IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 209 210 211 212 213 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Apr 15 2007, 03:21 PM
Post #2101

Musafir

Bluuuuuuuu, chiar ma gandeam ca m-ai tradus!!!!!
Pai sa stii ca si eu mananc bine seara, vorba lui kalua, orice as face, sunt o "mancatoare de seara".
Dar nu m-am ingrashat...hmm...oare de ce te-ai ingrasat? Eu cred ca ai amestecat dieta MM cu alte bazaconii, iar pancreasul tau inca nu e pregatit sa suporte altceva...not yet.
Asa ca mai bine mananca mult, da' conform.
Am renuntzat acum dupa Paste la dulciuri, fir-ar ele sa fie, chiar si conforme! Gata! Nu mai pun gura pe ele, ca tot drog se numesc!
Si daca ai o foame de lup seara, mai bine trage-ti cate o salata cu buruieni multe, salata verde, ceapa verde, castraveti, marar, ridichi, etc, stii cum te umfla? Instant! Mai trantesti in salata o conserva de ton sau sunca Praga fasii, sau piept de pui si gata...ai rezolvat problema!!!
Ascult-o pe Madrina ta, ca stii cat tine la tine!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 15 2007, 05:01 PM
Post #2102

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Buna, fetelor !
Ma bucur ca va gasesc cu bine dupa sarbatori. despre mine nu pot sa spun acelasi lucru. am trecut prin momente foarte dificile, am avut de intocmit niste acte preparative pentru divort la notar si vreo cateva nopti n-am putut sa-nchid un ochi . am mancat ce-am apucat, si conform si neconform, oricum mi-am pastrat greutatea , poate chiar am slabit putin.
de maine intentionez sa m-apuc din nou la modul serios de Monti, ceea ce va fi destul de usor, pentru ca nu mai am deloc pofta de mancare, va fi suficient doar sa mananc conform.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 15 2007, 05:30 PM
Post #2103

Musafir

Multa bafta sylivia si bine-ai revenit la Monti! In legatura cu divortul, fruntea sus si fa-ti o 'infuzie' cu optimism. Viitorul poate fi f frumos, daca vei gandi pozitiv.

Blu, chiar mi-era dor de tine. Eu sa stii ca de la 1 aprilie, nu mai iau Metabol si nu am probleme mari cu poftele. Recunosc ca mai ma apuca pofta de dulce dar ma tratez cu un fruct sau cu un cub de cioco Heidi. Pana mananc eu cubul, al meu mananca restul...asa ca nu e primejdios sa atac mai multa cioco.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 15 2007, 09:41 PM
Post #2104

Musafir

Oameni buni, e anul divorturilor?!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Incepe sa ma sperie ideea.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sylvia draga, ce sa-ti spun? Iti doresc sa treci cat mai repede peste perioada asta neagra si sa-ti gasesti echilibrul sufletesc cat mai curand... (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) hai, ca daca ma supar, imi deschid agentie matrimoniala de dragul vostru (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) !!! Parol, am mana buna!!! Chiar matrimoniala internationala...si poate imi aleg si eu un macho, ca sotul meu, in curand, va fi out of market, dac-o mai tine in sedentarism non stop (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vorba aceea, cine-mparte, parte-si face! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Meniul meu today fuse:
d - mere rase cu fulgi ovaz si scortisoara, coffee cu lapte
p - fasole batuta cu carnaciori din carne de porc mistret(cu colti de argint...), salata XXL din 'jdemii de buruieni de primavara
17:30: doua mere
18:30: 4 cubulete de cioco Heidi 75%...mancate in scarba...domle, nu-mi mai place cioco de la tortul ala de Paste, neam!!!! cred ca am ajuns la saturatie!!! In schimb, ma tot gandesc cu pofta la migdale, ce mai! Trebe sa-mi pierd virginitatea cat mai curand si sa atac migdalele!!!
20:30: inca o portie de fasole batuta cu kaiser si ardei capia rosu
Le-am facut termitelor o placinta cu branza criminal de fotogenica, si mirosea asa de bine(am pus o tona de esenta de vanilie, zahar vanilat si coaja rasa de portocala) ca, de pofta, am rontzait tot ce mi-a picat in mana...treaba e ca nu prea mi-a picat ceva compatibil ca aroma cu placinta, asa ca am ramas nesatisfacuta....SUFAR INCA!!! Am atacat cioco de emergency, nu m-a satisfacut! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am prizat placinta si am atacat fasolea batuta...nimic! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...am rontait si un capia rosu cu putin cascaval...suparare mare!
Pana la urma, cu ce sa-mi sting pofta????

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2007, 10:05 PM
Post #2105

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cu un mar copt? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Doftoreaso, si data viitoare le faci ceva bun la care tu nu poftesti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Sylvia, lamureste-ma si pe mine de ce sunt dificile momentele respective pentru tine pentru ca nu pricep nici picata cu ceara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Daca stii ca divortezi si ca ai terminat-o cu domnul tau, de ce atata dat de duh? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 16 2007, 06:49 AM
Post #2106

Musafir

ECCO! Ai dreptate, kalua!!!!
Numa' ca aseara aveam creierul virusat de mirosuri imbietoare si nu mi-a trecut prin cap... (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Lasa ca weekend-ul urmator asta pregatesc!
Acum rontzai de zor la micul dejun compus din mere rase si fulgi de ovaz si visez la merele alea coapte....iam, iam!
Ce mai, nu ma mai satur de mere!

+Quote Post
roxanica10
post Apr 16 2007, 10:05 AM
Post #2107

Musafir

Neata dragutelor! Meniul meu de ieri fuse:
D: 2 wasa cu gem dietetic, iaurt cu fulgi de grau
P: pate picant Inedit cu castraveti; 2 oua fierte, 4 chiftelute, 1 cub de cioco Heidi 75%.
C: piept de pui la gratar cu salata de rosii si ceapa, 2 portocale
Greutatea oscilanta..70,6-70,8 (ultimele 2 zile). Nu ma grabesc...dar parca as vrea sa vad si eu ceva ce incepe cu 6..
V-am pupat si-o saptamana minunata!

+Quote Post
kalua
post Apr 16 2007, 10:36 AM
Post #2108

Musafir

Eu am facut ieri pakoras si-am bobinat la greu. N-am gasit vinete frumoase si le-am facut cu ciuperci si dovlecei.
Pe azi la pranz mi-am luat resturi de pakoras cu mine, le voi manca cu rosii si ardei capia. Inainte un mar.
Diseara fac o salata cu de toate plus ton.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 16 2007, 10:53 AM
Post #2109

Musafir

Aoleu, deja m-a pocnit foamea, numa' cu gandul la pachetzelul tau, kalua!!! Bine ca nu suntem colege de servici, ca iti disparea pachetul instant!!!

Hai ca ma duc sa-mi fac un ceai verde...imi trece pofta de orice dupa...

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 16 2007, 08:05 PM
Post #2110

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

fetelor, buna seara!
eu am facut pauza de monti pret d aproape o saptamana...nu m-am urcat pe cantar, dar sunt hotarata sa ma tin de monti cat se poate de corect.
meniul meu de azi:
MD: fulgi de ovaz cu lapte 0,1%
P: friptura de vitel cu sos de rosii si salata asortata: rosii, castraveti, ridichi si salata verde
C: oua umplute - dau reteta la sectiunea retete

am de slabit cam 5-7 kg si deja imi pierd rabdarea:(
ma voi duce la masaj anticelulitic

va pup

+Quote Post

685 Pages V  « < 209 210 211 212 213 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:32 AM