![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oau Kalua...cate destinatii ai programate pentru intervalul mai-iunie. Super! Sa aduci multe poze din Sri Lanka. Praga e super, tocmai s-a intors verisoara-mea de acolo. A prins vremea cam nasoala...dar i-a placut..chiar daca e a 2 a oara cand se duce.
Si Londra e frumoasa..stiu tot din auzite. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi place Parga la nebunie. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Londra va fi premiera.
Se pare ca voi manca peste la pranz. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutzelor, hop si eu ca musca:
kalua: pot manca pastele astea cu ulei de masline in faza I? am mustrari de constiintza, ca data trecuta...si singura...cand am facut paste, n-am pus o picatura de ulei, d-aia a iesit un fiasco total...ca nu aveau nici un Dzeu fara ulei!!!! leea: eu sunt moarta dupa mere, as renuntza la orice alt fruct in favoarea lor!!! asa ca da-i bataie, sunt excelente!!! Iar mirosul de mere coapte cu scortisoara ma excita de-a binelea! Parol! Bine ca nu exista parfum barbatesc cu astfel de arome....nimfomana m-ar fi chemat! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, cu ulei de masline si peste se pot combina pastele. Dimineata chiar arata cantarul ceva mai putin decat ieri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Multumesc de reteta, kalua!
Si multumesc fetelor de urari pentru al meu. Maine iar o stergem undeva singuri - cred ca la padure. Iarasi sarbatorim - o multime de ani de cand ne cunoastem. Dr_wise, eu n-as fi mancat mere pana acum cativa ani nici picata cu ceara. De cand am mai imbatranit m-a apucat cu merele. Of, ce rau imi pare ca nu mai am timp sa stau cu voi acum! Sa va mearga bine! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo, leea! Du-l la padure si fa-l spiridus! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza!
Meniul meu de ieri a fost: d - 3 finn crisp cu b.proaspata si gem prune dietetic, lapte, black coffee p - la rest: ficatei cu andive si sos de mustar cu aceto balsamico s - rosie, ardei capia, branza, cascaval, ceapa verde, friptura rece de miel...nu se mai termina odata!!! 22:00: doua mere Astazi aveam de gand sa fac un piure de fasole pt masa de pranz, dar fiindca m-a pocnit lenea aseara si n-am pus fasolea la inmuiat, vom manca peste...sa ies dupa aerobic la praduit, sa vad ce inspiratie am. Voi ce prepatati pt pranz? PS: blu, unde esti? de fapt, unde sunteti fratilor, ca nu le-am mai vazut de ceva vreme pe blu, pe sylvia, pe doi, ce mai, ati plecat la manastire?!!! Eu vorbesc de una singura aici???? Si am o logoree verbala, mama mama!!! Come back!!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 13-April 07 Member No.: 1,470 ![]() |
Ceau, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sunt foarte noua pe forum dar si intr-ale Montignacului. De ieri am inceput sa citesc topicul asta dar nu am reusit sa parcurg tot. Nu mai am avut rabdare si mi-am zis ca mai bine intreb direct : unde gasiti voi cerealele pt dimineata conforme?Dr_wise, ziceai ceva de "finn crisp"...ce sunt astia? Si nu stiit cumba daca turtitele acele de orez de la Riso Scotii sunt conforme? Si sa va zic si eu ce am mancat ieri, prima zi de Monti: dimineata: omlenta ( in banat ii zicem gaigana) si cas pranz: orez integral cu legume gustare: o banana cina: salata cu rosii, castraveti si branza. Cred ca banana nu trebuia sa fie prezenta in meniu, dar muream de pofta. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, ginxy!
Banana nu e conforma. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 13-April 07 Member No.: 1,470 ![]() |
Bine v-am gasit! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
O sa am gija pe viitor, desi e cam greu cu vointa la mine. Am uitat sa fac prezentarile: am 23 ani si vreu sa slabesc 5 Kg. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:38 PM |
|