![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphetamin gasesti migdale crude f bune la Metro. Sunt intr-o punga verde inchis de la Natura Verde. Cat despre semintele de floarea soarelui, eu stiu ca-s de faza 2. Poti manca, dar mai rar, seminte de dovleac. Multam mult, rox...dar eu nu am legitimatie de metro (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) o sa rog pe cineva...ma descurc. ok, deci si semintele sunt out! ma sim miram ca in 2 luni am slabit doar 4 kg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, mai virgina decat mine nu exista!!!! Eu n-am mancat nici migdale, sarate sau nesarate...dar imi fac cu ochiul de ceva vreme incoace...in schimb imi placea lichiorul din migdale Amareto SanReno...of! Ce vremuri!
La pranz am vancat o varzica delicioasa cu ceafa de porc gratar si salata din castraveti si rosi...excelent!!!! Am cumparat deja ardei capia rosi, abia astept sa aterizez acasa si sa-mi trag o salata de oua, sa moara concurenta! Va transmit impresiile dupa, daca nu adorm iar ca valiza in gara...voua vi se intampla asa ceva? sa picati dupa masa de seara ca secerate? Am un somn ceva de speriat! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
unde gasesc in bucuresti mustar conform si ce marca?
multumesc. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am reusit sa gasesc in Cta mustar conform...asa ca n-am mai consumat mustar de secole!
In seara asta iar am mancat ca o disperata. Meniul zilei a fost: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, coffee cu lapte p - varza cu ceafa porc gratar, salata de rosii si castraveti s - salata (cu ou, salata verde, ceapa verde, castravete, rosie, ridichi, otet mere, ulei masline si in loc de sare am ras telemea de oaie) o bucata zdravana de drob...ultima Acum as rontzai un mar....la doua ore dupa cina. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Azi voi avea mai putina vreme de mancat, si inca si mai putina de gatit, asa ca o tin pe salate: la pranz o salata de ton, iar seara una de telemea si gata meniul! Singura problema este ca pe seara ma apuca de obicei o pofta de prajeli, de nu mai pot. Daca va fi asa, in loc de telemea am sa-i trag un cascaval prajit, si efectul va fi sigur.
dr_wise, mi-ai facut pofta cu merele! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani pentru sotul tau Leea cu intarziere. Imi cer scuze ca am uitat sa-ti zic ieri, am fost atat de buimaca. Ma tot agit cu vacanta asta in Tenerife...azi am hotarat sa fiu mai calma si sper ca lucrurile sa se rezolve in modul cel mai placut. Singurul impediment pentru noi ar fi biletele de avion, care-s cam scumpe (444 euro/pers), dar deocamdata n-am renuntat la idee. Colegul meu grec, are un amic care-i chiar de acolo si l-am rugat sa ne recomande niste locuri speciale de vizitat.
Si sa revenim la topic. Ieri am mancat: D: o portocala, iaurt cu fulgi, ultima bucatica de pasca, gata am dobandit-o (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) P: ciorba de vacuta, mancare de varza cu piept de pui la gratar C: o portocala si un mar Am mai rontait si ceva migdale. Vreau sa va spun ca sunt un pic suparata...dar imi revin eu..azi dimineata aveam 70.7 dupa o saptamana in care am fluctuat de la 70 la 70.8...deci n-ar mai fi cazul sa ma laud ca am -15, raman la -14. Aseara am fost si la aerobic, am de gand sa merg si sambata. Vreau sa va spun ca incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult (stiu ca asta zic tot timpul, dar e din ce in ce mai bine). Sambata vreau sa stau 2 ore, sa vedem daca reusesc. Va pupicesc! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Bafta, Roxanica! Sper sa gasesti ceva convenabil. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu azi: d-juice, cafea p-imi comanda ceva c-o salata cu de toate |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanica, pasca aia combinata cu fulgii aia... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar na, ai dovedit-o acum asa ca nu mai prezinta nici un pericol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am facut aseara spaghete cu usturoi, m-am tot gandit daca sa fierb un pachet intreg (500 g), pana la urma le-am fiert pe toate. S-au terminat instantaneu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu astept luna mai cu bratele deschise, ma duc cu fetele la Praga, apoi, mai la sfarsitul lunii, la Londra. Iar la inceputul lui iunie in Sri Lanka. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Kalua, spune-mi si mie spaghetele cu usturoi. Eu tot tin o cutie de spaghete conforme in camara, dar inca parca ma tem de ele...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite-aici, Leea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 12:54 PM |
|