![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hristos a inviat! Daca voi ati mancat conform, eu ma laud cu o felie de tort neconform ...toata lumea zicea ca-i super delicios, dar am vrut sa ma conving si eu de lucrul asta.
Meniul meu pe 4 zile, ca am ramas restanta: Joi D: mar, dupa iaurt cu fulgi de secara P: mancare de varza cu piept de pui la gratar, desert salata greceasca fara branza C: ultimele 2 snitele (stiu ca-s de faza 2) dar trebuia sa le manance cineva + pomelo Vineri: D: pomelo, dupa iaurt cu fulgi P: fasole batuta cu piept de pui la gratar C: ciorbica de pui, pomelo Sambata: D: 2 wasa cu gem, iaurt cu fulgi P: ciorbica de pui C: conserva de ton in apa cu masline Cand am venit de la Inviere am gustat pasca + 2 cuburi de cioco Heide 75%. E buna, de-abia ma abtin sa nu mananc din ea. Imi place cel mai mult combinatia de branza dietetica, fructoza si caise dezhidratate. Coca e cam fada. Duminica: D: pasca P: ciorbica de rata (facuta de mamaia, la tara, super buna), un mic (era prea picant pentru gustul meu), o felie de tort neconform, pasca si ou rosu (astea le-am mancat ca aperitiv, ca a cam intarziat masa si mi-era cam foame) C: pulpa de pui la cuptor cu rosii, pasca Ehe...si dupa atata mancare...cat credeti ca am cantarit azi dimineata?! Iaca 70 kg. Deci s-au facut 15. Sunt atat de fericita, incat m-am gandit sa impart vestea cu voi. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Ideea e ca azi voi continua sa mananc pasca, dar mananc amestecul de branza cu caise. Sper sa nu dauneze greutatii. Cred ca-i prima branza, pe care o mananc de cand tin Monti si d-aia imi place atat de mult. Nu simt nevoia sa-i adaug paste sau altceva. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
Paste fericit!
@ roxi -felicitari...in toiul sarbatorilor aduci vesti bune. Ne simtitm la rindul nostru happy cind nu punem kg. inapoi,mai ales acum la ocazi deosebite. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc rimo-nika. Sper sa stai si tu bine cu kilogramele. N-ai mai postat de ceva vreme, dar probabil ai mancat conform (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Succes si tie, la cat mai kilograme pierdute!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza dragutzelor!
Gata, a trecut si sarbatoarea Pastelui, fara cutremur in greutatea corporala...a fost un picutz la 75, dar in dim asta a scazut la 74kg, ca la ultima strigare...sper sa se mentina asa, daca nu, sa scada... Am mancat zilele astea doua o multime de bunatatzuri, dar e o senzatie tare placuta cand nu consumi paine, te simti usor chiar si dupa 4 feluri de fripturi. Nu mai spun ca am descoperit doua soiuri de vin super gustoase, care merg la carne rosie: Sec de Murfatlar(rosu) si Cabernet Sauvignon de Prahova Valley, ambele seci si bune rauuu! Vi le recomand din toata inima! Am mancat ieri o tona de tort de cioco conform, acasa, ca pe unde am fost in vizita m-au ademenit cu cozonac, fursecuri si salata de fructe, dar nu m-am atins de nimic. In schimb, cand am ajuns acasa, am speriat o felie zdravana de tort, dupa care am atacat drobul si icrele. Dar in fiecare dimineata nu am putut manca decat mere rase cu cereale, sau finn crisp cu gem dietetic si b.proaspata...nu pot domle sa servesc altceva, decat mic dejun glucidic! Si singura deviere de la MM a fost o umezire de buze in Amareto San Reno(iubirea mea din anii '90) si o cafea cu cofeina servita ieri dupa-amiaza la nasi...a fost criminal de tare!!! Am plecat ametita si a tb sa merg pe jos pana acasa, la aer curat, ca sa-mi revin. Cum Dzeului or putea uni sa bea otrava asta?!!! Sper sa nu-mi fi zapacit pancreasul prea tare?! @Roxanica: Esti tare! Felicitari! Probabil ca excesul de kg nu s-a adunat intr-o perioada prea mare de timp, de reusesti sa le dai jos cu viteza luminii. Eu, daca reusesc luna asta sa ma mentin la ritmul de -2kg/ luna, sunt happy de happy. Sper pana pe 18.04 sa ajung la 73kg. Astazi as vrea s-o tai la sport...am fost vineri dim doua ore si de atunci ma simt "calcata de tractor". Va pup si astept sa povestiti cum ati petrecut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am revenit in club! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Sper ca ma primiti. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Azi pap: d-un ou si o felie de drob p-salata cu gratar de pui si morcovi c-rulada de piept de pui cu salata verde (sper sa ajung la piata) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao, bella! Bine ai revenit!
Macar ai slabit ceva cu postul Pastelui, sau doar te-ai detoxifiat?! Fiu-meu m-a anuntat ca i-a placut asa de tare mancarea de post, incat la anu' are de gand sa-l tina tot, 40 zile!!!! M-a terminat! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nu am slabit. Cred ca am mai pus 1-2 kg. L-am tinut pe tot cu exceptia a 3 zile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa apar cu I meniul dupa Paste:
d - 3 finn crisp cu gem fructe padure dietetic si b.proaspata, ceai cimbrisor cu lamaie, black coffee p - pastrama oaie cu salata de varza alba cruda s - cred ca voi face o salata cu salata verde, castraveti, ceapa verde, ridichi, rosie, marar, carne de miel, oua taiate felii, ulei masline, zeama lamaie...si pt cine doreste, putina maioneza. Revin mai pe seara... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele, Christos a inviat!
M-am mutat in Militari, si m-am acomodat foarte repede, am adus si tot bagajul din Galati, treaba merge struna la munca, sunt o femeie monti foarte activa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu am pus gura pe oua sau cozonac, am mancat scrumbie de Dunare in weekend, mmmm, ce bunatate. Am gustat vreo 2 sarmale, ca sa stiu si eu ca e sarbatoare. Si cantarul arata 49.60, fund am, deci totul e bine! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo, lotte! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) De fapt nici nu ma asteptam la altceva din partea ta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:06 AM |
|