![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
se simte la cantar nemancatul seara si lipsa poftei de mancare: 1,5 kg minus!!! (53,5)
ieri D: omleta din 3 oua cu cabanos (100 gr) P: o felie de telemea, mai groasa (cam 100 grame) cu castraveti la 5 jumate o alta felie de telemea cu o rosie azi D: un iaurt mare 0% cu vreo 100 grame de gem dietetic de capsuni gustare: camembert 120gr cu castraveti P: piept de pui la gratar cu rosie si castravete |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
eu cred ca organismul isi va face "depozite" daca nu papi si seara. e doar o parere.
ieri: d-cafea si 2 rondele de grau expandat p-iaurt cu finn crisp c-capsuni azi: d-un baton de slabit (stiu ca nu trebuia, dar nu ma simteam deloc bine) p-iaurt cu finn crisp c-ceva cu proteine, inca nu stiu ce |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
peste weekend pacate multe si grele - in principal ciocolata peste 70% si desert cu mere si fructoza aproape la fiecare masa plus mancat foarte mult si in disperare si se cunoaste 1/2 kg in plus.
Ieri: d-Ceai cu ovaz p-spanac cu iaurt, 1 snitel de vita cu faina de naut si mere coapte cu scortisoara - fara fructoza (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) s-quinoa cu branza, 1 bucatica de coco 70% (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Azi d-ceai cu ovaz si 2 biscuiti de secara p-quinoa cu branza s-mai vedem -ar trebui sa bag niste zeama de lamaie ca ma paste o raceala. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
p: legume cu un snitel natur si salata asortata
s: mancare indiana de linte cu smantana |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
d-cirese
p-iaurt cu finn crisp c-capsuni in caz ca nu rezist mai pap o salata cu pui pe la 3pm. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
MD - lapte degresat, paine integrala
P - budinca de carne la cuptor + salatoc C - capsune, cateva alune |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
aseara am facut-o lata. de cateva zile am pofta de "nu stiu ce" si aseara am papat urmatoarele: juma de kg de cirese, vreo 4 morcovi cruzi, dati pe razatoare si amestecati cu bucati de lamaie, si 1 borcan jumate de gem dietetic (caise si capsuni). tot as mai fi mancat ceva, dar m-am oprit!
azi dimi: piept de pui la gratar P: tot piept de pui la gratar cu rosie G:telemea de oaie cu niste catsraveti |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
Ieri:
d ceai cu ovaz p-1 clatita de naut cu spanac si una cu piure de mere coapte cu scortisoara s-la fel ca la pranz Nu prea imi place gustul de naut in clatite (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
d:cirese
p:salata cu pui si legume c:paste cu ton, capsuni |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Sunt tot cuminte... ceva de speriat!
Speriat, al 5-lea kg e pe cale sa ma paraseasca si el. Drum bun, dragul meu, nu te mai deranja sa ma cauti! Azi: MD: shake de capsuni (capsuni, putin lapte, un strop de fructoza blenderuite) P: varza cu carne de vita C: poate o feliuta de paine integrala, sa vad cum mi-a iesit din faina cea noua +/- iaurt 0% Nu va lasati! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 10:57 PM |
|