IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 208 209 210 211 212 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Apr 14 2007, 11:55 AM
Post #2091

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Fara vointa nu prea ai sanse de reusita. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dar asta-i valabil pentru toate felurile de alimentatie, nu numai pentru asta.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Apr 14 2007, 06:00 PM
Post #2092

Musafir

Meniul meu de ieri:
D: 2 portocale, iaurt cu fulgi de grau Sanovita
P: ciorba de fasole, pulpa de pui la cuptor cu un strop de fasole batuta si salata de varza alba
C: 1/2 pomelo, dupa pulpa de pui cu ridichii, 2 cuburi de cioco Heidi 75%

Azi mi-am gasit la Mega Image paste integrale De Cecco. Omul meu si-a luat un avocado si i-am citit toate retetele de pe aici, dar el a zis ca-l mananca simplu. Mi-am gasit si Pate Inedit picant. Am mancat acum o cutiuta cu castravete.
Ma pregatesc sa intru-n bucatarie si am zis sa-mi fac un pic incalzirea cu voi. Vreau sa fac o ciorbica de perisoare si chiftelute conforme ambele. Intrebare: Stiu ca mami-mi facea chiftelute prajite, fara ulei, cele prajite in ulei sunt conforme? Le pun carne tocata amestec, oua, ceapa, usturoi, marar, patrunjel, sare, piper. La perisoare n-o sa pun orez, eu nu puneam nici inainte si ieseau f pufoase.

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2007, 07:03 PM
Post #2093

Musafir

Sunt conforme si prajite in ulei, roxanica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 15 2007, 08:25 AM
Post #2094

Musafir

Buon giorno!
Dragutzelor, a venit primavara si voi dormitzi in front!!!! Unde umblatzi, "vitejii mei"?!
Ieri am avut o zi dementzial de frumoasa!!! Am fost dim la aerobic doua ore, am facut si exercitzii cu greutatzi, de nu-mi mai puteam ridica mainile...si erau de 1kg, iar eu acasa m-am lacomit si nu mi-am luat de 0.5kg de la Carrefour(de 1kg nu aveau...), am achizitionat de 2kg....de abia le misc!
Am tras o raita prin piatza, mi-am cumparat jeans noi mar 46!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(scadere constanta de la 52), am venit acasa cu moralul "on the top", mi-am hranit termitele, mi-am aranjat tivul la jeans si am taiat-o cu iubirea vietzii mele(l-am ademenit cu o bere...) pe malul marii trei ore! Dupa asta, am mers la cosmetica si mi-am dat blana de Yeti-omul zapezilor jos!
Seara eram iar ca o broasca calcata de masina, dupa baia de seara, dar ce mai conteaza in fatza infinitului...
Meniul de ieri:
d - 3 finn crisp cu b.proaspata si gem de f.padure, lapte, coffee
p - salata XXL de ton cu: salata verde, ceapa verde, conserva de ton in ulei soia, rosie, masline light, zeama lamaie, ulei masline
18:00: doua mere...cu intentia de a nu mai manca nimic...de unde atata elan?!
20:45: cu o foame de dinozaur: rosie, cascaval, ceapa verde, ardei capia rosu, kaiser
Astazi am de gand sa otravesc toata familia cu fasole batuta! Hotarat!!! Deja am pus-o pe foc, spre sa nu ard sosul cat stau la PC...
@ginxy: sa fie intr-un ceas bun intrarea ta in gashca MM-istelor!
Finn crisp ii gasesti la raionul de panificatie in Billa, Metro, Carrefour...ai grija sa fie cu min. 21% fibre. Sunt felii de paine din tarate si faina de secara, f placute la gust, se servesc exclusiv cu produse care nu contin grasimi, respectiv: b.proaspata degresata(max 1% grasimi, Milli sau alta firma), iaurt 0.1% grasimi sau lapte cu aceeasi concentratie de grasimi, gem cu fructoza, etc.
O zi buna!

+Quote Post
roxanica10
post Apr 15 2007, 09:10 AM
Post #2095

Musafir

Neata fetelor!
Meniul meu de ieri:
D: 2 wasa cu gem
G: 1/2 pomelo; 1/2 mar
P: 1 cutiuta de pate inedit picant cu 2 castraveciori
S: 1/2 mar, 2 portocale, migdale
Aseara am facut decat chiftelutele, azi vreau sa fac si ciorba de perisoare.

+Quote Post
danati
post Apr 15 2007, 09:32 AM
Post #2096

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Buna fetelor,

Desi nu am postat pana acum, va urmaresc demult, chiar de pe cand erati , unele, la alt forum. Am slabit acum cativa ani dstul de mult cu MM si chiar daca mai calc stramb, incerc sa-i respect principiile. Mi-am propus sa ma tin mai serios de MM de acum incolo, asa ca poate o sa va mai deranjez si eu cu cate o intrebare-doua..
De exemplu, am luat ieri de la Real o branzica marca Exquisa care contine branza proaspata degresata si iaurt degresat, grasime 0,2%, e conforma ? Merge dimineata cu wasa si gem conform ? Si apropo de wasa, eu am gasit doar cu 16% fibre si din astia am consumat pana acum. Nu sunt buni ?
Si parca intreba cineva de mustar conform. Eu am gasit acum ceva timp la Primavara un mustar marca Develey care pare conform : apa, seminte de mustar, otet, sare, acidifiant : acid citric, antioxidant : metabisulfat de potasiu. Sper ca e OK.
Va multumesc de acum pentru raspunsuri.
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2007, 11:40 AM
Post #2097

Musafir

danati (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

Mustarul e conform, la fel si Exquisa, pe care-o poti manca cu paine sau posmagi de-aia conformi. FinnCrisp 16% parca nu-s conformi, imi aduc aminte ca a postat cineva ingredientele si aveau faini neintegrale in ei. Oare ma insel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai posteaza o data ingredientele si-ti spunem exact ce-i cu ei.

+Quote Post
danati
post Apr 15 2007, 12:11 PM
Post #2098

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

QUOTE(kalua @ Apr 15 2007, 12:40 PM) *
danati (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

Mustarul e conform, la fel si Exquisa, pe care-o poti manca cu paine sau posmagi de-aia conformi. FinnCrisp 16% parca nu-s conformi, imi aduc aminte ca a postat cineva ingredientele si aveau faini neintegrale in ei. Oare ma insel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai posteaza o data ingredientele si-ti spunem exact ce-i cu ei.

Mersi mult, Kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pesmetii da care spuneam sunt Wasa, sunt fabricati de Barilla si nu au in compozitie decat faina integrala de secara, apa si sare. Si mai scrie pe ei 16% fibre.

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2007, 12:13 PM
Post #2099

Musafir

Atunci sunt ok, dar nu pot fi combinati cu grasimi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Apr 15 2007, 12:47 PM
Post #2100

Musafir

Montigniace sexy,desi n-am mai scris un rand de multa multa vreme,va urmaresc constant din umbra.
De Paste n-am reusit sa ma mai tin de MM,nici cateva zile dupa si acum sunt undeva pe la mijloc...tzin,dar stiu ca nu asa cum ar trebui.Am in permanentza burta umflata,toate hainele tzipa pe mine si situatia asta imi creaza o stare ft ft proasta.Merg in continuare de 6ori/sapt la bazin dar...asta nu pare sa conteze prea mult. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mi-am luat niste pastile,Cl@rinol(fetele din Ro stiu de ele) pe baza de CLA(ACID LINOLEIC CONJUGAT)-trebuie sa cred in ceva! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (nu au contraindicatii si efecte adverse)
Seara ma apuca o foame de lup,nu o pot controla deloc.Initial am vrut sa-mi iau niste pastile impotriva foamei dar majoritatea actioneaza la nivelul creierului si...mi-e cam teama de reactiile adverse.Nu ma pot controla sa am 3 mese/zi....sunt un dezastu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
As vrea sa cred ca de maine vin si eu sa postez un meniu de doamne ajuta,cu 3 mese-ultima la o ora rezonabila.

Va imbratzishez cu drag! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 208 209 210 211 212 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:49 AM