar MM meu si tortul de inghetata. Si am baut intaiasi data "Sec de Murfatlar", rosu...e super bun !!! Vi-l recomand din toata inima la friptura de miel.
Maine o tai la nasi pe jos, sa consumam caloriile depuse today.
Voi ce-ati facut? Cun ati petrecut?

+Quote Post
kalua
post Apr 8 2007, 08:12 PM
Post #2030

Musafir

Adevarat c-a-nviat!
Si mie mi-au plecat musafirii mai inainte, a fost frumos tare si am mancat conform cu toate ca pe masa au fost si alte chestii.

+Quote Post

685 Pages V  « < 201 202 203 204 205 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:17 PM