IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 210 211 212 213 214 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Apr 16 2007, 08:51 PM
Post #2111

Musafir

Dragutzelor, pana la urma meniul de astazi a fost:
d - mere rase cu fulgi ovaz, coffee cu lapte, 4 caise uscate
p - saramura de macrou cu lamaie, salata de rosii si castraveti; desert o guma orbit
s - salata XXL din buruieni verzi(salata, ceapa, marar, castravete) + ridichi, sunca Praga/ 3 felii, putina(FFF putina) fasole batuta, ceva spanac, branza feta
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 16 2007, 10:24 PM
Post #2112

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

ferice de mine, am ajuns in sfarsit la 79,5 kg, deci sub pragul de 80 kg, de cand ma chinuiam cu targetul asta....iata ca acum l-am atins, fara prea mult efort....
deci au o parte buna si divorturile astea...
usor de inteles, daca ma gandesc ca astazi n-am mancat decat o portocala, putin piept de pui la cuptor....si, cam atat.

acum , ma scuzati va rog de off-topic, dar trebuie sa-i raspund neaparat kaluei, poate, cine stie, ma luminez si eu de ce sufar atata...
incerc s-o fac in cateva randuri ...deci, ne cunoastem de la 17 ani (acum avem 32) , de cand am fost colegi de clasa la acelasi liceu . ce pot sa va spun mai mult decat ca a fost PRIMUL meu barbat, pa care l-am iubit nespus de mult, cu toate alea bune si alea rele.....dar, DAR de 4 ani suntem despartiti, eu sunt in tara si el la Londra...in acesti 4 ani, a fost in tara de 3 ori, dar si pentru ca eu n-am putut sa ajung acolo impreuna cu fetita noastra (n-am vrut sa plec fara ea) relatia s-a deteriorat din ce in ce mai mult, am inceput sa nu ne mai intelegem aproape deloc, pentru ca in cele din urma anul trecut am luat decizia sa divortam...
de ce sufar atata ? fara indoiala, am si eu o parte de vina, si totusi....
cand a venit acum in tara, pregatit pentru divort, s-a purtat incredibil de bine, ca in vremurile noastre bune , si-a facut timp pentru noi, pentru fata si-a gasit tot timpul din lume, mie mi-a adus flori, ba mai mult mi-a spus ca ma iubeste...cu toate astea, nu vrea sa mergem la el acolo pentru ca deja are o relatie stabila si este fericit cu viata pe care o duce...voi ce mai intelegeti din asta ?!!! ca eu nu mai pricep nimic....doar ca totul mi-a lasat un gust amar, cumplit de amar...
plus ca asta mica se poarta cu mine foarte ciudat de cateva zile, de cand i-am spus amandoi ca ne despartim, ma copleseste cu dragostea ei si cu atentiile ei, ma gandesc ca-i este teama mititica sa n-o parasesc si eu cum a facut-o taica-su. mi se rupe inima .

+Quote Post
kalua
post Apr 16 2007, 10:43 PM
Post #2113

Musafir

sylvia, mi s-au umplut ochii de lacrimi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si inteleg si te inteleg. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Eu cred ca te iubeste si apreciaza acum ca om, ca fosta sotie, ca mama copilului vostru. Ceea ce e foarte bine si frumos si nu se intalneste peste tot. Dar la fel cred ca isi iubeste partenera actuala (si cred ca are si ea un rol important pentru felul in care s-a purtat el cu voi) si ca se simte foarte bine in relatia pe care o are cu ea. Iar tu se pare ca nu te-ai despartit sufleteste de tot de el, a fost probabil numai o hotarare logica sa va despartiti (adica te-ai gandit: nu ne mai intelegem => divortam).
Ai grija mare de scumpa ta mica, mai ales acum. Si vorbeste cu ea de toate celea, despartiti firu-n patru, cred ca va face bine la amandoua.

Si acum felicitari pentru trecerea la o greutate cu 7 in fata! Dar pune mana si mananca mai multisor (daca poti) ca de stricat nu strica.
Pe undeva bine ca reactionezi asa la mancare si nu invers.

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 16 2007, 11:07 PM
Post #2114

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

multumesc, kalua, pentru raspuns. chiar m-ai luminat, sa stii...intr-adevar, la asta nu m-am gandit, adica la faptul c-ar putea avea si partenera lui un cuvant (bun) de spus in ceea ce ne priveste, probabil i s-a confesat indeaproape si reactia ei l-a descumpanit putin, pentru ca el nu a avut intotdeauna cele mai bune intentii cu noi in ceea ce priveste casa si pensia copilului...
ce trist, totusi, am ajuns ca dupa o astfel de dragoste sa puna amanta o vorba buna pentru noi...
in fine, o sa treaca durerea asta, stiu c-o sa treaca, dar niciodata nu voi mai putea iubi la fel , in felul asta unic mai bine zis, si asta ma intristeaza peste masura....

+Quote Post
kalua
post Apr 16 2007, 11:30 PM
Post #2115

Musafir

Lasa, mai bine sa puna amanta un cuvant bun decat sa bage strambe. Unde mai intalnesti asa ceva?
Si fiecare iubire e altfel si unica in felul ei, urmatoarea nu trebuie sa se asemene cu cea avuta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 17 2007, 10:21 AM
Post #2116

Musafir

Sylvia suntem alaturi de tine si sper ca in timp sa-ti revii si sa te bucuri din nou de iubire. E trist ca viata ia unele intorsaturi pe care la un moment dat nu ni le imaginam, dar toti avem o soarta. Nu spun c-ar trebui s-o acceptam resemnati, dar macar sa invatam lucrurile bune din anumite experiente. Cred c-ar fi frumos sa traim fiecare clipa la maxim si sa ne bucuram ca suntem sanatosi.
Ai grija de copil, pentru a nu ramane cu traume. Am si eu o prietena care nu stie ce sa faca...sa divorteze ori ba, dar diferenta la ei e ca nu-l iubeste pe sotul ei...si nu stiu daca l-a iubit vreodata. E aiurea sa te arunci intr-o casnicie, dupa ce ai suferit o deceptie.
Recomand sa petreci mai mult timp tu cu tine...si fetita ta....sa-ti gasesti preocupari frumoase, care sa te incante si sa gandesti pozitiv. Nu se stie de unde va aparea iubirea din nou sau cand va aparea. Important e sa fii dispusa s-o asimilezi cum trebuie. Amintirile vor ramane, dar trebuie sa traiesti prezentul. Nu stiu de ce credeam eu ca esti mai mare decat mine...dar ne despart decat 3 ani. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 17 2007, 10:47 AM
Post #2117

Musafir

Aici treburi importante si eu vin acum cu spam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : cred ca la pranz ma voi delecta cu spanac + ochiuri.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 17 2007, 11:16 AM
Post #2118

Musafir

Buna dimineatza!
Chit ca ma injurati fiindca voi fi a little off topic...
@ sylvia: domle, eu inteleg asa: "zburatorului" tau ii placea ideea comoda de a avea o sotie iubitoare in tara si o alta doamna binevoitoare in Anglia....e situatia tuturor barbatilor cu fundul in doua luntre...nu le vine sa faca pasul decisiv, daca femeile din viata lor nu pun piciorul in prag! Capisci? Pun pariu pe cat vrei ca ideea de divort ti-a venit tie prima...daca ma insel, atunci bravo lui, inseamna ca are totusi verticalitate morala.
In alta ordine de idei, gandeste asa: fiecare eveniment din viata nu este intamplator, asa a fost sa fie. Nu tb sa vezi decat partea buna a relatiei voastre, faptul ca fetita tb s-o ai cu el si numa' cu el. De aceea e un copil asa reusit! Au fost ani frumosi probabil, dar la un anumit moment al maturizarii voastre, poate nu mai erati unul pt celalat ceea ce ati insemnat atunci in liceu ca pereche; tb sa admiti ca fiecare ne maturizam si poate la 30 - 35 ani nu mai avem aceeasi parere despre ce inseamna partenerul de viata ca la 18 ani, surely not!...So, wake up and go!
Sa fiu sincera, si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, sotul meu s-a mutat cu job-ul la Buc de aproape un an si vad ca se produc anumite schimbari in comportamentul nostru...deocamdata relatia e OK...I hope so! Si, ca sa fiu sincera pana la sfarsit, chiar ma intreb cat se poate de obiectiv, cat vom rezista asa si cine va fi primul care va ceda....si te rog sa ma crezi ca as intelege orice miscare extrema aparuta in relatie, fiindca suntem oameni pana la urma si tentatiile sunt la orice pas, iar o relatie de lunga durata cere sacrificii si tenacitate in dorinta de a o mentine...nu toti avem taria sa luptam pt o relatie.
Eu ma agit sa-mi gasesc un job in Buc, bineinteles unul care sa ma satisfaca profesional si material, in schimb el este intr-o dolce vita far niente, ba vine acasa si se simte musafir, ba merge la maica-sa la Craiova, si se simte si acolo excelent....nu da nici un semn ca ar lupta sa ne reunim soon undeva, la Buc sau la Cta...
Deci, nu stiu ce ma asteapta, dar viata merge mai departe si pana la urma e una singura si merita traita frumos!
Asa ca da-i bataie si slabeste, dragutzo, sa-ti creasca moralul si sa te imbraci sexy, sa-ti pui in valoare si atuurile fizice, nu numai cele sufletesti si iesi la inaintare, eu sunt alaturi de tine!!! Ihaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Da-o naibii de treaba, ca doar nu au disparut masculii de pe fata pamantului...vorba aia, circuitul apei in natura....
Si mii de felicitari pt pragul psihologic daramat zilele trecute!
Eu am draci de la Paste incoace, domle, nu se mai misca nici un gram si maine e ziua de scadenta, cand imi fac controlul lunar si ce voi declara?! Praful de pe toba!

+Quote Post
blu_dea
post Apr 17 2007, 01:02 PM
Post #2119

Musafir

sylvia,nu mai e nevoie sa-ti spun si eu,dar toate suntem cu sufletul alaturi de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
padrina,gand la gand!Char acum 2 seri mi-am facut o salata,cum o numesti tu,XXl si m-am simtit asa satula dupa,incat am zis ca asta va trebui sa mananc seara de acum incolo.Apoi vin la PC si citesc sfatul tau. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) gand la gand (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hai sa postez si eu meniul de ieri,am si uitat de cand n-am mai facut-o:
D:6:30 -220 g dulceatza conforma(un borcanel intreg!!!),3 sau 4 wasa 21%
G:11:00-50 g alune
P:15:00-2 snitzele pui(facute in faina de soia),salata cu branza
C:22:00-paste integrale(vreo 150 g nefierte),1 lingura ulei masile,2 roshii
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 17 2007, 02:18 PM
Post #2120

Musafir

@blu: cara mia, tu stii ca nu te sfatuiesc de rau! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Hai ca daca ne-o placea si acelasi tip de italieni, suntem pe drumul bun (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lasa-te pe mana mea! Sunt in cautari!
Pana la ora asta am mancat:
d - 3 finn crisp cu gem caise dietetic(mama, ce bun este asta de la Arovit! ieftin si bun!) si b.proaspata, un pahar cu lapte, coffee cu lapte
p - piept de pui gratar cu salata asortata de muraturi, desert guma orbit
s - am de gand sa mananc macrou prajit, cu multa lamaie si salata de buruieni verzi; am o pofta de macrou! de ieri! Si nu mi-a trecut, asa ca trebe s-o sting in seara asta.
Si as face in curand o salata din piept de pui cu maioneza, ciuperci, castraveti murati, patrunjel si marar, usturoi...hmm, da fara paine? Pe ce s-o mananc? Ca de la maioneza aia ma apuca o greatza immediately! Poate pe ardei capia rosu?!

+Quote Post

685 Pages V  « < 210 211 212 213 214 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:18 AM