IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 204 205 206 207 208 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Apr 11 2007, 02:23 PM
Post #2051

Musafir

Oho, luptatoare convinsa!!!
Eu mai am de lucru...
Meniul de astazi:
d - mere rase cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - piept pui gratar cu salata de muraturi...f buna salata! e o descoperire noua! pana si dovlecei murati existau in salata!
s - nu stiu, poate o salata(salata verde, ceapa, castraveti, ridichi), branza feta(am trei feluri si cand sunt asa de multe, nu ma hotarasc prea repede...), ceva drob...hmm, n-am inspiratie!
Am si niste carnati din carne de porc mistret, respectiv de caprioara, dar nu i-am atacat inca...astept sa se mai linisteasca apele dupa mesele astea copioase...aia cu carne de porc mistret ma tenteaza! Mistretul cu colti de argint... Fiu-meu a mancat deja din cei cu carne de caprioara. Miroseau bine!
Voi ce mai gatiti dupa "cutremur"?
Eu as face o fasole batuta..cu repetitie, ca cea dinainte de Paste a facut impresie buna si nu ne-a saturat.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 11 2007, 03:04 PM
Post #2052

Musafir

Eu nu mai fac fasole uscata pana la toamna, cand da frigul. Zic adio mancarurilor de iarna si nu-mi pare rau deloc!
Eu fac saptamana asta salata de oua (trebuie consumate ouale de Pasti), salata de mezel, spaghete cu usturoi si pakoras cu raita.

Azi la pranz am mancat de faza a 2-a, dar a meritat: spaghete cu sos de smantana cu leurda, yummy!
Nemtii pun acum leurda in tot ce prind, in paine, in carnati, in mezeluri, mai toate sosurile sunt innobilate cu frunze de-astea, etc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ala80
post Apr 11 2007, 03:27 PM
Post #2053

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Dr_wise, ce marca sunt carnatii? Tare ma tenteaza si pe mine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 11 2007, 03:52 PM
Post #2054

Musafir

Ala draga, iti spun dupa ce ajung acasa si ma linistesc...oricum, sunt d-aia cu Ernest Maftei pe eticheta, nu mai stiu cum se numeste firma producatoare...aceeasi firma ofera ceafa de porc mistret, rata nu stiu de care(o denumire chinezeasca), fazan, etc, in general, produse vanatoresti.
Revin asap.
Pana una alta, mai am o groaza de timp pana la 18:00 si inca doua ore dupa, ca ma duc la sport in questa sera, sa ma zbantzui o militzara...am mustrari serioase! Leea, hai cu mine sa ne "shake" un picutz!!! Sa vezi dupa ce sexy ne facem, mai, mai!!!

+Quote Post
pescarush
post Apr 11 2007, 06:09 PM
Post #2055

Musafir

eu pap azi:

D - cereale cu lapte (abia am asteptat sa trec inapoi la cereale, dupa ce 3 zile am avut mic dejun proteic)
P - 2 oua umplute (din ouale ramase de la Pasti), o branza topita, o rosie, desert, prajitura Nemesis
C - conopida si broccolli cu cascaval, la cuptor.

+Quote Post
Ala80
post Apr 11 2007, 09:31 PM
Post #2056

Oli, Popeye's babe

Dr_wise, cred ca ii stiu. Parca de Stenyon sunt produsi. Abia astept sa-i savurez.
Azi am fost tare harnica. Am facut o prajitura cu piersici pentru iubitu' si o rulada de piept de pui pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 11 2007, 09:38 PM
Post #2057

Musafir

Si eu tot de la bucatarie tocmai am iesit. Eu i-am facut alui meu un piure si salata verde.
Meniul meu de azi:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi si ceva pasca
P: ciorba de pui, mazare cu piept de pui la gratar si salata de varza
C: jumatate de pomelo, o portocala si cateva migdale.
Pupici si noapte buna!

+Quote Post
dr_wise
post Apr 12 2007, 07:20 AM
Post #2058

Musafir

'Neatza, frumoaselor!
@ala: ai dreptate, sunt produsi de firma Stenyon.
Scuza-ma te rog, aseara n-am mai postat nimic, m-am asezat in pat dupa cina si am adormit imediat. M-am trezit pe la 1:28 am si m-am echipat de noapte. Mai, dar am dormit excelent!!!
Eu am de gand sa fac pt weekend o fasole batuta, hotarat! Cu carnatii astia si salata xxl merge de minune!
Si peste...mult peste!
Seara trecuta am mancat cam mult, sper sa-mi reglez cantitatea de mancare in curand...cam asa mi se intampla dupa fiecare sarbatoare mai mare. Am rontait o salata babana, b.feta, doua felii de drob si ceva friptura de miel, dar f putina, mai mult chiugulita...Domle, trebe sa intru in regim "turbo" de slabire, fiindca se apropie termenul limita pe luna asta/ 18.04 si e musai sa ma prezint cu 73kg...sa vad cum Dzeului voi reusi... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Spor si ne vedem mai tarziu!

+Quote Post
Ala80
post Apr 12 2007, 08:26 AM
Post #2059

Oli, Popeye's babe

Dr_wise, imi plac planurile tale. Imi ploua in gura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azi pap:
d-cafea, un litru de juice
p-rulada din piept de pui cu o salata
c-cred ca-mi fac niste ciocanele si le pap cu salata verde

+Quote Post
Leea
post Apr 12 2007, 08:51 AM
Post #2060

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Kalua, minunata ideea ta de salata de oua; am pus in ea putina maioneza lungita cu iaurt, ciuperci de la borcan, ceapa verde, ardei rosu, patrunjel si cateva frunze de leurda. Dementa!

Azi voi manca ce prind pe unde umblu - adica numai pranzul e problematic, fiindca vom manca prin oras. E ziua dragului meu, deci nu lucram si nu stam pe-acasa. O zbughim in oras, sa fim doar noi doi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Deci: dimineata cafea
La pranz: ? (as avea chef de-o varza calita cu carnati - sa vedem ce ne-or da aia pe unde umblam)
Seara: repet salata de oua, ca prea a fost buna

+Quote Post

685 Pages V  « < 204 205 206 207 208 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 09:06 AM